Şimdi Ara

Aile Ortamında İzleyemeyeceğiniz 10 Film(Youtube Kanalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
5
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar filmler üzerine hazırladığımız yeni youtube kanalını sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Kanalda filmler hakkında filmleri çeşitli kategorilere bölerek listeler hazırlıyor ve daha sonra bunları görselleştiriyoruz. Şu an için en bilindik listeleri hazırlıyoruz. Ama kanal büyüdükçe kendi listelerimizi, alışagelmişin dışında tamamen bize ait bir üslupla yeni videolar hazırlayacağız. Yerli yabancı kanallarla yarışabilecek kalitede bir film kanalı yaratmayı hedefliyoruz. Kanal rayına oturmaya başlarsa görsel olarak da daha iyi videolar yaratmaya çalışacağız. Ayrıca video boyunca konuyla alakalı müzikler de size eşlik ediyor.

Birkaç videoyu aşağıya ekliyorum. Yakında daha ilginç, komik yayınlar da olacak. Desteğinizi bekliyorum. Videoları beğenerek, paylaşarak ve yorumlar yazarak destek olabilirsiniz. Eleştirileriniz ve önerileriniz de bizim için çok önemlidir.
    Her türlü yoruma açığız.

Kanalıma Gitmek İçin Tıklayın

Aile Ortamında İzleyemeyeceğiniz 10 Film

Diğer birkaç videomuz:

En İyi 10 Kült Film

Etin Ete Değdiği En İlgi Çekici 10 Film

Ağlayarak İzleyeceğiniz 10 Dram Filmi

Yorum ve önerilerinize göre kanalı şekillendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpernova26 -- 6 Aralık 2013; 1:05:49 >

• Et ete olayında kapak resmi de manidar olmuş. :D

Videolara devam edersen ben takip ederim, seçimler de genelde güzel.
  • Videolar güzel hazırlanmış,filmler güzel seçilmiş.
    İlk videonun 2.dakikasına kadar başlığın "Aile Ortamında İzleyemeyeceğiniz 10 Film" olduğunu fark etmemiştim.Bunlar ne biçim aile filmi dedim
  • güzel videolar olmuş
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. beğenmenize sevindim. aklınıza güzel film konuları gelirse buradan veya kanalımdan bana iletirseniz sevinirim. tekrar teşekkürler kanalımı inceleyip yorum yaptığınız için. iyi akşamlar :)
  • İlk videoda 1. sıraya srpski koyman gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLight..

İlk videoda 1. sıraya srpski koyman gerekirdi

Kalıbımı basarım ki son filmi izlememişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboymurat -- 11 Aralık 2013; 2:41:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel olmuş beğendim açıkcası. Türk filmleri içinde böyle bir şey yapılabilir. kategori genişlerse daha geniş kitleye ulaşabilirsin.
  • Filmlerin bazılarında cok onemlı spıolerlar vermıssın, onun dısında guzel bır calısma olmus.
  • @DeLight..

filmleri listelerken kendi görüşlerimin dışında o filmler hakkında yapılan yorumları da dikkatlice okurum. ona göre listemi şekillendiririm. bu kadar dikkatli olmama rağmen elbette listeyi beğenmeyenler olacaktır. bunu saygıyla karşılıyorum. herkesin istediği listeyi de oluşturamıcağım aşikardır. ama burada sıralamadan çok filmleri tanıtmaya çalışıyorum. sıralamaya çok takılı kalmamak gerek.

kanalımla ilgili görüşlerinizi dile getirdiğiniz için çok teşekkürler :)

@koladorina

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) türk filmleriyle ilgili videolar da hazırlayacağız. şu an kanalı oturtmaya çalışıyorum. kanal biraz daha oturduğu zaman çok farklı kategorilere yöneleceğiz, klasik listelerin dışına çıkacağız. değerli yorumunuz için teşekkürler :)

@Zaraki Kenpache

evet, özellikle ilk videolar da bu durum söz konusu. son videolar da buna çok dikkat ediyoruz. bundan sonra görselliğe daha fazla önem verip yazıları kısa tutmaya çalışacağız. değerli yorumunuz için teşekkürler :)

• yeni videomuz arkadaşlar. slayt tarzında bazı değişiklikler yaptım. umarım beğenirsiniz :)

En Dikkat Çekici Film Afişleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpernova26 -- 16 Aralık 2013; 21:51:00 >
  • Fight Club Kraldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Fight Club Kraldır.

• Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçesiyle Dudak Uçuklatan Filmler

yorumlarınızı alayım arkadaşlar :)

[DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpernova26 -- 24 Aralık 2013; 1:41:16 >
  • Umarım beğenirsiniz arkadaşlar :)

En İyi Kemal Sunal Filmleri

[DHTUBE=]
  • Yeni videomuz hazır arkadaşlar. Takipçilerimizin film kültürünü ölçmek istedik. umarım beğenirsiniz :)

Unutulmaz Film Kareleri -1

• Top 10 ler iyi umarım gelişirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

Top 10 ler iyi umarım gelişirsiniz.

yorumun için teşekkürler :) Yeni bir slayt daha hazırladık, umarım beğenirsiniz.

Dünyanın En İyi Komedi Filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süpernova26 -- 21 Ocak 2014; 1:04:52 >

• Arkadaşlar yeni 2 video daha... Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz. Umarım beğenirsiniz :)

En İyi Seri Katil Filmleri

Yüksek Dozda Gizem İçeren Filmler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.