Şimdi Ara

Aile Saadeti - Cuma 20:30 ATV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski türk filmleri tadında bir hikaye...

Selim Paşa cepheden cepheye koşarken ailesinin yaşadığı konakta işler çığırından çıkmıştır. Borç harç gırtlağı aşmış, konakta kim ne yapıyor belli değildir. Derken bir gün Selim Paşa cepheden dönüverir. Aile ne yapacağını şaşırmıştır, Selim Paşa her şeyi görecek ve topunu falakaya yatıracaktır! Neyse ki savaşta yaralanan Selim Paşa’nın gözleri görmemektedir. Aile rahat bir nefes alır. Fakat Selim Paşa’nın gözleri açılacaktır. Ve tabi onlar bunu bilmeyecek, bütün kirli çamaşırlar Selim Paşa’nın gözleri önünde bir bir ortaya dökülecektir.

Kaliteli bir diziye benziyor. Aklıma "Süt Kardeşler" geldi fragmanı seyredince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 17 Ağustos 2009; 13:21:23 >

• Güzel bir dizi olacak gibi gorunuyor herseyi bıraktım Yetkin Dikinciler yeter
  • 1 bölüm cok komikti gercekten izlerken bayağı güldüm bu senin büyük ihtimal tutacak dizilerinden biri
  • Taze taze yorumumu yapayim. Bekledigim gibi kaliteli bir dizi. Bazi sahnelerde çok güldüm. Gerçekten komikti. Yetkin Dikinciler' de benim favorilerimdendir, kendini izlettiren bir oyuncu. Mutlaka tekrarini verirler. Herkese tavsiye ediyorum.
  • Bakıcam bi umarım bayat çakmalardan değildir.
  • İzledim Özgün bir senaryo bence.

Daha önce hiç böyle bir dizi izlemedim ben.
    Yetkin dikinciler i eşref saatinden hatırlayacaktır dizi severler.
    Güzel bir dizi ama konu nasıl ilerler bilemiyorum.
  • bencede güzel bir dizi 1. bölüm gülmekten karnıma agrı girdi tutacak gibi geliyor gercekten güzel bir yapım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ'DE KAHVALTI 15 TL OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün 2.bölüm var.
    Konunun tutup tutmayacağını bu akşam iyice anlarız.
  • Dizi güzele benziyor ama atv'den umutlu değilim adamlar dizileri bitirmek için yapıyorlar,yapmak için bitiriyorlar
  • 1.Bölümün en beğendiğim repliklerinden biri şu;[Unuttuğum veya yanlış yazdığım yerler olabilir]
    [Hulki,paşanın yanına oturur,görmediğini görünce bacak bacak üstüne atar]
    Selim Paşa:Hulki...
    Hulki:Efendim paşam.
    Selim Paşa:Birşeyler dönüyor bu evde ama...
    [Hulki elini paşanın gözü önünde sallar[tehey yavrum tehey manasında]
    Selim Paşa:O elini kırarım.
    Hulki eski haline döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 21 Ağustos 2009; 16:47:58 >
  • ben beğenmedim ama babam izliyor
  • Eleni karakterini oynayan kadın oyuncu bugüne kadar gördüğüm en güzel kadın oyunculardan birisi.

Özellikle yapımcıların senaristlere baskısı sonucu çatır çatır seviştirilen,güzel yapılmaya çalışılan oyunculardan kat ve kat daha güzel.

Yetkin dikincilere ise söylenecek laf yok,bu adam hakikaten aktör,gerek fiziği gerek ses tonu,gerekse oyunculuğuyla harika bir insan.

Diğer oyuncularda çok güzel,Belkıs'ı da beğendim

Mekanlarda ve kostümlerde çok güzel Bu dizi inşAllah bitmez devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Eleni karakterini oynayan kadın oyuncu bugüne kadar gördüğüm en güzel kadın oyunculardan birisi.

Özellikle yapımcıların senaristlere baskısı sonucu çatır çatır seviştirilen,güzel yapılmaya çalışılan oyunculardan kat ve kat daha güzel.

Yetkin dikincilere ise söylenecek laf yok,bu adam hakikaten aktör,gerek fiziği gerek ses tonu,gerekse oyunculuğuyla harika bir insan.

Diğer oyuncularda çok güzel,Belkıs'ı da beğendim

Mekanlarda ve kostümlerde çok güzel Bu dizi inşAllah bitmez devam eder

Çok güzel yazmışsın herşeyi açıklamışsın teşekkürler... :)

Ayrıca Eleni rolünde oynayan kız gerçekten çok çok güzel... Nazlıyıda beğeniyorum ama Eleni kadar güzel değil :P

Dizi umarım devam eder 2 bölümüde izledim hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 22 Ağustos 2009; 17:42:01 >

• gerçekten güzel bir dizi
  • İlk bölümünü izlemedim ama 2. bölümün tekrarını izledim. Gerçekten son zamanlarda en çok hoşuma giden Türk dizisi bence. Sırf Yetkin Dikiciler için bile izlenir belki.
  • ben de çok sevdim ama inş. kısa sürede bitmez
  • "Yaaveeer atlari hazirla" En sevdigim replik Ve evet Eleni çok güzel Evin ortanca kizini Liv Taylor'a benzettim ayrica. Yazacak çok sey varda PS3 den yazmak zor oluyor. Klavyesi Türkçe karakterleri sevmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 24 Ağustos 2009; 3:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

1.Bölümün en beğendiğim repliklerinden biri şu;[Unuttuğum veya yanlış yazdığım yerler olabilir]
    [Hulki,paşanın yanına oturur,görmediğini görünce bacak bacak üstüne atar]
    Selim Paşa:Birşeyler dönüyor bu evde ama...
    [Hulki elini paşanın gözü önünde sallar[tehey yavrum tehey manasında]
    Selim Paşa:O elini kırarım.
    Hulki eski haline döner.

Yaver diye bagırdıgında kahveyi dökmeside öyle

• 5. bölüm de süper herkese bağırdığı sahne süperdi
  • Dizi Atv de kaldırıldı.TRT 1 e geçmesi çok kuvvetle muhtemel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.