Şimdi Ara

Ahmet Nur Çebi İSTİFA EDİYOR ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman varken niye Ahmet Nur Çebi ? ANÇ burda görüsme yapıyor Assis ile Fikret Orman, Amerika'da tatil yapıyor oh ne güzel !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Kusura bakmayın ama OHA.

Bir oyuncu için yönetimi kaldırıp bir köşeye atmak nedir yahu? Hayır çıkıp bir de bize iyi gün taraftarı diyor burada kelle istiyoruz diye çığırtkanlık yapanlar.

Aklınızı başınıza alın arkadaşlar, bizim kaç tane oyuncumuz KAP'tan döndü, Başkan'ın kendisi Forlan paketi geliyor dedi, transferler elimizde patladı. Paraya dayalı işlerde hassas davranmak elbette ki kulübün yapması gereken şey. Niyetlenilmiş ancak olmamış yapacak birşey yok.

Hayır Ronaldinho gelmezse Beşiktaş kapısına kilit mi vuracak? Yüz yılı devirmiş bir kulüpten bunu istemek Beşiktaş'a hakarettir bir kere. Takımınıza, yönetiminize, oyuncularınıza sahip çıkacağınıza gelip kelle avına giriyorsunuz.

Çocukluk etmeyin yahu.

Anlatamazsın hocam.Bazı arkadaşlar 'yıldız' duydular mı akıllarını kaybediyorlar.Yönetim uğraştı ama olmadı.Çok büyütecek bir durum yok bence de.Tamam üzüldük ama yok istifa etsinler yok gitsinler falan boş işler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FnL

1 transfer yapılamadı ve muhteşem bjk taraftarı takıma tüm nefretini kusuyor

Tamam Ronaldinho iyi güzel de,olmadıysa olmuyor işte.Yakıp yıkıyorsunuz gene

Bizim taraftar böyle işte.1 forma alan en büyük Beşiktaşlı en büyük taraftar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

quote:

Kusura bakmayın ama OHA.

Bir oyuncu için yönetimi kaldırıp bir köşeye atmak nedir yahu? Hayır çıkıp bir de bize iyi gün taraftarı diyor burada kelle istiyoruz diye çığırtkanlık yapanlar.

Aklınızı başınıza alın arkadaşlar, bizim kaç tane oyuncumuz KAP'tan döndü, Başkan'ın kendisi Forlan paketi geliyor dedi, transferler elimizde patladı. Paraya dayalı işlerde hassas davranmak elbette ki kulübün yapması gereken şey. Niyetlenilmiş ancak olmamış yapacak birşey yok.

Hayır Ronaldinho gelmezse Beşiktaş kapısına kilit mi vuracak? Yüz yılı devirmiş bir kulüpten bunu istemek Beşiktaş'a hakarettir bir kere. Takımınıza, yönetiminize, oyuncularınıza sahip çıkacağınıza gelip kelle avına giriyorsunuz.

Çocukluk etmeyin yahu.

Anlatamazsın hocam.Bazı arkadaşlar 'yıldız' duydular mı akıllarını kaybediyorlar.Yönetim uğraştı ama olmadı.Çok büyütecek bir durum yok bence de.Tamam üzüldük ama yok istifa etsinler yok gitsinler falan boş işler bunlar.

Keşke şu taraftar profili defolup gitse de takım foseptik çukurundan kurtulsa..Ne çektiysek bunlar yüzünden çektik..

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Kusura bakmayın ama OHA.

Çocukluk etmeyin yahu.

Keşke şu taraftar profili defolup gitse de takım foseptik çukurundan kurtulsa..Ne çektiysek bunlar yüzünden çektik..

Ağızlarına vizyon takmışlar bide yıldız transferi zannediyorlar valla iğreniyorum ya ama elden bişey gelmiyor işte.

• Oldu o zaman bizde Belhanda gelmedi diye Aziz Yıldırım'ı kovalım. Kulübün tozunu almamış bir yabancı için Nur Çebi'nin istifasını istemek neyin kafasıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

quote:

Kusura bakmayın ama OHA.

Çocukluk etmeyin yahu.

Ağızlarına vizyon takmışlar bide yıldız transferi zannediyorlar valla iğreniyorum ya ama elden bişey gelmiyor işte.

Aynen hiç sorma..

