Aileniz üzerinize düşüyomu ? Annem evlendirmiycem seni falan diyo tek olunca çok üzerime düşüyolar ama yaş 21 oldu hala ekmek alan benim biraz üzücü tabi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ailede tek çocuk olan var mı ?

-
-
Nerde çokluk orda bokluk ailenin kıymetini bil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anda tek çocuk gibi bişeyim maddi olarak annesi babası memurlardan daha rahatım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
George inan bence böyle daha kötü evde ses seda yok ama cidden çok kötü bi durum dışardan gözüktüğü gibi değil korona olmadan önce en azından dışarı çıkıyodum şimdi eve hapsoldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş,kardeşin ne olmasını,ne ölmesini ister
Kardeşim olması iyi tabi ki ama tek çocuk olmayı tercih ederdim ne yazık ki benim elimde değil :) Tek dersin ekmek almak olsun bu konuda sana öyle diyim
-
kıymetini bil daha ne istiyon tek sorun ekmek olsun :D
-
Bende tekim.Şahsen abi,kardeş falan istemem.Tek daha iyi aslında.Üstüne düşme durumu bende de var ama tabi yaşımdan ötürü artık pek düşmüyolar birde tabi birazda ailevi sıkıntılarım oldu onunda etkisi var.
-
Davulun sesi uzaktan hoş gelir
quote:
Orijinalden alıntı: sonkayumsenin eleman nerde 15 gösteriyon deseydi ahahahahahahaha on beş ahahaha on ahahaha beş ahahahaha
-
bak ciddi dyrm 15 gsteriyon yemin edebilirim ama kanıtlayamam ahahahahahah ahalhkahlkaşhakhalşhkahak tamam kötü adam gülüşü yapmayacağım bu kadarı yeterli
ahahahAHAHAHAHAHAHAH
-
Hormonsuz kalmışım
Ama cidden coğu kişi söylüyo bunu 15 değilde 18 gösteriyon falan diyolar
quote:
Orijinalden alıntı: sonkayumHormonsuz kalmışım
Ama cidden coğu kişi söylüyo bunu 15 değilde 18 gösteriyon falan diyolar
yok yok ne 18 i canım onu diyen senin kötülüğünü isteyen terbiyesizin tekidir bence sen daha doğmadın sen aslında yoğğğsunn ahahahahahahaha
tamam tamam sakin olacağım tamam gülmeyeceğim
PUAHUAHAUHUAHAGJAGJASGLJKAGJKL
-
çoğa da teke de karşıyım ben çünkü yeğenlerimden biliyorum bitanesi baba tarafının yanına gittiğinde diğeri çok yalnız kalmıştı oyun oynicak kadar ilgilenecek adam yok evde herkesin bi işi çıkıyo çocuk haliyle tablete televizyona kalıyor evet iki çene yerine bir çene bizim için daha iyi ama tek çocuğun mental sağlığı için hiç de hoş değildi ablası geldi gene arada TV tablet takılıyorlar ama en azından oyun oynayabiliyor çocuk . iki kardeş bence gayet iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek çocuk olduğunda ailen sana her şeyi satın alır hiçbişey paylaşmazsın ama hele bu pandemide hiçbi zaman yaş olarak yakın biriyle oyun hissini satın alamazlar o yüzden bence kardeş çok önemli . kardeşler arası yaş da beşi geçmemeli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cammyywhitee -- 4 Mayıs 2021; 1:41:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam güldük eğlendik komik olan ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: sonkayumTamam güldük eğlendik komik olan ne ?
yazılım öğren
4 litre su iç
spor yap
yabancı dil öğren
kendini çok iyi hissedeceksin emin ol
-
Ya normalde iyi kötü idare ediyodum ama pandemi iyice psikolojimi bozdu ne dışaeı çıkabiliyorum ne başka bişey en azından bi kardeşim olsaydı zaman geçirirdim
5 litre içiyorum baştan kaybettim kral
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nerde çokluk orda bokluk ailenin kıymetini bil.
|
Benzer içerikler
- ard arda uyku felci
- telif hakkı olmayan müzikler
- 3 numara saç
- nasıl kusulur
- etol fort kullananların yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X