Şimdi Ara

Ahmet Ümit Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul Hatırası
    Kavim
    Bab-ı Esrar

Şu ana kadar okuduğum kitapları. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 30 Ağustos 2016; 11:04:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Üç Kitabını Okudum üçünüde öneririm

İstanbul Hatırası
    Aşk Köpekliktir
    Masal Masal İçinde
  • İstanbul Hatırası , Beyoğlu Rapsodisi , Kavim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah dostlar. Bunların konuları da gizem, polisiye, gerilim sanırsam.

• İstanbul Hatırası

Polisiye. Ama Tarih ve psikolojiyide hissediyorsun.Sürükleyici Bir Kitap.

Aşk Köpekliktir

7-8 tane öykü var. Teması Aşk ama böyle vıcık vıcık ergen aşkı değil bazı öyküler güldürüyor bazıları üzüyor. Bazıları ise bilimkurguya kaçmış.

Masal Masal İçinde

Masal Kitabıdır buda.Ben Çok sevdim malatya avm dr de ciltlisi 10 tl idi.Kesinlikle es geçme al oku. Diğer masal kitabınıda alıcam mutlaka.

Aslında Donanım Haber ve İnstagram Üzerinden Ahmet Ümit Klübü Krup Her Ay Bir Ahmet Ümit Kitabı Okuyabiliriz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supersnake95 -- 14 Temmuz 2016; 1:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supersnake95

İstanbul Hatırası

Polisiye. Ama Tarih ve psikolojiyide hissediyorsun.Sürükleyici Bir Kitap.

Aşk Köpekliktir

7-8 tane öykü var. Teması Aşk ama böyle vıcık vıcık ergen aşkı değil bazı öyküler güldürüyor bazıları üzüyor. Bazıları ise bilimkurguya kaçmış.

Masal Masal İçinde

Masal Kitabıdır buda.Ben Çok sevdim malatya avm dr de ciltlisi 10 tl idi.Kesinlikle es geçme al oku. Diğer masal kitabınıda alıcam mutlaka.

Aslında Donanım Haber ve İnstagram Üzerinden Ahmet Ümit Klübü Krup Her Ay Bir Ahmet Ümit Kitabı Okuyabiliriz ???

İstanbul Hatırası dikkatimi çekti, teması aşk olan kalabilir. Masal kitabı nasıldı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyoğlu rapsodisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sultani Oldurmek kitabi kesinlikle oneririm polisiye olarak pek on planda olan bir kitap degil.Karakterimizin bunalimlari on planda ve ara ara tarih bilgileri aktarmasi cok hos olmus.

Kitaplari hakkinda bilgi edinmek isterseniz youtubeda trailerlari oluyor.

• Teşekkürler, aldım listeye.

• Şeytan Ayrıntıda Gizlidir de güzeldir. İçinde farklı hikayeler var kısa kısa seni sıkmaz. Başrolde nevzat komiser var.
  • Beyoğlu rapsodisi ve kavim kitapları bir hayli hoşuma gitmişti tavsiye ederim
  • Teşekkürler dostlar

• istanbul hatırası sanırım en güzeli kitabı. çok beğenmiştim. istanbulu hiç bilmiyorum ben. okuyunca gezesim geldi kitapta bahsedilen mekanları.

bugün de beyoğlu rapsodisi bitirdim. güzel kitap ama finali öyle dedikleri kadar ahım şahım değildi. okumasan da olur bunu.
  • Bab-ı Esrar bitti az önce. En kısa zamanda önerilerinizden birini seçip okuyacağım.

• Açıkcası okuduklarım arasında beğenmediğim olmadı hepsinde fazlasıyla güzel yazmış bana sorarsan. En beğendiğim kitabıysa Kavim kitabı. Kesinlikle öneririm.
  • -İstanbul hatırası
    -sultanı öldürmek
    -Kavim
    -Kukla
    -Agathanın anahtarı
    ben bunları okudum hocam ama başka aklıma gelmeyen olabilir bilmiyorum. Agathanın anahtarı'nda kısa hikayeler vardı. Ben en çok yazdığım şu ilk üç kitabı sevdim ama çok güzeldi bence

• Teşekkürler beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

Açıkcası okuduklarım arasında beğenmediğim olmadı hepsinde fazlasıyla güzel yazmış bana sorarsan. En beğendiğim kitabıysa Kavim kitabı. Kesinlikle öneririm.

sonu sürprizli mi ? eğer öyleyse ben de okuyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: The Faithful Lover

Açıkcası okuduklarım arasında beğenmediğim olmadı hepsinde fazlasıyla güzel yazmış bana sorarsan. En beğendiğim kitabıysa Kavim kitabı. Kesinlikle öneririm.

sonu sürprizli mi ? eğer öyleyse ben de okuyayım

Evet hocam zaten Ahmet Ümit kitaplarının olayı da o biraz bana göre, okuyucuyu beklemediği yerden vuruyor genelde.

@mAtes5252 Rica ederim hocam iyi okumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Faithful Lover -- 19 Temmuz 2016; 1:54:22 >

• 3 kitabını okudum şu ana kadar. 3'üde muazzam. Diğer kitaplarınıda okumak istiyorum ama ondan öncesinde belirlediğim bi kaç kitabı bitirmem gerek. Sana okuduklarımı sıralayayım.

İstanbul Hatırası, Beyoğlu Rapsodisi ve Sis ve Gece. Bence İstanbul Hat. ile Beyoğlu Rap. sis ve gece'ye nazaran daha iyi. Aslında bakarsan hepsi efsane ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.