Şimdi Ara

AHMET NECDET SEZER VS TAYYİP ERDOĞAN [GÖR FARKI!] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçki içince kötü ama kul hakki yiyen,hırsızlık yapan,terörist ile pazarlık yapan,örtülü ödeneğine para yetiştirelemeyen ,agir vergilerle milleti inim inim inleten iyidir!Necdet sezer bu insanlara fazladır

• quote:

Orijinalden alıntı: seylem

İçki içince kötü ama kul hakki yiyen,hırsızlık yapan,terörist ile pazarlık yapan,örtülü ödeneğine para yetiştirelemeyen ,agir vergilerle milleti inim inim inleten iyidir!Necdet sezer bu insanlara fazladır

evet akp doneminden once ahmet beyle norweç refahı yaşıyorduk isviçreye kayağa gidiyorduk vergiler çok hafifdi yazık oldu hiç sorma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2016; 21:15:14 >

• Bak Akboy ; yaşım biraz var 2000 öncesini bilirim.Verginin de vergisinin alındıgını ilk seninkilerden gördüm.Hiç eline elektrik faturası alıp ne kadarını vergi olarak ödedigine baktınmı ? Araç fiyatlarının 2002 den günümüze %86 daha fazla vergi alındıgını biliyorsun demi?iletişim de nerdeyse %50 vergi ödedigini biliyormusun?Cebine koydugun telefonuna ödedigin bedelin yarısının vergi oldugunu biliyormuydun?O vergiler sayesinde dünyanın en pahalı benzin kullanan ülkelerden birinde yasadıgının farkındamısın? sana burda cok sey sayarım,cok örnek veririm ,evet akepe öncesinde ülke de hersey güllük gülistanlık degildi ama halkın alım gücü bu kadar düşük degildi ,faturalar belimiz bükmezdi.Gerci sana ne anlatsak boş ,hepsine bir kulp bulacaksın.Keşke su vergi oranları sizlerden daha fazla alınsa , nede olsa memnunsunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 14 Haziran 2016; 23:20:13 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bir diğer fark. Birisi anayasayı hatırlatır diğeri anayasayı tanımaz.

• seylem kullanıcısına yanıt
    yaşım 30 plus o donem o ahmet bey yüzünden kaç akrabam ekmek teknesinden oldu eniştemin maaşı kaç ay yatmadı çocuk coluk sefil oldular dedem baktı ha ozamanki türkiyemi bugünkü türkiyemi desen 1000 defa bugünkü türkiye derim en azından okuyan kafasını çalıştıran rahat yaşıyor bu zamanda....arkadaşlarım 3-4 senede bir araba değiştiriyor ab ye karı koca tatillere gidiyor 90 larda bunlar sadece elit kesimin yaptığı şeylerdi..ayrıca anap tabanından gelmekteyim yobaz değilim sizin gibi ideolojiyle camdan atlayanları oturma organıma bile takmam at gözlüğünüz büyük çünkü eee akp nin hatası dalaveresi yokmu dolu ama diğer berbatlara gore gül kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2016; 23:48:25 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    At gözlügü takmayan arkadasım! mükemmel dıs politika sayesinde! biten turizm sektöründen binlerce insan işsiz kaldı ,bunların içinde cok arkadasım var,küçük esnaf bitti.Anladık zenginsin ,benim etrafımda avrupaya tatile gideni görmedim yıllardır ,Türkiye senin cevren gibi degil güzel kardeşim,ülkenin yarısı asgari ücretle calısıyor yani 1300tl maas alıyor sen bu para ile hangi arabayı alıyor hangi tatile gidiyorsun ?? 15 senedir calısıyorum nerde benim arabam? Herkes bankalara borclu ,millet ayın sonunu kredi kartı ile getiriyor gelmiş birde dalga gecer gibi millet avrupaya tatile gidiyor diyor!Gercegi görebilmen için o gözlüğü oturma organından cıkarıp gözlerinize takın artık bir zahmet .Birde şu sezer kitap fırlattı kriz cıktı laflarını bırakın komik olmayın
  • seylem kullanıcısına yanıt
    okuyan kafasını çalıştıran dedim zaten 1300 tl çalışıyosan o senin vasıfsızlığın....ben şu anki türkiyenin süper olduğunu savunmadım zaten....yoo babadan anadan zengin değilim....kendi tırnaklarımla çalışıp kazıdım aldım arabamı, yurt dışı tatillerimi..çok okumuşta sayılamam myo mezunuyum ama web ve pc donanım hakkında kendimi geliştirip 3000+ gelirim var...o para kazanma olayı adamına gore yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2016; 1:50:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

okuyan kafasını çalıştıran dedim zaten 1300 tl çalışıyosan o senin vasıfsızlığın....ben şu anki türkiyenin süper olduğunu savunmadım zaten....yoo babadan anadan zengin değilim....kendi tırnaklarımla çalışıp kazıdım aldım arabamı, yurt dışı tatillerimi..çok okumuşta sayılamam myo mezunuyum ama web ve pc donanım hakkında kendimi geliştirip 3000+ gelirim var...o para kazanma olayı adamına gore yani

Kafası çok çalıştığı için tubitakin begenmedigi ilaydaya nasa dan teklif gelmesi Türkiyenin bir özetidir.Sen dünyanın kendi etrafında döndüğünü,cevrende ne gördüysen bütün ülkenin de ayni olduğunu sanıyorsun.Ac bak adalet bakanlığı 23 milyon icra dosyası olduğunu söylüyor,e madem ekonomi dediğin kadar iyi bukadar icra kime geliyor? Aslında bal gibide biliyorsunuz ülkenin durumunu ama isinize gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.