Şimdi Ara

Aikidomu boks mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aikidomu boks mu?

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2020)
Giriş
  • Beyler hangisinin bana daha cok yararı olur ben aikidoyu tercih ediyorum teknik bakımından ama boks da fena amacım adam dövmek degil savunma ve herhangi bir artislik durumunda karşılık verebilmem gerek (gerçi veriyoruz ama teknikde önemli)

boks diyenler neden boks ?
    aikido diyenler neden aikido?

• sokak dövüşü en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f377

sokak dövüşü en iyisi

Sokak dövüşü de bi yere kadar saglam teknik bilen sokak dövüşü yapan adam vuramadan yerden yere vurur zaten
  • Jetkundo=Sokak Dövüşü Her tür teknik serbest
  • Günde bir açılır oldu bu tür konular. Dövüş sporları ile ilgili bir konu mevcut, oraya bakmayı denerseniz istediklerinizi bulacaksınız.
  • Boksa gitmeyen boksu bilmez o yumrukların 1 sene içinde çivili topuz gibi oluyor.
  • ben 3 yıldır kickboks yapıyorum giden bilir daha öyle zor bir spor görmedim en iyisi kickboks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Muay Thai (Ana Konu)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Historia Calamitatum

Günde bir açılır oldu bu tür konular. Dövüş sporları ile ilgili bir konu mevcut, oraya bakmayı denerseniz istediklerinizi bulacaksınız.

polemik yapmak gibi olmasın ama dh yı bana mı ögretiyosun üye profilime bak
  • kick boks
  • Sana şunu söylim boks yumrukların vücudun sağlam olur iyi adam pataklarsın ama Aikido farklı Aikido kendini savunma üzerine kurulmuş bir spor sana tavsiyem Aikido En güzel ve en iyi dövüş sanatı bence..Aikidoda darbe yemeden cok rahat kendini savunabilirsin boks'ta darbe alırsın ama iyi bir boksörsen pek etkilemez dogrusu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regex -- 3 Mart 2009; 17:55:55 >
  • Amerikan Güreşi.
  • Ben boksuda sevdiğim için ve çok yakın bir arkadasım boksör oldugu için,onun neler yapabildigini gordugumden boks diyorum
  • Taekwando
  • aikidoyu banada cok cazip geliyor ama bu boks gibi degil aikido için hoca faktörüde cok önemli düzgün bi yer bulmak gerekiyo boks güzelde sonucda darbe alma ihtimalin cok ama aikidoda işi ögrenirsen alayına gider bi duruş var sanki
  • caner ordaki en allta koyduğun smiley eskrim olm ne alaka

birlikte gidelim zaten sen ne seçersen gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Günde bir açılır oldu bu tür konular. Dövüş sporları ile ilgili bir konu mevcut, oraya bakmayı denerseniz istediklerinizi bulacaksınız.

Açacağın bir konuyu forumda araştırman gerektiğini bil ilkten. Yardım etmeye çalışıyorum burda.
  • arkadaşım kimin nesisin,neyin fesisin arkadaş konu açmış burda terslemeyelim lütfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Açacağın bir konuyu forumda araştırman gerektiğini bil ilkten. Yardım etmeye çalışıyorum burda.

bende onu diyorum genç sendenmi ögrencem kayıt tarihime bakarsan ögrenmemem gerektigini anlarsın hangi istedigim konuyu istedigim yerde açarım seni baglamaz uyuz oluyorum böyle tavır yapılınca sanane kardeşim konu hergün açılıyosa başka konu varsa bişi soruyoruz adam gibi hergün açılıyosa girmezsin bukadar basit .

@swashbucker

alışıgız kardeş oluyor böle birşey sorarsın tavır yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 3 Mart 2009; 18:49:04 >

• kavga çıkmış yine ulan msj yazdığım her konuda olay oluyo ya sakin olun
  • Hahaha banane senin konundan :D Yardım etmeye çalıştım ama psikolojik sorunların verdiği ezikllik duygusunu başka ortamda millete üstünlük sağlayarak yok etmek isteyen tiplerden uzak dururum. Sokakta millete ne bakıyon deyip dalan tipler olur genellikle bahsettiğim özellikte olanlar, sen de öyle misin? :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.