• Ya gereksizmisiniz ne istifasi ne diyosunuz siz beyniniz yerindemi...
    Koca Aziz yildirimi ti ye aldilar dandik Belhanda yuzunden, Cardozolar,Shaqiriler bir suru oyuncu Aysal,Aziz yildirim tarafindan alinamadi.HANGISI ISTIFA ETTI.SIZIN GIBI taraftara lanet olsun.

• akıllı bir beşiktaş taraftarı bu transferin olmamasına sevinir çünkü seneye stadımız açılıyor,bu sene avrupada değiliz e zaten ligde favori değiliz r10 gelse aynı simao,quaresma dönemi gibi sadece zevk almak için izleyecektik şampiyonluk amacımız olmayacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naturalwater

akıllı bir beşiktaş taraftarı bu transferin olmamasına sevinir çünkü seneye stadımız açılıyor,bu sene avrupada değiliz e zaten ligde favori değiliz r10 gelse aynı simao,quaresma dönemi gibi sadece zevk almak için izleyecektik şampiyonluk amacımız olmayacaktı

İnşallah stad seneye açılır ben ondan da şüpheliyim 2 sene diyorum.
  • Valla şimdi belki bana kızacaksınız ama F.Orman yönetiminin çok büyük hataları var. Tamam sponsorluklar harika adımlar ama bunların dışında yapması gereken çoğu şeyi de yapmadı. Bir kere geçen gün M.Demirkoldu sanırım çok güzel bir şey söyledi. Sen büyük sponsorluk anlaşması yapacaksan FEDA diye bir slogan koyup sezona başlayamazsın dedi ki çok doğru bir cümleydi bu. Bunun dışında BJK 2011-2012 sezonundaki basketbolda muhteşem üçleme ve hentbol dışında amatör branşlarda koca bir sıfır. Koskoca BJK kulübü amatör branşlarda bu kadar aciz olamaz. Futbol gibi yıllık 100 milyon bütçe gerekmiyor oraya. 3 milyon euroya taş gibi takım kurulur. Hele voleybolu saymıyorum. O daha düşük bütçeyle halledilir.

İşin özü Beşiktaş yönetimi takımın sadece futboldan oluşmadığını anlamak zorunda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Valla şimdi belki bana kızacaksınız ama F.Orman yönetiminin çok büyük hataları var. Tamam sponsorluklar harika adımlar ama bunların dışında yapması gereken çoğu şeyi de yapmadı. Bir kere geçen gün M.Demirkoldu sanırım çok güzel bir şey söyledi. Sen büyük sponsorluk anlaşması yapacaksan FEDA diye bir slogan koyup sezona başlayamazsın dedi ki çok doğru bir cümleydi bu. Bunun dışında BJK 2011-2012 sezonundaki basketbolda muhteşem üçleme ve hentbol dışında amatör branşlarda koca bir sıfır. Koskoca BJK kulübü amatör branşlarda bu kadar aciz olamaz. Futbol gibi yıllık 100 milyon bütçe gerekmiyor oraya. 3 milyon euroya taş gibi takım kurulur. Hele voleybolu saymıyorum. O daha düşük bütçeyle halledilir.

İşin özü Beşiktaş yönetimi takımın sadece futboldan oluşmadığını anlamak zorunda.

Sanki futbolda çok mu başarılılar.

• Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Şu anda değiller ama futbolda başarısız oldu diye amatör branşlar hiçe sayılmamalı. 11-12 kadrosu nasıl dağıtılır ben hala anlamıyorum. Zor değil basketbolda sponsor bulmak ki hele böylesine güzel sponsorluklar bulan bir yönetimin bulması hiç zor değil.

• Duygusal bakamayacağım olaya.

Ama bu herhangi bir transferden fazlasıydı. Her yenilen yemekte, her yapılan toplantıda bir şekilde basın çağırıldı ve fotoğraflar servis ettirildi.

Böyle büyük bir oyuncuyu, alemi cihan önünde pazarlık konusu yaparsan böyle şapa otursun. Sen Sponsor görüşmelerini, oyuncuyu ikna ettikten sonra yapmaya kalkarsan o iş olmaz, olmadıda.

