Er
22 Mayıs 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1012 (Bu ay: 0)
357439 Gün Cezalı
356762 gün 8 s. 58 dk. kaldı
Gönderileri

3 haftalık belki 2 haftalık forum sürecime noktayı koyuyorum.  Burada pek fazla anım olmasada genelinde iyi insanlarsınız hepinizi öpüyorum   Byeesss  

Youtubede küçükken videolar izlemiştim müslüman bi adam tel avive gidiyodu yahudilerden dışlanıyodu sürekli aklıma böyle kazınmış yahudiler müslümanlardan gerçekten nefret ediyor mu ?  

1 yıl değil sanki 10 yıldır pandemi var bunun öncesinde ne yapıyoduk nasıl yaşıyoduk    

Kocaelide herkes filistin bayrağı açmış kahrolsun israil sloganlarıyla konvoy yapıyo  

Bence net kadınlar daha iyi  

Niye acaba     

26 saattir ayaktayım 4 saatlik uykuyla gram uyku yok spor yaptım vs yok abi yine siz niye uyumadınız ey ahali ?  

Birde ekonomi çok kötü diyonuz ya gözünüz doysun  

Bugün ptt ye gittim çarşı çok kalabalıktı polisler sadece arabaları kontrol ediyo kendimi keriz gibi hissettim çoğu kişi maskede takmıyo , maske takmayan polisde gördüm ben çift maske takıyorum cidden kerizim ya

Bi tek bana mı itici geliyo bunlar ? Çocuk gibiler bunlardan hoşlanmayan nadir kızlardanım heralde erkek dediğin sert olacak maço olacak bu ne ya çocuk bunlar ayrıca tatlıda değiller  

Hakkında
Meslek: Öğrenci
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 415
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 404 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.