Şimdi Ara

Aile hekimliğinde imzalatılan kağıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta kendim hakkında bilgi vereyim 20 yaşında ailesi ile yaşayan bir üniversite öğrencisiyim.Annem bu sabah muayene olmak için aile hekimine gitmiş.Bilgisayardan bakıp benim adımı söyleyip kim olduğumu sormuş.Annem oğlum deyince aile hekimliği sisteminden düşmüş demiş anneme bir kağit verip bunu imzalarsan tekrar muayene olmaya başlayabilir demiş.aklıma şu soru geldi benim sağlık sigortam babamın üzerine bir kağıt imzalatılacaksa babama imzalatılırdı kafam kariştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aile hekiminde misafir kaydı ile muayene olmak içindir o

• Zahmet olmazsa misafir kaydının ne olduğu açıklayabilir misiniz benim misafirden anladığım geçici olan şeylerde kullanılır ben aile hekimliği açıldığından beri oraya kayıtlıyım ve uzun bir sürede kayıtlı olacağım

• İkametine en yakın yerdeki aile hekimine tabi oluyorsun. İkamet değiştirdiysen yakın zamanda, 'sistemden düşmüş' diye bu durumu kastetmiş olabilir. Genel sağlık sigortasından bağımsız durum. Reşitsin. Kendi iraden ile ben burada muayene olmak istiyorum dersen kayıt açarlar. Benim anladığım evrak işini annen üzerinden halletmeye çalışmışlar.
  • Aile hekiminiz sisteminden düşmüş olabilirsiniz zira misafir olamazsınız orada muayene oluyorsanız.Yaşınızdan dolayı sistemsel bir durum olmuştur belki,anlamanız için tanıdık bir eczaneden tc kimliğinizle bakın anlarsınız..
  • dostum annen muayene olmak için hasteneye gitmiş ise onu muayene etmek için kağıt imzalatmış olmasınlar çünkü doktor anneni tedavi edip sonra seni muayene etmek için niye kagıt imzalatsın ki konu biraz garip değil mi.
  • onurordek O kullanıcısına yanıt
    Bende neden annem üzerinden bir işlem yapıldığını anlamadım.Bide yakın zamanda ikamet değiştirmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aile hekimi değişikliği
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskisiyahvebeyaz E kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığımda yazdığım gibi doktor bilgisayardan bakıp benim adımi söylemis sonra benim muayene olmam için imza istemiş eger annemle ilgili bir durum olsaydı beni neden karıştırsın

• pennapelinita P kullanıcısına yanıt
    Olabilcek bir durum bu ama benim anlamadığım neden bu annem üzerinden hallediliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.