Şimdi Ara

Aikidoya gitmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aikidoya gitmelimiyim

(En Son Oy Tarihi: 5.3.2009)
Giriş
  • beyler çok dayak yiyorum milletten onun için önerdileri gerçekten pek param yok ona göre söyleyin anketa katlılanlar nedenin yazabilirmi

• gıdeceksen kıxboxa gıt
    ben seneye gıdecegım ıns
  • dedimde adamlara olum onda 1 hafta idman yap öğrenirsin herşeyi salla onu diyolar
  • ha öyle 1-2 hafta gidip steven segal olcaum diyede bi düşüncem yok şimdiden söylim
  • uğraşma, kavga ilede uğraşma ama
  • beni buluyolar hep ya kırıcam bitaraflarınıada aikidocu varmı forumda
  • Aikido sadece bedensel gelişim ve kendini koruma açısından değil,felsefe bakımından da çok üstündür.Bence git.Ama belinin altında,bacaklarının üstünde bir yer bızzık bızzık diye ses çıkarıyorsa,king of fighter olsan da fayda etmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HARP OKULUNA GİDİLİR Mİ ?
    3 yıl önce açıldı
    PSİKİYATRİSTE GİDİCEM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Aikidoya gitmelimiyim
     Aikidoya gitmelimiyim

Alın size ayı kido
  • Bence git seçeneğini işaretledim. Si şarp, Si artı artı, Java ve SQL'in yanına iyi gider. "Nasıl hekır olunur" adlı bir yazı okumuştum. Oradaki tavsiyelerde bulunan abi yazılımcılar için başka bir alanda daha bilgi edinmenin ve spor yapmanın faydalarından bahsetmiş ve uzakdoğu sporlarını önermiş bu önerisini de bir kaç örnekle anlatarak hem anlatımı güçlendirmiş hem de durumu reel olarak göstermişti.
  • hehehe abiler aikdiocu varmı burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Aikidoya gitmelimiyim
     Aikidoya gitmelimiyim

Alın size ayı kido

• Aikido bence en iyisiHatta abimin arkadaşı aikido hocasıymış bi gün bize geldiğinde muhabbet açıldı. Dedi işte bi gün kampüsde oturuyorum 8-9 kişi toplanmış beni dövmeye gelmişler falan. Neyse birbirlerine dayılanırken bi anda sinirlenip hepsinin kolunu kırmışım dediHemen farkına varamamış ama hepsini harcamış yani. Ben olsam vücut geliştirmeyle birlikde aikidoya giderim.Sabah birine akşam birine harika olur

• o dediğini bilmiyorum ama 1-2 haftada öğrenırsen gel banada ogret
    kıxbox ıyıdır
    kodun mu oturtucan fazla atraksıyona gerek yok
  • :D
    beyler aikdioya başlıcam saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AvriL_Lavigne_

Aikido bence en iyisiHatta abimin arkadaşı aikido hocasıymış bi gün bize geldiğinde muhabbet açıldı. Dedi işte bi gün kampüsde oturuyorum 8-9 kişi toplanmış beni dövmeye gelmişler falan. Neyse birbirlerine dayılanırken bi anda sinirlenip hepsinin kolunu kırmışım dediHemen farkına varamamış ama hepsini harcamış yani. Ben olsam vücut geliştirmeyle birlikde aikidoya giderim.Sabah birine akşam birine harika olur

