Şimdi Ara

Aile-Akraba içi konser yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır gitar çalıyorum klasik akustik elektro.. Dinlediğim tür metal ve hard rock . Türkçe şarkı kesinlikle dinlemiyorum. Ailem saolsun hobi amaçlı yaptığım bir şeyi herkese söylemiş laf arasında şöyle böyle. Şimdi ne zaman toplansak bizim evde yada gitar olan bi yerde herkes tutturuyor kaç kere hediye gitar geldi hadi bişeyler çal hadi bişeyler çal diye. Şimdi ben bu insanlara ne çalayım. Doğaçlama sololarımı iğrenç hissediyorum üstüne heyecan gelince gerçekten iğrenç oluyor. Bu tür zamanlarda ne çalmalıyım hiç böyle bir fikre kapılan oldumu ? Solo gitar çalsam sözsüz hiç bir güzelliği yok. Şarkı söyleyin desem şarkı söyleyen yok. Bu tür durumlarda kalanlar olmuştur büyük ihtimalle. Arkadaş arasında gayet rahat metal - rock çalıyorum, eşlik edenler oluyor. Evde metallica çalsam sanırım sadece bakacalar. Doğum günümde birşeyler çalacağım için böyle bir konu açtım.

• ya bence en damardan black metal çal bi daha istemezler şarkı fln çalmanı
  • bas git..
  • ErenGY1 E kullanıcısına yanıt
    ÇALMA
  • Aynısını bana da dediler aldım geçen elime gitarı elim falan titredi performansımın %1 ini gösteremedim tellere basamıyordum resmen o kadar heyecanlandım.Yanlış notalara bastım ama ben direk çaldım valla metallica-enter sanman,nothing else metters bak aslında nothing else metters çalabilirsin herkesin dinleyebileceği tür.Gittim leyla nın yokluğunda şarkısının ritimini çaldım iyisin dediler ama heyecandan cidden kötü çalınıyor arkadaş ortamın da rahatım ama.O durumlarda nothing else metters çal tamamdır aga
  • ne salakça yorumlar gelmis ,

bir kere popüler metal rock sarkılarının rifflerini elbet severler onları calabilrisin en basiti nothing else mattersı cal , ama kulaklarına güveniyorsaan ailedeki bir iki kişinin ve seviyen iyiyse enstürmantel sarkılar da calabilirsin mesela jason becker- altitudes

onun dısında sevebilecekleri bir kaç sarkı yazayım

opeth -ending credits
    death -voice of the soul

gelişnce aklıma yazarı mdaha fazla
  • Arkadaşım aynısı yılbaşında benim başıma geldi kolay kurtuldum :) eskilerden bildikleri şeylerden çalabilirsin , akustikle mfö felan takıl , erkin koray en önemlisi :D beni bu adam kurtardı . Erkin korayın çöpçülerinden başladım öyle bir geçer zman ki, sevince felan çal taparlar böyle söyleyeyim . Tek kişi olduğun için sakın solo atma. Bön bön bakıyolar , bizim aileler yabancı pek bilmedikleri için :) . Uzun ince bir yoldayım ı solo halinde çalabilirsin onlar aralarda söylesinler bitirince sen başla iyi oluyor denedim . Şimdiden başarılar kolay gelsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile evi konusu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepsi benim için çok değerli. Kafamda çok güzel fikirler oluştu. Bu tür durumlarda hard müzikten uzak durmakta fayda varmış gibi :) Dün gece çok eğlendik. Nothing else matters çaldım. 2 sene önceden kurs konseri için verilen Türkçe şarkı akorları vardı onları çaldım akustik gitarda. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Bu tür durumlarda kalmamak için repertuar ımızı genişletmekte fayda var :)
  • Ben children of bodom çalmıştım Zamanla heyecanını yitirirsin, iyi bile olur akrabaların ne çalıon lan böyle demediği sürece.
  • 6 senedir gitar çalıyorum akustik gitarla metalica çalarım akrabalarıma hatta kız arkadaşıma bile metalica çalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Teşekkürler Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepsi benim için çok değerli. Kafamda çok güzel fikirler oluştu. Bu tür durumlarda hard müzikten uzak durmakta fayda varmış gibi :) Dün gece çok eğlendik. Nothing else matters çaldım. 2 sene önceden kurs konseri için verilen Türkçe şarkı akorları vardı onları çaldım akustik gitarda. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Bu tür durumlarda kalmamak için repertuar ımızı genişletmekte fayda var :)

Dostum ben şaka amaçlı söylemiştim popüler müzikleri çal mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErenGY1

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 yıldır gitar çalıyorum klasik akustik elektro.. Dinlediğim tür metal ve hard rock . Türkçe şarkı kesinlikle dinlemiyorum. Ailem saolsun hobi amaçlı yaptığım bir şeyi herkese söylemiş laf arasında şöyle böyle. Şimdi ne zaman toplansak bizim evde yada gitar olan bi yerde herkes tutturuyor kaç kere hediye gitar geldi hadi bişeyler çal hadi bişeyler çal diye. Şimdi ben bu insanlara ne çalayım. Doğaçlama sololarımı iğrenç hissediyorum üstüne heyecan gelince gerçekten iğrenç oluyor. Bu tür zamanlarda ne çalmalıyım hiç böyle bir fikre kapılan oldumu ? Solo gitar çalsam sözsüz hiç bir güzelliği yok. Şarkı söyleyin desem şarkı söyleyen yok. Bu tür durumlarda kalanlar olmuştur büyük ihtimalle. Arkadaş arasında gayet rahat metal - rock çalıyorum, eşlik edenler oluyor. Evde metallica çalsam sanırım sadece bakacalar. Doğum günümde birşeyler çalacağım için böyle bir konu açtım.

bana hep oluyor. babam hadi bir şeyler çal diyor. o zamanlar dumanın ah parçasını yeni yeni çalıyordur. hatasız çalma olasılığım %2ydi gaza geldim çaldım onu. hatasız çaldım. tabi ben solo kısmında başımı kaldırıp arada baktığımda hiç kimse burayla ilgilenmiyordu. sonra arkaaş hatırla sevgiliyi çaldı herkes alkışladı. yani populer şarkı çal. neden popüler şarkı çalman gerektiğini öğrenmek için adolf hitlere sor

• ErenGY1 E kullanıcısına yanıt
    Ayni durum benim basima 200 kez geldi :D elektro gitarla megadeth caliyorum annem begenmiyor metallica iron maiden caliyorum yine begenmiyor en iyisi sen su sarkilara yonel anlamiyolar cunku ne kadar anlatsan nafile

Orhan Gencebay (Grup84) Dokunma Solo
    Artik sevmeyecegim Distortionda la telinde cal
    Ah istanbul Cleanda :D
    Kasap Hvasi fln :D:D
    Dumanin Sarkilarindan cal
    Hafif tonlarda cal elektro gitarda bunlarimi caliyosun diyince daya symphony of deustructionu master of puupetsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim aile akraba ortamında Creeping Death çalma gibi bir hataya düştüm kimse beğenmedi distortiona tahammulerı yok
    Nothing else matters çal beğenirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.