Şimdi Ara

ailedeki sıkıntılı tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen hemen her ailede bu tipde insan var.

bu tiplemeler şunları söyler ve uygular,tüm ailenin dengesini bozar.

1-dünya zaten fani,bugün varız yarın yokuz.bak şunun cenazesi var,geçen haftada şunun cenazesi vardı.yapılan herşey boş zaten.

2- işveren resmen kendine köle arıyor,6000tl maaşla orda çalışılmaz,iş güvenliğin yok ağır iş yaptırıyorlar..

3- 20yere başvurdum almıyorlar. o işten çıktım çünkü mobbing uyguluyorlardı.

4- ... ablamda para var o verebilirdi aslında. ben napıyım bende para mı var.iş var da ben mi çalışmıyorum anlamadım ki. ya bırak boşver akşam beşiktaşın maçı var ben ona gidiyorum.

5- bana bi poz çeksene instagrama atıcam,ya evlilik boş iş tinderı yükledim ordan düşürdüm.

6- ya bi pide 70lira olur mu kola ya 18 lira mı aldı ya bırak batmış ülke ben sana söyliyim buraya gelinmez sağol bu arada hesabı ödediğin için kesene bereket

7- o yurtdışında çalışıyo .... gibi para var valla bende para olsaydı alırdım. şurdan beni .... ya atsana arabayla.. orda biraz işim var, şşş baksana ... ya şuraya gidelim mi.burası sarmıyo hem orda .. da var.

8- ya adam yaşamayı bilmiyo,o para bende olacak varya

9- tamam işte ordan gelen parayla benim bedelli askerlik ücretini yatıralım

10-ya bıraksana dolar maaş alıyo bize gelince vermiyo,bırak ya adam mı o, ... restorana gittik bir iskender aldım yanına da kola aldım,hesap çok tutmadı ya nolacak ona koyar mı, sütlacı o iyi yapmıyo köşede agam pide var oraya gidelim. ha sütlaç değil baklava mı istiyorsun bak süper mekan biliyorum seni götüreyim yok orda baklava iyi değil, ... nın baklavası full fıstıklı çıtır çıtır bak götüreyim görücen.

11- naapsak yarın hava iyi denize mi gitsek

12- iş olayları sıkıntı,resmen köle alıyorlar.

13-benim yaşım mı? işte 32 olucam seneye. kaç yıl mı çalıştım. ya fazla çalışmadım işte bi ara ... fabrikasına girdim orda 4 gün çalıştım sonra ... da başvurdum ama çok sağlam torpil istiyolar giremedim. 3 kişi alacaklardı 593 kişi başvurmuş.

14- anne mayomu nereye koydun ya ben denize gidiyom hava biraz sıcak beni sarmıyo burası. dönüşte beni alırsınız. offf dehşet kızlar var ha merkezde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 23 Ağustos 2022; 5:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.