Şimdi Ara

Aile gelir tespiti Nedir ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 18 yaşındayım babamın sigortasından yararlanamıyorum bu sene de sınava girecem 2.senem geçen sene yazmadım biyer bu sene tekrar gircem şuan okuyoda gözükmüyorum tabi ne yapmam gerek sonuçta seneye ünive gidicem inş iyi kötü ??? Bilenler var sa bir el atsın kardeşlerim

• Bildiğim kadarıyla üni. kazanırsan öğrenci belgesi alıp SGK başvuyorsun tekrar babanın üzerine geçiyorsun .
  • quote:

Bildiğim kadarıyla üni. kazanırsan öğrenci belgesi alıp SGK başvuyorsun tekrar babanın üzerine geçiyorsun .
    Ünivi kazanana kadar bide aylık gelire göre para yatırılıyomuş galiba başvuru yapmassanda ceza geliormuş
  • Aynı durumdayım gelir tespiti yaptır kardeşim, genel sağlık sigortası için üniversiteye gidince her yıl tekrar sgkya bildirim vererek devam ediyorsun , eski sistem değişti.
    Ben hallettim geçen cuma günü şu an öğrenci olsan gerek yoktu ama öğrenci değilsen yaptırman gerek uzun bir işi yok git yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

quote:

Bildiğim kadarıyla üni. kazanırsan öğrenci belgesi alıp SGK başvuyorsun tekrar babanın üzerine geçiyorsun .
    Ünivi kazanana kadar bide aylık gelire göre para yatırılıyomuş galiba başvuru yapmassanda ceza geliormuş

Onun hakkında hiç bir bilgim yok ama ceza gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etsı

quote:

quote:

Onun hakkında hiç bir bilgim yok ama ceza gelmez.

Var cezası , bence ihmal etmeyin.
  • quote:

Aynı durumdayım gelir tespiti yaptır kardeşim, genel sağlık sigortası için üniversiteye gidince her yıl tekrar sgkya bildirim vererek devam ediyorsun , eski sistem değişti.
    Ben hallettim geçen cuma günü şu an öğrenci olsan gerek yoktu ama öğrenci değilsen yaptırman gerek uzun bir işi yok git yaptır.
    Peki ünive başlayınca babamın sigortasından yararlanabilecekmiyim. Birde aylık para yatırmamız gerekiyomuş diye bişey duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Aynı durumdayım gelir tespiti yaptır kardeşim, genel sağlık sigortası için üniversiteye gidince her yıl tekrar sgkya bildirim vererek devam ediyorsun , eski sistem değişti.
    Peki ünive başlayınca babamın sigortasından yararlanabilecekmiyim. Birde aylık para yatırmamız gerekiyomuş diye bişey duydum

Üniversiteye başlayınca yararlanırsın aylık para durumu şöyle birşey eğer babanın ailenin geliri iyiyse sağlı sigortası primini her ay sen yatırıyorsun o gelir tespitine göre yok kötüyse devlet yatırıyor.

• quote:

Üniversiteye başlayınca yararlanırsın aylık para durumu şöyle birşey eğer babanın ailenin geliri iyiyse sağlı sigortası primini her ay sen yatırıyorsun o gelir tespitine göre yok kötüyse devlet yatırıyor.
    Ben dün gittim sıra flan aldım bana çarşamba gel dediler yarın gidicem herşey orda hal olucakmı yoksa bi yere flan gönderiyorlarmı ayriyeten?
  • Oradan sana birkaç belge verecekler , onları dolduracan kimlik bilgisi cart curt fln bir kimlik fotokopisi ve muhtarlıktan bir ikamet belgesi alıp mavi dosyaya koyacan o sana verdikleri kağıtlarla götürcen tekrar büroya eksikleri onlar orada dolduracak , numaranı alacaklar sonra gelir tespti kısmını kendiler halledecek.
  • quote:

Oradan sana birkaç belge verecekler , onları dolduracan kimlik bilgisi cart curt fln bir kimlik fotokopisi ve muhtarlıktan bir ikamet belgesi alıp mavi dosyaya koyacan o sana verdikleri kağıtlarla götürcen tekrar büroya eksikleri onlar orada dolduracak , numaranı alacaklar sonra gelir tespti kısmını kendiler halledecek.
    Saol kardeşim :) Uğraştırıyolar işte sınav aylarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.