Şimdi Ara

/// Aile Ağacı Programı -- Tüm Akrabalarınızı Bulun \\\ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
2
Favori
91.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güsel
  • ya çok güzelde o isimler niye çıkıyo anlamadım bide bunun tam sürümünü bulabilirmiyiz acaba
  • sülale 1860 yılına kadar indi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 22 Ağustos 2006; 21:41:04 >
  • way be, meger 3. abdülhamitin soyundan geliyomuş bizim aile..
    kim yüklemiş bu kadar veriyi, nerden buluyo sakata gelmiyelim yaw..
  • Meraklandırmayın adamı yaaaa kota olmuş %98 indiremiom bööüüüüü daha 7 gün var ...
  • 38 KB Bişe olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Meraklandırmayın adamı yaaaa kota olmuş %98 indiremiom bööüüüüü daha 7 gün var ...
  • Vallaha bende de bayağı kişi buldu en son 1882'ye kadar indi,arada tanımadıklarım da var sabah babama soruyum bakıyım kim bunlar diye
  • iyi programmış saol...
  • eyvallah saol
  • bende uygulama hatası dedi nedendir acaba ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

bende uygulama hatası dedi nedendir acaba ya

+1000
  • Tmmdır beyler bnde hallettim microsoft n sitesindeki programı indirince çözüldü problem
  • fena program değil,ancak sonuçlar biraz tutarsız gibi geldi,bazı numaralarda 3-4 kişi buluyor bazılarında cok daha fazla
  • bazı tuhaflıkları olduğu gerçek
    benim yaşıma yakın (yaş 35) amcalarımın erkek çocukları tamam, amcalarım tamam, eşim de benim listemde.
    ama 1. çocuğum listemde olmasına rağmen 2. ve 3. çocuğum yok. onların numarası ile sorgu yapınca kimseyi bulmuyor: abidik gubidik sonuçlara dallanıyor.

bu numaraları nufus müdürlüğünden sorguluyor ama nufus müdürlüğü neye göre cevap veriyorsa artık...

neyse vatandaş emek vermiş yapmış...
  • benden hiç kimse çıkmadı
  • Garip Ama Güzel Tşkler
  • Hocam hakkaten ilginç bişeye benzio. Bakalım kimleri bulacak.. Paylaşımın için saol
  • gerçekten güzel programmış gerçi sonradan saçmalamaya başladı ama sülalenin çoğunu buldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

Foruma yeni uye olan birisinin bu şekilde paylaşım yapması garip hele hele referans verdiği paylaşım sitesi ise dikkatli olun derim..

Ne o önce başkasına kullandırıp sonra kendinmi kullanıyorsun. Yoksa sen çektiğinde üyeliği epey olmuşmuydu. Hemen harcadın bu arkadaşıda bea.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.