ANÇ yada x kimse sorumlusu, istifasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Oldu o zaman bizde Belhanda gelmedi diye Aziz Yıldırım'ı kovalım. Kulübün tozunu almamış bir yabancı için Nur Çebi'nin istifasını istemek neyin kafasıdır?

Kovsak fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Beşiktaş camiasını rezil ettiler duygularımızla oynadılar hala iyi niyetli insanlar yazıyorlar ayıptır ya.

Noldu güzel kardeşim, R10 izleyemedin de boyun mu kısaldı olmayan Beşiktaş'lılığın mı eksildi?

Biraz beyin fonksiyonlarını kullanabilen arkadaşlar Güntekin'in de dediği gibi bu transfer böylesine büyük bir oyuncunun sessiz sedasız alınamayacağını bilir. Nasıl Bale olayı CR7 olayı Real tarafında günlerce olay olduysa bu da olur R10 bu bir oturun düşünün.

Yönetim ne dedi oldu mu dedi? Teklifimizi yaptık dedi. Aldık diyenlere gidin çatın. Belliydi böyle olacağı yazdık da sağa sola.

Bu olay bana şunu gösteriyor ki yönetim akıllanmış. Kim olursa olsun 6M'yi çat diye vermemeyi oyuncuyu oynatmaya motive etmeyi öğrenmiş 4M + maç başına dağıtmış parayı.

Ne yapsalardı gelip sakatlanıp yatan adama 6M mi verselerdi oturduğu yerden? O zaman da FO istifa tüm parayı garanti vermiş derdiniz.

Sizin gibi taraftara yazıklar olsun..!

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Ne yapsalardı gelip sakatlanıp yatan adama 6M mi verselerdi oturduğu yerden? O zaman da FO istifa tüm parayı garanti vermiş derdiniz.

kesinlikle öyle
  • quote:

Valla şimdi belki bana kızacaksınız ama F.Orman yönetiminin çok büyük hataları var. Tamam sponsorluklar harika adımlar ama bunların dışında yapması gereken çoğu şeyi de yapmadı. Bir kere geçen gün M.Demirkoldu sanırım çok güzel bir şey söyledi. Sen büyük sponsorluk anlaşması yapacaksan FEDA diye bir slogan koyup sezona başlayamazsın dedi ki çok doğru bir cümleydi bu. Bunun dışında BJK 2011-2012 sezonundaki basketbolda muhteşem üçleme ve hentbol dışında amatör branşlarda koca bir sıfır. Koskoca BJK kulübü amatör branşlarda bu kadar aciz olamaz. Futbol gibi yıllık 100 milyon bütçe gerekmiyor oraya. 3 milyon euroya taş gibi takım kurulur. Hele voleybolu saymıyorum. O daha düşük bütçeyle halledilir.

Hocam basketbola 3 milyona taş gibi takım kurulur yazmışsında maalesef öyle olmuyor 11-12 sezonunda 10 milyon dolar sponsor vermişti daha sonra yaklaşık 2-3 milyon dolar daha para aldık şampiyonluktan sonra arroyo filan aldıkları para iki katını filan istediler hal öyle olunca takım dağıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paolo Maldini

quote:

Hocam basketbola 3 milyona taş gibi takım kurulur yazmışsında maalesef öyle olmuyor 11-12 sezonunda 10 milyon dolar sponsor vermişti daha sonra yaklaşık 2-3 milyon dolar daha para aldık şampiyonluktan sonra arroyo filan aldıkları para iki katını filan istediler hal öyle olunca takım dağıldı.

Ya hocam miktarlara takılma sen Çok mu zor sponsor bulmak basketbola? Milangaz olmadı aygaz ile anlaş yahu. Bunu yapmak için illa müthiş sponsorlara mı ihtiyaç var? Yılda 100 milyon dolar istemiyorsun ki? Basketbolda bütçe ne kadar yüksek olabilir? Sizin yapmanız gereken sadece takımı koruyup iki tane adam almaktı. Şimdi bulunan durum çok mu hoş? İki sene öncesinin Avrupa şampiyonu takımı bu kadar mı aciz duruma düşer? Bakın Arroyo, Erceg falan bunları geçin. Yönetimin basiretsizliği yüzünden siz Serhat Çetin ile bile anlaşma sağlayamadınız. Burdan Serhat'ı küçümsüyorum sanmayın ama isim olarakta Arroyo'nun en az iki üç gömlek altı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.