Şimdi Ara

AİLE OYUNLARI:TABU VE RUMMİKUB-İKİSİ DE SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Siirt
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki tane oyun var isteyene satacam.tabuyu bir defa bile oynamadım.kağıtları bile poşetli daha..Rummikubu ise toplamda 4 kere oynadık.tertemiz ikisi de kutulu ve eksiksiz.evde boş duruyor hiç oynamadığımız için satıyorum..

RUMMİKUB VE OKEY BİRARADA--15 YTL
    Dünyanın en çok oynanan şans ve strateji oyunu, Rummikub!
    Rummikub'ı ailece keyifle oynayabilir, beyin jimnastiği yaparken, birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
    İsterseniz, aynı taşlarla Okey de oynayabilirsiniz.

Her oyuncu, 14 taş alıp ıstakasına dizer. Kalan taşlar ortaya konur.
    Her oyuncu, sırası geldiğinde, taşları yeniden düzenleyebilir. Oyuncular, ellerindeki taşlarla grup oluşturarak ya da masada varolan bir taş grubunu bölerek, yeni grup ve diziler yaratabilir.
    Jokerin bu oyunda önemli bir yeri vardır. Herhangi bir oyuncu, sırası geldiğinde açılmış bir jokeri temsil ettiği renk ve değerdeki bir taş ile değiştirerek alabilir.

Istakasındaki taşları bitirip, bütün taşlarını masaya açabilen ilk oyuncu, oyunu kazanır.

İçindekiler: 104 taş, 2 joker taşı, 4 ıstaka, kural kitapçığı.

oyun şekli ve sıfır fiyatı için link:http://www.ideefixe.com/poster/tanim.asp?sid=PH1KHTKXLE0ENZY030HX

TABU(VUCÜT DİLİ)--25 YTL

bunun için fiyat linki bulamadım..
    SON FİYATLARDIR GAYET İYİ FİYATLAR ÜRÜNLERDE SIFIR GİBİ ZATEN..

yanlış yere açmışım lütfen taşınsın..kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 20 Şubat 2006 21:32:29 >

• p.m
    tabuyu aldım :)
    ayrıntılar pm de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanblack -- 20 Şubat 2006 20:43:55 >
  • kaan arkadaşımıza satılmıştır ikisi de.ii eğlenceler dileklerimle..teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.