Şimdi Ara

Aileden ayrılmak zor oluyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kişiden kişiye göre değişir ama kendim için konuşacak olursam rahatlığa alışmış biri olarak zor geliyor. ayrıca diğer insanlara katlanmak kadar sabrını zorlayan bir şey yok. yurtta kaldığım ilk sene her gece küfür ediyordum. en çok zorlayan bu oluyor. bunun dışında yurtta doğru dürüst yemek verilmiyor. sürekli tavuk tavuk tavuk. çoğu yemek evde yediğin yemeğin lezzeti gibi olmayacak. ama iyi kişilerle iyi arkadaşlıklar kuracaksın bu da güzel yanı. karşına iyi insanlar çıkmak dileği ile
  • İlk senemde ilk bir hafta aşırı kötü olmuştum. Normalde haftada iki paket falan sigara içerdim o hafta günde bir paket içmiştim. Sonrasında yavaş yavaş alıştım ama ikinci senemde de ilk bi gidince biraz kötü oldum yine ama insan zamanla alışıyor biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Gurbet olarak dedim bilader

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben liseyi ailemden farklı ilde okudum. İlk bir iki gün özlüyorsun. Sonra ailen olduğunu unutmaya başlıyorsun. Cünkü yeni ailen artık yurt arkadasların oluyor.

• lisede yatılıyım ben de. ilk bir iki gün özlersin sonrası gayet sıradan, ben hafta içi yurt hafta sonu evdeydim çok iyiydi. -yurt hariç yurt çok kötüydü-
  • Ailesine bağlı olanlara zor gelir. Lisedeyken ayrılması daha zor olur. Lisede yurtta kalanlar için kolay ama diğerlerini bilemem.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.