Hehe. Şimdi işe bak sen. Son 4 yıldır çalışmakta oldğum işe ilk girdiğim zamanlardı. Benim bulunduğum şubeye arkadaşlarını görmek üzere gelen ve benim henüz sadece simaen tanıdığım insanlar vardı. Bir gün bunlar geldiler elleri şiş filan. Herkes de bunlarla dalga geçiyor.
    Sümer kampüsünde bu arkadaşlar gece güvenlik duruyorlarmış. Gece kimliksiz kimseyi içeri almıyorlar çünkü bayan öğrenci yurdu filan da var. Neyse o kampüsteki okullardan birinde hocalık yapan biri gelmiş. Buna kimlik sormuşlar "yok" demiş. Giremezsin girerdim hocaya biraz artislenmişler. 6-7 kişi oluyorlarmış bizim güvenlik timi. Hoca gitmiş biraz sonra geri gelmiş. Artık heralde biraz ısınma hareketi ve açma germe yaptı bilemiyorum. Niye gitti niye geldi. Demiş siz bana artistik mi yapıyordunuz. Yapardım yapamazdın. Hoca bi dalmış bizimkilere. Diyorlar "abi tutamıyorsunki, ordan oraya hopluyo, tekme sallıyor" Olayın sonunda hoca bizimkileri güzelce haşlamıştı.
    Bu saydığım arkadaşların çoğunu ve beni de son olarak amir diye başımıza verdikleri herif ve kadın harcadı.

• Boks öneririm ben
  • öğreneceksen gerçekten tam bir profesyonel hoca bulman lazım. aikido dövüş sanatı falan değil yaşam tarzıdır. aikidonun en güzel yanı şişman, zayıf, güçsüz, güçlü, uzun veya kısa olman hiçbirşey değiştirmez sağlam bir yer bulursam kesinlikle gitmeyi düşünüyorum.

bulduğun yer kaliteliyse kaçırma derim.
  • ben 6 ay aikido yaptim ve abimde 2.dan aikidoyu 1 sene yapip birakcaksan hiç gitme zaten birakamazsın aikidoyu hayatın boyunca yapmalısın zaten 3-4 sene sonra aikido yu öğrenmeye başlarsın . aikidoyu yıllar sonra sokakta uygulayabilirsin.
  • Beyler bende düşünüyorum aslında, bilgisi olan varsa biraz yazsa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

quote:

Orjinalden alıntı: _AvriL_Lavigne_

Aikido bence en iyisiHatta abimin arkadaşı aikido hocasıymış bi gün bize geldiğinde muhabbet açıldı. Dedi işte bi gün kampüsde oturuyorum 8-9 kişi toplanmış beni dövmeye gelmişler falan. Neyse birbirlerine dayılanırken bi anda sinirlenip hepsinin kolunu kırmışım dediHemen farkına varamamış ama hepsini harcamış yani. Ben olsam vücut geliştirmeyle birlikde aikidoya giderim.Sabah birine akşam birine harika olur

Hehe. Şimdi işe bak sen. Son 4 yıldır çalışmakta oldğum işe ilk girdiğim zamanlardı. Benim bulunduğum şubeye arkadaşlarını görmek üzere gelen ve benim henüz sadece simaen tanıdığım insanlar vardı. Bir gün bunlar geldiler elleri şiş filan. Herkes de bunlarla dalga geçiyor.
    Sümer kampüsünde bu arkadaşlar gece güvenlik duruyorlarmış. Gece kimliksiz kimseyi içeri almıyorlar çünkü bayan öğrenci yurdu filan da var. Neyse o kampüsteki okullardan birinde hocalık yapan biri gelmiş. Buna kimlik sormuşlar "yok" demiş. Giremezsin girerdim hocaya biraz artislenmişler. 6-7 kişi oluyorlarmış bizim güvenlik timi. Hoca gitmiş biraz sonra geri gelmiş. Artık heralde biraz ısınma hareketi ve açma germe yaptı bilemiyorum. Niye gitti niye geldi. Demiş siz bana artistik mi yapıyordunuz. Yapardım yapamazdın. Hoca bi dalmış bizimkilere. Diyorlar "abi tutamıyorsunki, ordan oraya hopluyo, tekme sallıyor" Olayın sonunda hoca bizimkileri güzelce haşlamıştı.
    Bu saydığım arkadaşların çoğunu ve beni de son olarak amir diye başımıza verdikleri herif ve kadın harcadı.

Hoca neciymiş bari onuda söle

@C# C++ JAVA SQL

Hacı başla devam et bence. Eğer ilerde bırakmak zorunda kalırsan programları falan olur zaten onu alır akşam kendin çalışırsın. Abim kareteye giderken ayrıldığında vermişlerdi Solo çalışmak için onlarında vardır heralde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.