3D Yazıcı Sahipleri ve Maker'lar İçin Kendi Kodladığım Yapay Zeka Destekli Modelleme Aracı: AI-CAD Studio (🎁 İlk 100 Kişiye 1 Yıllık Lisans Hediye!) Selamlar Piyasadaki hantal ve öğrenmesi aylar süren 3D modelleme programlarından (AutoCAD, Fusion360, Blender vb.) sıkıldığım için bir süredir üzerinde çalıştığım kendi projem olan AI-CAD Studio'nun ilk sürümünü nihayet yayınladım. Özellikle 3D yazıcısı olanlar, Maker'lar ve kafasındaki fikri hızlıca prototiplemek isteyenler için geleneksel CAD devlerinin "yüzlerce menü ve karmaşık eğitim" zorunluluğunu ortadan kaldırmayı hedefledim. 🎁 DH'ye Özel Lansman Hediyesi! Geliştirme sürecinde forumun geri bildirimleri benim için paha biçilemez. Bu yüzden ilk kıvılcımı buradan yakmak istedim: Programı indirip, arayüzden veya tasarladığı ilk modelden bir ekran görüntüsü alarak bu konu altına yorum yapan İLK 100 KİŞİYE programın 1 Yıllık Tam Sürüm (Lisanslı) hesabını hediye ediyorum! Yorumlarınızı ve ekran görüntülerinizi attıkça lisans kodlarınızı özel mesaj (PM) üzerinden ileteceğim. AI-CAD Studio Nedir ve Ne İşe Yarar? Rakiplerimiz yazılımlarını kurumsal mühendisler için giderek daha karmaşık hale getirirken, biz olayı tamamen basitleştirdik. Programımız "sıfır öğrenme eğrisi" felsefesiyle çalışıyor.
Programın eksikleri, "şu özellik de olsa harika olur" diyeceğiniz fikirleriniz veya bulduğunuz hatalar (bug'lar) varsa konuşmayı çok isterim. Programı incelemek ve hemen ücretsiz indirip hediye lisansınızı kapmak için itch.io sayfasını aşağıya bırakıyorum. 🔗 İndirme Linki: Deneyen ve ekran görüntüsü paylaşan herkese şimdiden teşekkürler. İlk tasarımları görelim! Deneyen ve yorum yapan herkese şimdiden çok teşekkürler. İlk modeliniz ne olacak, ekran görüntülerinizi bekliyorum!. Programı indirip tasarımları ile yorum yazan ilk 100 kişinin hesaplarını 1 yıllık lisanslı olacaktır. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler