Şimdi Ara

AHMET NURİ AKAY HOCA HAKKINDA !!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum ve 2015 YGS-LYS ye hazırlanıyorum. Fiziği zamanında okulda dinlemediğim için fizik dersim şimdi son derece kötü. İnternette dolanırken bu hocanın ismini ve hakkında yapılan yorumları gördüm. Ama aklıma takılan birkaç nokta var. 1)Ben fiziği en temelden öğrenmek istiyorum. Çünkü yorum sorularında son derece rahat bir şekilde yorum yapma kabiliyeti edinmek istiyorum bu hoca bana bunu verir mi? 2)Bide örnek derslerini izlerken bayağı yavaş anlatıyordu. Acaba bu benim için zaman kaybı olur mu? 3) Soruları çözerken yer çekimi ivmesini 9,8 falan alıyormuş. Bunlar bana problem yaratır mı? Yani hoca fiziği sınav için anlatmıyor,fizik dersini sevelim diye anlatıyor. Hedefim çok çok büyük. YGS de ilk 100 ü yerleştirmede ilk 5000 i hedefliyorum. Acil cevaplarınızı bekliyorum. Çünkü gelen cevaplara göre şimdi alacağım.

• up
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecrysz kullanıcısına yanıt
    TTNET vitamini kullanabilmek için ttnet sahibi olmak gerekiyor mu? Boşu boşuna vermeyelim parayı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Westen

TTNET vitamini kullanabilmek için ttnet sahibi olmak gerekiyor mu? Boşu boşuna vermeyelim parayı. :)

Bilmiyorum maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette bende denk geldim birkaç videosuna cidden çok yavaş anlatıyor,uykum geldi açıkcası dinlerken
  • IEEE06 kullanıcısına yanıt
    Zaten vazgeçtim ya. Konu anlatımlı kitaplardan konuyu anlayıncaya kadar çalışacağım. Çünkü izlemeye oranla kitaptan çalışmak daha kalıcı oluyor bende.

Ayrıca fem in fizikçisi de hiç fena değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de en büyük sıkıntı fizik,mezuna kaldım bende(kırık obp ile hemde)

Konu anlatım kitaplarından anlayana kadar masadan kalkmayacağım başka türlü olacak gibi değil.
  • IEEE06 kullanıcısına yanıt
    Bende mezuna kaldım. Tıp istiyordum ama sonuç çok kötü geldi.

2014 YGS'de fenden 28 doğru yaptım. Biyolojim ve kimyam toplam 2 yanlış geri kalan tüm yanlışlar fizikten.

Ben fiziği kızlara benzetiyorum. Özel ilgi ve sevgi isteyen bir ders.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.