Şimdi Ara

aikido ve ninjutsu gibi savas sanatlarinin ise yaramamasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ukala, ben herkesi doverim, ego patlamasi, en iyi spor bizim ki tamam miii vs. gibi tavirlarla kendini dusurmus ve yaptigin sporu hic beceremedigini gostermis oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wing tsun direkt olarak sonuca yönelik bir savaş sanatıdır. bunu test etmek çok basittir en basitinden 1.tekniker yani yeni eğitimci seviyesine başlamış biriyle hafif müsabaka yapmanız halinde sanatın tehlikesini iliklerinize kadar hissedersiniz. yani demem o ki ving chunu tehlikeli yapan dövüşe başlama anında kuralsızca hayalarınıza alacağınız bir düz tekme dövüşü başlamadan bitirecektir.bir ving chun öğrencisi her derste en az 50 defa hayalara tekme atma olarak başlanan düz tekme ile ısınır. yani bu boğuşma anında gözlerinizin çıkması boğazınıza alacağınız bir darbe ile ciddi sakatlanmalar söz konusudur ve bizim yaptığımız o garip hareketler iki mesafe arasındaki açığı en hızlı en güçlü ve en kısa sürede kapatmadır. dediğim gibi gerekli eğitimleri almış bir wing tsun eğitmeniyle baş etmek imkansıza yakındır.son zamanlarda para bazlı bakılsada gerçek budur :) detaylı bilgi için mesaj atmanız yeterlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhansahin0

wing tsun direkt olarak sonuca yönelik bir savaş sanatıdır. bunu test etmek çok basittir en basitinden 1.tekniker yani yeni eğitimci seviyesine başlamış biriyle hafif müsabaka yapmanız halinde sanatın tehlikesini iliklerinize kadar hissedersiniz. yani demem o ki ving chunu tehlikeli yapan dövüşe başlama anında kuralsızca hayalarınıza alacağınız bir düz tekme dövüşü başlamadan bitirecektir.bir ving chun öğrencisi her derste en az 50 defa hayalara tekme atma olarak başlanan düz tekme ile ısınır. yani bu boğuşma anında gözlerinizin çıkması boğazınıza alacağınız bir darbe ile ciddi sakatlanmalar söz konusudur ve bizim yaptığımız o garip hareketler iki mesafe arasındaki açığı en hızlı en güçlü ve en kısa sürede kapatmadır. dediğim gibi gerekli eğitimleri almış bir wing tsun eğitmeniyle baş etmek imkansıza yakındır.son zamanlarda para bazlı bakılsada gerçek budur :) detaylı bilgi için mesaj atmanız yeterlidir

Sizin hayalarla ne derdiniz var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dünyanın en iyi sporu wing chun`dur, yok aikido dur diye birşey yok, yapana göre değişir şunu birtürlü anlayamadınız, en basitinden bir örnek vericem bizim bir arkadaş vardı muay thai yapıyordu, çocuk havalardaydı , bi arkadaşım daha muay thai ye ilk arkadaşımdan yaklaşık 5-6 ay sonra yazıldı ama azimliydi arkadaş, öğrenmeyi kafaya koymuştu. birgün bu ikisi bi sebepten ötürü kavga ettiler 2. arkadaşım 1. yi resmen öldürdü, kendimden de örnek vermek istiyorum, benim asıl branşım taekwando, ilk başladığımda kırmızı kuşaklar felan vardı, ancak azmettim ve müsabakalarda ön planda yer alan hep ben oldum , kırmızı kuşaklar ise siyah olup 1. dan olmak için uzun vakitleri olduğu için bıraktı (aptal herifler)(aslında taekwando bizde aile sporu ama orayı karıştırmayacağım :D ).
  • Ninjutsu unutulmadigi her şeyin tam olduğu şekilde ogretilse emin ol karşısında hiç bir dövüş dalı duramaz ninjutsuya zaten sanat diyorlar ki yapanlar yani ninjalar adı her ne kadar çocukları eğlendirmek amaçlı kullanılan bir şey olmuş olsada yapabildiklerini öğretilenleri araştır derim keşke unutulmadan bozulmadan kalsaydı hayatımda ninja olmak kadar başka bir şey istemedim belkide cok az şeyler vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.