Şimdi Ara

Aile Aracı MPV Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizinle benzer durumdayım. Yılda ortalama 3-4 kez uzun yol yapıyorum. Bir çocuğum var, kısmetse ikincisi yakında doğacak. Sizin yaşadığınız karışıklıkları ben de yaşadım ve yılda 3-4 kez uzun yol için büyük araba almanın mantıklı olmadığına karar verdim. Yola çıkacağım zaman port bagaj kullanıyorum, tüm sorun çözülüyor. Sonuçta portatif bir ürün yola çıkacağınız zaman takarsınız, işiniz bitince çıkarırsınız. Ortalama 400 lt hacmi var bu ürünlerin ve C sınıfı bir hatchback kadar bagaj alanı sunuyor, son derece yeterli. İki araç yola çıkmış gibi oluyorsunuz. Şunu gözden kaçırmayın lütfen, çocuk olduktan sonra bebek koltuğu ve annenin arka koltukta zaman geçireceğini düşünürsek orada bir miktar geniş bir yaşam alanının olması gerekiyor. İcabında anne, bebeğin karnını doyuracak, altını temizleyecek vs. derken kıpırdamak gerekiyor o yüzden B sınıfı araç bu iş için dar ve küçük. Ayrıca bebek koltuğunu koyduğunuzda B sınıfı araçta arka koltukta fazla boşluk kalmaz. Bunları dikkate alarak C sınıfı ya da bu platform üzerinde üretilmiş araçlara odaklanabilirsiniz. 4 yıldır port bagaj kullanıyorum son derece rahat, gayet kaliteli bir ürünü ortalama 2.000 tl gibi bir rakama alırsınız. Hatta bazı parçaları internet üzerinden ikinci el alabilirsiniz (kabini o şekilde aldım). Bagajı bazıları bir hevesle alıyor ama bazen bir kez ancak kullanıyor. Bu şekilde aracınıza uygun bir toplama yaparak bütçenize göre araç çeşidini arttırabilirsiniz.

• ilk çocukta, grande punto ile idare ettim
    hanım ve çocuk arkada, tavana da kocaman bir portbagaj ayarladım.
    2. çocuk olunca 2015 grand picasso aldım.
    tek çocukla seçenek çok ama 2. çocuk olunca C ya da D segment ten aşşağısı kurtarmaz.
    MPV lerin SW lere göre artısı, dışı küçük, içi çok geniş olmaları.
    şaft tüneli olmamalarıdır. MPV leri çok kullanışlı bulurum, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Paran kadar c-max al pişman olmassın

valla oladabilinir... açıkcası burada 2 ayrı arkadaşım ki biri sattı kurtardı diğeri hala cebelleşiyor sürekli sorun ve problemler yaşadılar bence c-max risk derim...
  • Chevrelot Rezzo alacan lpgli binecen motor masrafı derdın yok kafan rahat fiyatı da cok uygun tipi bozuk oldugu için. Ama fiyatına göre alınabılecek en ıyı mpv
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.