Bende 7-8 tane bankadan kart var. Çoğu da "aidatlı" kartlar. Hiç kimseye tek kartla idare etmesini ya da aidatsız karta mecbur kalmasını önermem. Kampanyalar ve kazanım oranları azalsa da bir kartın senede birkaç defa ciddi kampanya yapması zaten aidattan fazla kazanmanıza yardımcı olur. |
Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (53. sayfa)

-
-
denizbank 1000 tl limilti karta 670 tl aidat yazmışlar.
telefon ettim iade talebi yapalım dönüş yaparız dedi.
2 saat sonra iade edemiyoruz cevabı geldi. kapatın diyorum kapatsanız bile ödersiniz diyor.
bunu nasıl iade ettriebiliriz?
-
Süper Şube müşterilerine kart aidatı olmuyor ya bu sadece bank kart klasik için mi yoksa bank kart platinum alsak ona da aidat yansımaz mı kullanan birisi var mı acaba arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Prestij kart hariç tüm kredi kartları aidatsiz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam dün aradım artık mhyi limiti 50 bin dahil ve aşağısı klâsik, 99.999 bine kadar gold, 100.000 ve üzeri platinum oluyormuş. Aidatsiz. Yeni limiti 50.000 yapmıştım. Şimdi tekrar limit yükseltmeme izin vermiyor. İzin süresi ne kadar bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler selamlar. bir sıkıntım var başka başlık bulamadım
2000 limitli bir kartım var. 2 ay önce 750 tl aidat yazdılar. aradım 6 ay boyunca 1000 tl harcama yaparsanız iade ederiz dediler kabul ettim.
sorun şu ki, kartın hesap kesimi ayın 27 si, nisan ayında harcama olmadı, daha ekstrenin günü bile gelmediği için ödeyip kullanamadım.
Nisan ayında harcama sözünü yerine getirmediniz diyip , aidatı geri yansıtmışlar.
Telefonla aradım yok, şikayet var yazdım yok. Bu parayı nasıl iade alabilirim? cimer bddk vb bir yere şikayet etsem bir şey çıkar mı acaba?
bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim 2000 limitli karta 750 tl aidat ödemek çok canımı sıkıyor.
-
Aidatı ödersiniz diye düşünüyorum. Aidatsız olan Akbank Free kartı müşteri hizmetlerini arayıp çıkarmanızı tavsiye ederim. Aidatsız kartı teslim aldığınızda, aidatlı kartı iptal ederek aidat sorununa son vermiş olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sabah garantiden hesap açmak için bilgilerimi girdim son adımda kredi kartı için tahsis ücreti olarak 850tl gibi bir ücret yazıyordu.
Kart aidatsız olsun olmasın bu tahsis ücretini bütün bankalar alıyor mu?
-
Saçmalamışlar resmen. Nereden icat çıkaracaklarını şaşırdılar iyice. Almayın gitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
düşünsene bankaya paranı götürüyorsun kullanıp parandan oara kazanıyorlar, yetmiyor kartlarıyla borçlanıp ayrıca para kazandırıyorsun o da yetmiyor bir de böyle kartlar için para talep ediyorlar. birde hiç sorgulamadan bu kartları direk alan tipler var insan soruyor kendine bu insanlar neden böyle garip diye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X