Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
108.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende başladım oyuna güzele benzio nickim anarkiTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampiranarki -- 30 Haziran 2010; 22:06:15 >

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Yarın 50den 51e geçenler için süper event gelicek. Ayrıca bugün GmLingo ile sohbet ettim. İlk defa online oyunda sohbet oldu..

51'den sonrakiler için tabi hiçbir şey yok. Gerçi bugün gelecek update ile beraber gpotato karşılığı 50 level üstü olanlar mark of experience alabilecekti. Bakalım göreceğim akşam gelmiş mi gelmemiş mi..

Oyun iyice saçmalamaya başladı. Farming olayını geçtim. Arkadaşımın level 50 uniqiue (mana set) eldiveni +4 yapmaya çalıştığında kırıldı. Benim abyss helmet'im +5 yapmaya çalışırken kırıldı. Bu itemlerin +5 olması lazım. Hemen olmasa bile kırılmadan olması lazım. Level düşebilirdi. Saçma. Pellurite/Rubicine Extracts satmak için iyice debeleniyorlar. Honor Armor Seti almayı planlıyorum ama korkuyorum bir şey olacak diye. Kaldı ki Pellurite/Rubicine Exracts B yok item shop'ta. Hepten tehlike.

Level 50 onur setinin Rank'i D, 55'in B. Feci derecede saçma. Üstüne üstlük pellurite/rubicine B satın alamadığın gibi level 60 olmadan Crafting yapamıyorsun. 60'a kadar onur setini giyemeyeceğiz. Tabi fiziksel defansım az olsun yeni elbise olsun diyorsanız level 55 olunca giyersiniz. Aynı şey Level 55 uniqiue silah için de geçerli. 60'ı beklemek niye? Kaldı ki 60'ı bu gidişle en erken 1 ay sonra görürüm herhalde level 54 olduğum halde. Evdeki bilgisayarımın masaüstünde level 56 giysim (DG) duruyor, inşallah giymek nasip olacak. Gerçi abyss kostümün +6 hali 400 phy.def. verirken onur setimin kostümü artısız 390 veriyor. 55 olunca onu giyebilirim belki.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.

• beyler nasıl binek alıyoruz? kaç level da alınıyor falan bir söyler misiniz acaba

quote:

Orijinalden alıntı: azrail88

beyler nasıl binek alıyoruz? kaç level da alınıyor falan bir söyler misiniz acaba

Level 40 oluyorsun önce. Sonra Cirrugor'da mount administrator mu ne öyle biri var ondan görev alıp yapıyorsun.. Yaklaşık 1 milyonun gidiyor görevleri yaparken.. 2 milyon verip hiç görev yapmadan direkt de alabilirsin..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • Görevleri yaparken 350k gidiyo..
    İnsanlığı aydınlatacak nurla şuurlan
    İmanla geçen her gece gündüz gibi aydın
    Bir taze bahar alemi her an hayatın
  • yaa deliricem bi alamadım şu üyeliği fazla üyeliği olan var mı yada bi proxy programı önerin delircem

Orijinalden alıntı: Asator

yaa deliricem bi alamadım şu üyeliği fazla üyeliği olan var mı yada bi proxy programı önerin delircem

Proxifier dene Olmazsa yaz buraya kullanmadığım üyeliğimi verebilirim eğer istersen
  • Çok sükür üyelik aldım saollasın party_time
    oyunda nickim : Nippon , char cleric

Edit : Bir kaç sorum olucak bazılarında görüyorum arkalarında küçük bir kız dolaşıyo onlar ne işe yarıyor ve nerden alabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esegard -- 6 Temmuz 2010; 2:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asator

Çok sükür üyelik aldım saollasın party_time
    oyunda nickim : Nippon , char cleric

Edit : Bir kaç sorum olucak bazılarında görüyorum arkalarında küçük bir kız dolaşıyo onlar ne işe yarıyor ve nerden alabiliriz ?

10 lvlde alınan pran o... Görevle alıyosun. Attack defans skilleri vs var. Kasası var...
    İnsanlığı aydınlatacak nurla şuurlan
    İmanla geçen her gece gündüz gibi aydın
    Bir taze bahar alemi her an hayatın
  • Ben de indirmeye başlıyorum şimdi. Bakalım nasıl bir oyunmuş.. Uzun süredir mmo oynamıyorum adam akıllı, anlatılanlara bakılırsa güzel bir oyun.
  • arkadaslar biri bana yardımcı olabirmi acaba uyelik aldım key de var ama keyi nereye yazacagımı bilmiyorum lütfen yardıcı olun
  • Guild bana aitti bende oyunu bıraktım guildde aktif olarak oynayanların hepsinde invite yetkisi vardı yalnız sanıyorum ki guildde oyunu oynayan brisi kalmadı arada oyuna girip bakarım ya da nicklernizi yazın online oldugum zaman sizi alayım oyuna devam edecek arkadaşlarıda oyun hakkında tecrübe kazaninca guildi devrederim..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.