Şimdi Ara

Aile arabası onerısı olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar dedıgım gıbı aile arabası onerılerınızı beklıyorum krıterlerım
    corolla tıpı arabalar yanı sedan tarzı olmasını ıstemıyorum genellıkle caddy tarzı arabalar . benım aklımda olanlar yetı qashqai gıbı .. max 45 bin.. TDI olsa ıyı olur onerılerınızı beklıyorum

• MPV leri tavsiye ederim.
    forumda MPV konularını aratarak inceleyiniz.
    bence bakış açınız değişecek.
  • vw caddy nin yeni 1.6'sını kullandım çok seri güzel bir araç onu veya 1.7 combo'yu tavsiye ederim ikiside alman araçları fakat bunlar ticari ruhsatlı oldukları için bazı dez avantajları var var bunlarıda şöyle listeliyebiiliriz.
    Vergisi
    Her yıl vizesi
    Ve kamyonet geçtiği için 89 mu ne geçince radar cezası var diyebiliyorum seçim senin.
  • TDİ'ı boşver bence, eğer aile olmayı başarabilrsem birgün kesinlikle almak istediğim model 1.5dci 105 hp 6 vites Renault Megane Sport Tourer

Örnek ilan fikir açısından;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sport-tourer-1-5-dci-105-ps-full-full-emsalsiz-temiz-78387921/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmrcnk

vw caddy nin yeni 1.6'sını kullandım çok seri güzel bir araç onu veya 1.7 combo'yu tavsiye ederim ikiside alman araçları fakat bunlar ticari ruhsatlı oldukları için bazı dez avantajları var var bunlarıda şöyle listeliyebiiliriz.
    Vergisi
    Her yıl vizesi
    Ve kamyonet geçtiği için 89 mu ne geçince radar cezası var diyebiliyorum seçim senin.

Cevaplariniz için sağolun
    Ticari gözüken araçları tercih etmiyorum
    Aklımda yeti /greenline/ var ama nasıl bir araba bilmiyorum bilenler kullananlar yorum yapsalar çok iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

TDİ'ı boşver bence, eğer aile olmayı başarabilrsem birgün kesinlikle almak istediğim model 1.5dci 105 hp 6 vites Renault Megane Sport Tourer

Örnek ilan fikir açısından;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sport-tourer-1-5-dci-105-ps-full-full-emsalsiz-temiz-78387921/detay

Hoş bir araba acaba bagaj hacmi ne kadar

• Bildiğim kadarıyla 490 litreydi. Arka koltuklar yatınca 1500litreye kadar çıkabiliyor. İnceleme fırsatım olmuştu 2 yıl önce fazla aklımda kalmadı alıcı olmadığım için.
    İstifli bir şekilde konuldugunda baya bir eşya alır düşüncesindeyim. Büyük bir sunroff ve navigasyonu vardı, motoru zaten çok iyi. Test sırasında 6.0 civarı birşey yaktım ondada trafik vardı ve biraz zorladım. Katalog verisi ş.içi 5.5, ş.dışı 4, karma 4.5 zaten.
  • c-max. canavar gibi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

c-max. canavar gibi araba.

Grand cmax düşünüyordum ama hem pahalı hemde form da sorunlu araba diyenler var
  • Ford Focus C-Max düşünebilirsiniz, bahsini ettiğiniz özelliklerde ve geniş iç mekan ile orta sınıfın üzerinde donanım seviyesi.
    Dizel modellerde uygun yakıt tüketimi ile birlikte yol tutuşuda oldukça başarılı.
    Güvenlik donanımları aile otomobili sınıfında olduğu için Avrupa standartlarına uygun.
    Ancak dışını beğenmiyebilirsiniz, size biraz tipsiz gelebilir.
    Ayrıca pek otomobil gibi değildir, direksiyonda oturuş pozisyonundan sürüşüne filan otomobillerden farklı gelebilir.

