ben ilk kez aika denicem nasıl bir oyun pvpsi falan zevklimi önerirmisiniz ?
indirdim hazır oyun bende sarı bayrak dediğiniz yerden açim bari :D
warriorla dual gunner arasında gidip geliyorum sürekli karar veremedim bunların ++ları nelerdir --leri nelerdir bilgi verebilcek varmı nettede bulamadım birşey
quote:
Orijinalden alıntı: Rauf07
warriorla dual gunner arasında gidip geliyorum sürekli karar veremedim bunların ++ları nelerdir --leri nelerdir bilgi verebilcek varmı nettede bulamadım birşey
Warrior'un Tier 4 skilleri raid killerdir. Tek skille 10-15 adamı aynı anda indirebilirsin falan
Dual Gunner ise 1v1 de çoşturur.Tier 4 skilleri hakkında bir bilgim yok malesef.
Warriorun tek eksisi melee bir karakter olması sanırım.Çünkü ilerde hem defans hem atk hem can buffu falan var
Dual Gunner'ın Tier 4 skilleri fena değil.. Level 59'da buff açılıyor sanırım biraz açıklamasına baktım yeterli görmedim.. Bi tek 51'de açılan attack skilli güzel.. Çat diye durdurabiliyorsun adamı..
Level 56 DG ve Level 48 Warrior karakterim vardı.. Açıkçası DG ile oynamak daha keyifli geldi bana.. İlk başlarda çok zorlanıyorsun DG ile ama ileride güçleniyorsun.. Yeter ki doğru ek özelliğe sahip item ile doğru skilleri kullan..
Klaslar arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.. Paladin çok güçlü savunmaya sahip olabilir ama aynı zamanda çok da iyi olmayan atağı var.. Dual Gunner ise tam tersi.. Zayıf savunma, güçlü atak.. Ama bu zayıflığı da sen örtebilirsin.. Yani lafın kısası yakın dövüş seviyorsan Warrior aç, uzaktan dövüş seviyorsan DG aç.. Ayrıca az biraz her ikisiyle de oynayıp fikir sahibi olabilirsin.. İlk başta DG oynayıp sonra keşke Warrior açsaydım desen bile problem değil çünkü kolaycana level 40 üstü olabilirsin. İlk açtığım DG'den sonra Warrior açtım ve 1 haftada level 48 oldum.. Bu yüzden çok bir şey de kaybetmezsin..
Girdim. 2. görevi 15 dk aramama rağmen bulamadım. Sıkıldım, hevesim kaçtı çıktım. Görevleri nasıl yapılacağını anlatan bir site varsa geri dönerim.
yav beyler oyunda 4 lwl oldum ismim ShadowSentinel bir şeyi çözemedim canavara 2 kez tıklıyorum gidiyo 1 kez vurup kılıcı sırtına koyuyo niye öle yapıyo anlamadım bu durumu nası çözcem bilgisi olan
sen globaldemısın bıde warrior acmıssın galıba warrıor vurus seklı oyle ama ılerde serılesıyo en baslar sana yavas gıbı gelıyo
Yokmu SS bi bakalım nasıl görünüyor oyun
madem global gelmiş oyuna geri dönüp sadece bir bakma zamanı tekrar geldi demekki
Şimdi arkadaşlar bu Global Aika yeni mi başladı yoksa 50-60 level oyuncular varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: *HardCore*
Şimdi arkadaşlar bu Global Aika yeni mi başladı yoksa 50-60 level oyuncular varmı ?
globali 1 eylülde çıkmıtı galiba 50-60 olduğunu sanmam şuan zaten ben bıraktığım da n son max lvl 60 tı arttırmadılarsa
8 lwl warrior um warrior a air pran aldım iyimidir sizce ?
Bende ilk oynadım idare eder olarak hafızamda kalmıştı . Gerçi o solo takıldığımdan öyledir diye düşünüyorum . Takımla farklı olabilir ...
