Şimdi Ara

AIDS HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce dövme yaptırdım. Dövmeyi yapan arkadaş tanıdıktı 2-3 tanıdığıma daha dövme yapmıştı. Şimdi benim 1 aydır uykularım kaçıyor şu aidsi düşünmekten. Çocuk iğneyi carru curtu sıfır gözümün önünde açti ama ortam pek hijyen miydi bilmiyorum sıradan bir cafede yaptırdım dövmemi. Sürekli kendimde belirti ariyorum elim boynumdan inmiyor psikolojik olarak hasta edicem kendimi artik. Testini yaptirmaya gidicem en yakın zamanda fakat biraz rahatlamaya ihtiyacım var kafa olarak. Yardımcı olur musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen rahat ol.. Zaten iğneni sıfır açmış... AİDS o kadar kolay bulaşmaz ama yine de bir daha dövmeciye falan gitmemeni öneririm...

Yazları geçici dövme yaptır, eskimeye başladıkça yenilettir.
  • Hocam öyle diyorsunuzda bu 4.dövmem. Sadece kafa olarak taktim ve durmadan kendimde belirti ariyorum ilk defa böyle oldu yanlış anlamışsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baccanale

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce dövme yaptırdım. Dövmeyi yapan arkadaş tanıdıktı 2-3 tanıdığıma daha dövme yapmıştı. Şimdi benim 1 aydır uykularım kaçıyor şu aidsi düşünmekten. Çocuk iğneyi carru curtu sıfır gözümün önünde açti ama ortam pek hijyen miydi bilmiyorum sıradan bir cafede yaptırdım dövmemi. Sürekli kendimde belirti ariyorum elim boynumdan inmiyor psikolojik olarak hasta edicem kendimi artik. Testini yaptirmaya gidicem en yakın zamanda fakat biraz rahatlamaya ihtiyacım var kafa olarak. Yardımcı olur musunuz ?

aids vücut salgılarından ve kan yoluyla bulaşan bir hastalık, ortam havasında solunarak alınabilecek bir hastalık değil. iğne sıfırsa, boya yeni açıldıysa risk yoktur. cinsel ilişki, vücut salgıları (ter, meni, salya vb), kan transferi olmak yoluyla bulaşan bir hastalık :). içiniz rahat olsun, bulaşmış olsaydı şuan 1 ay içinde akut (ani başlangıçlı) enfeksiyondan dolayı hastanede yatıyor olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exice -- 9 Temmuz 2015; 13:55:10 >

• önce herhangi bir hastanede kan tahlili yaptır. bu işi uzatma madem aklına takılıyor.
    ardından başka evhamların da varsa buna benzer, psikoloğa git gecikmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

önce herhangi bir hastanede kan tahlili yaptır. bu işi uzatma madem aklına takılıyor.
    ardından başka evhamların da varsa buna benzer, psikoloğa git gecikmeden

haklısınız randevumu aldım yoksa gerçekten beynim kabul etmeyecek sağlıklı olduğumu

• quote:

Orijinalden alıntı: exice

quote:

Orijinalden alıntı: Baccanale

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce dövme yaptırdım. Dövmeyi yapan arkadaş tanıdıktı 2-3 tanıdığıma daha dövme yapmıştı. Şimdi benim 1 aydır uykularım kaçıyor şu aidsi düşünmekten. Çocuk iğneyi carru curtu sıfır gözümün önünde açti ama ortam pek hijyen miydi bilmiyorum sıradan bir cafede yaptırdım dövmemi. Sürekli kendimde belirti ariyorum elim boynumdan inmiyor psikolojik olarak hasta edicem kendimi artik. Testini yaptirmaya gidicem en yakın zamanda fakat biraz rahatlamaya ihtiyacım var kafa olarak. Yardımcı olur musunuz ?

aids vücut salgılarından ve kan yoluyla bulaşan bir hastalık, ortam havasında solunarak alınabilecek bir hastalık değil. iğne sıfırsa, boya yeni açıldıysa risk yoktur. cinsel ilişki, vücut salgıları (ter, meni, salya vb), kan transferi olmak yoluyla bulaşan bir hastalık :). içiniz rahat olsun, bulaşmış olsaydı şuan 1 ay içinde akut (ani başlangıçlı) enfeksiyondan dolayı hastanede yatıyor olurdunuz.

İnanın bana bunu bildiğim için 1 ay boyunca 2-3 saatte bir ateşimi ölçtüm dediğim gibi takıntı... Neyse ki hep 35-35.5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid hakkında yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netice korkusu başka. Psikolojik bende başka evhamlar yaşadım geçti ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Netice korkusu başka. Psikolojik bende başka evhamlar yaşadım geçti ama

Hiv virüsü havayla temasında deformasyona uğruyormuş. Yani dövmeden aidsi kapmak için,aidsli birine dövme yapip 3-4 dakikaya o dövme yapilan iğneyle banada dövme yapılması lazımmış doktor öyle söyledi bugün bakalım sonuçları bekliyoruz..

• Evet testim negatif geldi,bir daha yaptırmama gerek var mı bilgisi olan varsa lütfen?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.