Şimdi Ara

aile içinde dershane kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezuna kaldım dershaneye gitmemi istiyorlar okulda ders dinliyerek yapamadın evde tek başına çalışarak mı yapacaksın diyorlar o kadar ders videoları falan var dershanelerin sınavlarınada abonman olurum diyorum ders videolarıda satın alırım gerekirse hatta lys ye zamanında fizikten özel ders alırım diyorum yapamıyacaksın diyerek şimdiden çok destek oluyorlar kendime güvenim azaldı böyle olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyt.uzmanı -- 11 Ağustos 2017; 11:33:40 >

• Ben senin gibi açıklayınca anladılar, kabul ettirene kadar anlatacaksın ve yıl içinde başının etini yemeyeceklerine dair söz alacaksın. Geçen yıl ne hatan/sorunun oldu bu yıl ne düzelecek patır patır açıklayıp aileni kitlersen kabul edebilirler.
  • Hocam ben bu konunun lafını açtığımda adeta hepsi hiddetlendi. Ailelerin bir çoğunda bu kafa var. Hala dershanelerin ne kadar rezil durumda olduğunu bilmiyorlar. Ben de kabul ettim gitmeyi. Mezun dersleri çok olmaz diye düşünüyorum
  • Dershaneyi yüzde yüz kazandıran bir yer olarak görüolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up ben de aynı durumdayım
    mezun değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankherbert -- 11 Ağustos 2017; 13:58:55 >
  • dershaneyi çok da kötü olarak büyütme gözünde ya. zaten mezunlara haftada 4 gün yarım gün falan ders oluyor, sen evde tek başına hazırlansan o süreyi uyumakla geçirirsin emin ol evde disiplinsiz oluyor insan. ama onun yerine ben mezunken sabah 8 de evden çıkıyordum dershane var diye. dersten sonra 6 ya kadar orada çalışıyordum yapamadıklarımı soruyordum vs. yani zararından çok faydası oldu çünkü ben düzen kurdum kendime
  • Ayni durum.. ilçe deyim ilde değilim ildeki en iyi denen dershaneye gittim bu sene ve rezalet bir durumdaydi her hafta olan deneme sinavi hariç hic bir yararı yoktu. Bu senede gitmem icin zorluyorlar.. bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu Kavgası ve Mahkeme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam maalesef dersanesiz kazanılmaz gibi bir algı var ailelerde ama bal gibi kazanıyor kazananlar da. Bence ikna etmeye bak ya da dersane ile anlaş sadece deneme ve soru çözümüne git
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    sana katılıyorum bende mezuna kaldım .Evde sadece disiplinsiz olur Ev+Dershane ise yarar . Bencede mezuna yarim gün ders yeter

• her ne kadar zaman kaybı olduğu konusunda fikrim sabit olsa da gidilmesi gerektiğini düşünüyorum hem belli bir süreklilik olması için hem de sorularını direkt hocaya sorabilmen için bir de mezuna kalınca çoğu arkadaşın gidiyor vs. arkadaş ortamı sağlasın hocalarla sohbet muhabbet olur derken bence her açıdan iyi olur bütün sene evdeydim gitmediğime pişmanım desem yeridir (3. seneye kaldım sıralamam 33 bin hukuk istiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeteMitchell01

Hocam ben bu konunun lafını açtığımda adeta hepsi hiddetlendi. Ailelerin bir çoğunda bu kafa var. Hala dershanelerin ne kadar rezil durumda olduğunu bilmiyorlar. Ben de kabul ettim gitmeyi. Mezun dersleri çok olmaz diye düşünüyorum

Mezun dershaneleri bildiğin okul. Günde 6-8 saat sömürüyorlar insanı. Bir de öğlende ders başlatanlar var. Gel de kafayı yeme. Bunları arkadaşlarım söyledi. Bu yüzden gitmem dershaneye.
  • Hocam biz yarın konuşmaya gideceğiz ama o kadar fazla değil diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.