C-Max 'ı Sıfır araç olarak düşünüyorsanız, yeni C-max 'lar daha çok Fiesta 'nın büyüğü gibi biraz ufaldılar.
    Grand Max da fazla irileşti ama hoş bir ford konsoluna sahip.
    Ayrıca size yazmadan siteyi ve fiyatlarını kontrol ederken fark ettim, yeni S-max çıkarmışlar.
    Grand Max modelinden biraz daha uzun ve fiyatları da epey abartılmış.
    Dışı daha hoş ama içi eski ford stilinde, biraz da Ford Taurus çizgisinde hatlara sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 16 Mart 2012; 16:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Ford Focus C-Max düşünebilirsiniz, bahsini ettiğiniz özelliklerde ve geniş iç mekan ile orta sınıfın üzerinde donanım seviyesi.
    Dizel modellerde uygun yakıt tüketimi ile birlikte yol tutuşuda oldukça başarılı.
    Güvenlik donanımları aile otomobili sınıfında olduğu için Avrupa standartlarına uygun.
    Ayrıca pek otomobil gibi değildir, direksiyonda oturuş pozisyonundan sürüşüne filan otomobillerden farklı gelebilir.

C-Max 'ı Sıfır araç olarak düşünüyorsanız, yeni C-max 'lar daha çok Fiesta 'nın büyüğü gibi biraz ufaldılar.
    Ayrıca size yazmadan siteyi ve fiyatlarını kontrol ederken fark ettim, yeni S-max çıkarmışlar.
    Dışı daha hoş ama içi eski ford stilinde, biraz da Ford Taurus çizgisinde hatlara sahip.

Grand c max dusunuyodum s-max a da bir bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Ford Focus C-Max düşünebilirsiniz, bahsini ettiğiniz özelliklerde ve geniş iç mekan ile orta sınıfın üzerinde donanım seviyesi.

Grand c max dusunuyodum s-max a da bir bakayım

s-max 76 bin ne demek yaaa

• Fransizlara karsi fobiniz yoksa scenic iyi bir secim genis ic hacim ferah ve konfor aile arabalarinin vazgecilmez unsurlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reepla

Fransizlara karsi fobiniz yoksa scenic iyi bir secim genis ic hacim ferah ve konfor aile arabalarinin vazgecilmez unsurlari.

ben begendım de babam arabayı begenmedı kamburlu araba dedı.
  • dostum aynı sorundan bende şikayetçiyim konforlu şık kullanışlı tdı ve otomatik bir araba arıyorum seceneklerim öncelikle 3008 ve grand pıcasso c 4 ; c max ama fransızlar konusunda cok tepki aldım. caydırıldım gel gör ki gönlüm hala 3008 de.
  • aileniz 5 kişiden fazla değilse yeni compact cmax yani grand olmayan cmax gayet uygun. bizzat kullanıyorum performans ve sorunsuzluk ile tam bir aile aracı. grand cmaxi bilmem ama compact cmaxde pek sorun yok. bi araştırın. ayrıca toyota versoyada bir bakın ben cmax ve verso arasında kalmıştım versoda çok güzel araçtır aileler için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: magmatic

aileniz 5 kişiden fazla değilse yeni compact cmax yani grand olmayan cmax gayet uygun. bizzat kullanıyorum performans ve sorunsuzluk ile tam bir aile aracı. grand cmaxi bilmem ama compact cmaxde pek sorun yok. bi araştırın. ayrıca toyota versoyada bir bakın ben cmax ve verso arasında kalmıştım versoda çok güzel araçtır aileler için....

6 kisiyiz
    verso ya baktım ama oda tuzlu geldı ve dizelı yok galıba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 16 Mart 2012; 23:51:55 >

• daha önce dizel grand c-max kullanmıştım şehir içinde gayet güzel bir araçtı...
    yeti de olabilir.Skoda HTP kullanıyorum şirket aracı olarak 1.2 3 silindir.gayet iyi kaçıyor şehir içinde 70 beygir olmasına karşın.tek bir sorunuda olmadı..
    bunun dışında Scenic
    c4 grand picasso düşünebilirsiniz
  •  Aile arabası onerısı olan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Aile arabası onerısı olan??

evet buda aklımda var yakıtıda ıyı
    kullanan bırıde performans ı ıyı yanları ve kotu yanlarını soylesede hem benım ıcın hemde merak edenler ıcın ıyı olurdu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.