Şimdi Ara

Aile Soy Ağacı Programı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Myheritage.com gibi bir yapıda ya da daha derli toplu bir yapı sunan, A3 veya daha büyük boyutlara baskı verebilecek bir aile ağacı programı arıyorum. Ücretsiz veya çok başarılı ve makul ücretli bir şey olabilir kullandığınız varsa. myheritage'de 300ü aşkın listeleyebildiğimiz (babamla) bir soyağacımız var. Ama nette duracağına elimizde dursun istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 27 Temmuz 2010; 13:21:19 >

• ALTERNATİFLER:
    1)SECERE Aile Soyağacı Programı
    Demo
     Aile Soy Ağacı Programı arıyorum

Tanıtım:
    Üreticiden: Aile soy ağacını kayıt ederek binlerce akrabanın kan bağını bilgisayarda tutabileceğimiz bir programdır.

İngilizce ve Türkçe olarak kullanılabilir.

Soyağacını tablo şeklinde html, uni, rtf, csv, txt formatlarında değişik şekillerde kaydedebilirsiniz.

Dosya formatı olarak Uluslarası geçerliliği kabul gören GedCom (*.ged) formatı kullanılmaktadır.

ÜCRETSİZ KOPYA KISITLAMALARI:

# Ücret ödenmeden kullanılan program ile sadece 50 adete kadar kayıt ve düzeltme yapabilirsiniz.
    # Daha önce hazırlanmış *.ged uzantılı Secere dosyasını Ücretsiz kopya programlar ile açabilir ama düzeltme veya ekleme yapamazsınız.
    # Aile soyağacı bilgi dosyaları, standart GedCom dosyası formatında olup, diğer benzer programlar ile uyumludur.
    # Kullanıcılar 50 kişilik kayıt sınırlamasını Ücret ödeyerek kaldırabilirler.

İNDİR:
    http://www.inndir.com/SECERE_Aile_Soya%C4%9Fac%C4%B1_Program%C4%B1-2777i.html

Programı satın almak istiyorsanız ödeme şekliyle ilgili aşağıdan bilgi alabilirsiniz.
    http://www.secere.org/secerepc/odeme_tr.htm

2)Family Tree Maker 2009 programı var,fullünü nette bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 27 Temmuz 2010; 15:11:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ismi önerirmisiniz.
    19 yıl önce açıldı
    Japon Kız ismi Bilen Var Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.