Şimdi Ara

Aileden Ayrılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa üniversite için ailemin yanından ayrılıcam ve çok kaygılıyım. Onları çok özleyecek gibi hissediyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa beni bekleyen zorlukları yazabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrübeli değilim ama ozleyeceksin

• neiyi N kullanıcısına yanıt
    :) bilirim o hissi çok fenadır ilk 3-4 ay cok zor geçer sömestr olsada evime gitsem dersin hele yurttaysan berbat olur (bunları üni gitme yasına kadar evinden ayrılmamıslar icin diyorum)ama ikinci dönem eve cıkarsan alısıyorsun yani ben alıstım biraz duygusallıgını yok etmen senin elinde ne biliyim her gün aramalarını istemezdim onlar görüntülü konusmak isterdi ben istemezdim duygusallıgımı böyle böyle attım simdi her gün konustgmda duygu falan kalmıyor:) hep bunu derler "alışırsın"

• neiyi N kullanıcısına yanıt
    fazlasıyla tecrübeliyim bu konuda.ilk başlarda baya zorlanırsın.hatta 2-3 ay filan aşırı özlersin sonra normale döner.bulunduğun ortama arkadaşlara filan alışınca fazla sarsılmazsın.bu dediğim ilk sene için geçerli.2. seneden itibaren normal bir duruma dönüşecek senin için.
  • Hadi ya :(( Ağlarım ben gereksiz derecede duygusal biriyim Peki bana bi katkısı olur mu yani sonuçta tek başıma idare etmek zorunda olucam

• aileden ayrilmak.zordur ama iyidir.
    seni pisirir
    kendi.ayaklarin.ustunde durmada bir.adimdir.onlar olmadan problem.cozmeyi.ogrenirsin.hayatin acimazsizligini sonuna kadar anlarsin.sana cok sey katar.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.