Şimdi Ara

Aile servetimiz 5 milyar dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Olmadığını söylemeyin sakın. Haa söyleyecek varsa da ispatlasın.

Bu arada aklıma gelmişken inanmayanlara: Senin beynin var mı? Var diyorsun ama göremiyorum hani nerde? Demek ki yok. Bana inanmadığına göre.
    Haa bak nasıl görmeden beyninin olduğuna inaniyorsun o halde benim 5 Milyar dolar servetim olduğuna da inanmalısın.

Edit: İnkar edenlere azap yok hadi yine iyisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 12 Haziran 2017; 4:10:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bloklayalım mı beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Bloklayalım mı beyler ?

Hocam lütfen blokla. Ben seni blokladım bile. Bir şey anlatmaya çalışıyoruz şurada.

• Beyninin olmadığını gecenin bu saatinde açtığın konudan anlayabiliyorum. Ha belkide var ama kullanmayı bilmiyorsundur. Mal varlığına kullanma kılavuzu al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada 2 milyon dolarlık eve oturan bir üye bile var. Daha zenginleri de vardır illa ki ama kara para ve/veya miras olması olasılığı daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

Beyninin olmadığını gecenin bu saatinde açtığın konudan anlayabiliyorum. Ha belkide var ama kullanmayı bilmiyorsundur. Mal varlığına kullanma kılavuzu al.

Gecenin bu saatinde konuları okuyan hatta cevap yazan ama konu açana beyinsiz diyen biri olarak benden daha beyinsiz olduğunu belirtiyorsun hocam gizliden gizliye.

• Bundan bize ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Bundan bize ne

Hocam bu konunun arkaplanında asıl konu yatıyor. Ailemin serveti filan yok bir şey anlatmaya çalıştım.

• inanmak zorunda değilsin ki bu neyin kafası

• Maşallah yav DH'liler olarak hepimiz 1.90 zengin kaslı mavi gözlü ve milyar dolarları olan bireyleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmd0021

Anlamazdan gelin de kudursun beyler. "5 milyar dolarım var, olmadığını ispatlayamazsınız ehuehueh" diyorsan ilk önce "dolar" ve "milyar" kavramlarının olduğunu bize ispatlamalısın.

Haa eğer yoksa neden bunları cümle içinde kullandın, varsa bu kavramların varlığını zaten kabul ediyorsun neden ispatlayalım sana ? Senin 5 milyar dolarının olması veya olmaması milyar dolarlar seviyesinde paraların olduğunu, "milyar" ve "dolar" ın varolduğu gerçeğini değiştirmez. Dünya senin etrafında mı dönüyor. Git kendi kendini tatmin et.

Hocam iyi saçmalamışsın. Servetimiz yok ben farklı bir konuya atıfta bulunmak amacıyla böyle bir paylaşım yaptım ama ultra zeki dh üyeleri anlamamış.

• şükür bugün de başkası adına utandık.

yarını nası atlatıcaz bakalım

• bu arada

yoldan geçerken imama okuttum dinden çıktı sağ ol krdş

• Senin 5 milyar doların olduğuna görmeden inanıyorum...

Çöktü gitti saçma teorin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.