@TheAndromeda Genellikle Fire pran alıyor diğer oyuncular, ben water seçtim, sende air seçip o buildi deneyebilirsin.Baktın olmadı daha sonra değiştirirsin.2 tane pran alabiliyoruz sonuçta :)
@VolumeOn Solo oynamak ve takımla oynamak arasında çok büyük eğlence farklı oluyor.Solo oynuyorsan en basitinden uykun gelmeye başlıyor bir süre sonra.Ama grupla oynarken öyle değil, sürekli bir muhabbet çok seri görevler lootlar falan derken ne oluyoruz yahu diyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!
@TheAndromeda Genellikle Fire pran alıyor diğer oyuncular, ben water seçtim, sende air seçip o buildi deneyebilirsin.Baktın olmadı daha sonra değiştirirsin.2 tane pran alabiliyoruz sonuçta :)
@VolumeOn Solo oynamak ve takımla oynamak arasında çok büyük eğlence farklı oluyor.Solo oynuyorsan en basitinden uykun gelmeye başlıyor bir süre sonra.Ama grupla oynarken öyle değil, sürekli bir muhabbet çok seri görevler lootlar falan derken ne oluyoruz yahu diyorsun.
pran konusunda haklısın herkesde nerdeyse fire var ben water aldım dg ye mutluyum
Arkadaşlar Germania da kurulu bir guild varmı? Varsa guilde girebilmek için hangi oyuncularla konuşmalıyız?
Rifleman oynuyorum oyun bayağı hoşuma gitmeye başladı. Germania serverında AyYildiz diye bir guild var gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Onlarda DH'den zaten çok teşekkür ederim yardımları için. Bu arada oyundaki nick lxFatalitYxl
Bende dg açtım yeni baktımda oyundaki adamlar baya çoşmus tek ne kadar sıkıldığımı haıtırladım guild için kime yacacaz nick Dhaka
quote:
Girdim. 2. görevi 15 dk aramama rağmen bulamadım. Sıkıldım, hevesim kaçtı çıktım. Görevleri nasıl yapılacağını anlatan bir site varsa geri dönerim.
Görevleri nasıl yapacağını anlatan bir site yok bildiğim kadarıyla.. "L"ye basıp görev açıklamasında öldürmen gereken mobu ve nerede olduğunu yazıyor zaten.. İngilizcen yoksa bile biraz okumayı dene sonra "M" tuşuyla haritayı açıp haritadaki yerlerin isimlerine bak falan. Bir süre sonra alışıyorsun..
quote:
Orijinalden alıntı: TheAndromeda
yav beyler oyunda 4 lwl oldum ismim ShadowSentinel bir şeyi çözemedim canavara 2 kez tıklıyorum gidiyo 1 kez vurup kılıcı sırtına koyuyo niye öle yapıyo anlamadım bu durumu nası çözcem bilgisi olan
Auto attack kapalı olduğu için böyle.. "Z" tuşuna basarsan auto attack açılır ve bir kere saldırdıktan sonra öldürünceye dek vurmaya devam eder.. Auto attack'ın açık mı kapalı mı onu ekranın en aşağısında orta yerlerde Auto yazısı olur o kırmızı renkliyse açık demektir.
quote:
Level sınırı 50'dir ve level atlamak kolay olduğu için 50 olan bir çok kişi vardır mutlaka..
quote:
Orijinalden alıntı: TheAndromeda
8 lwl warrior um warrior a air pran aldım iyimidir sizce ?
Fire pran al hocam kesinlikle.. Air pranlar warlock ve cleric için..
quote:
Orijinalden alıntı: VolumeOn
Bende ilk oynadım idare eder olarak hafızamda kalmıştı . Gerçi o solo takıldığımdan öyledir diye düşünüyorum . Takımla farklı olabilir ...
Eğer ki takımınla bir de sesli chat olayındaysan süper zevkli oluyor.. Özellikle PVP ve Dungeon partilerde..