Şimdi Ara

Ahmet Kaya - Bir Eksiğiz 2014 Hk.Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Albüm 2 gün önce çıktı piyasaya malum.İçinde 23 şarkı 27'ye yakın sanatçı.Konuyu lütfen saptırmayın,ben işin sanatsal boyutunu soruyorum.Aksi halde konu dışına açardım bu konuyu.Görüşlerinizi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: k3zman335

Albüm 2 gün önce çıktı piyasaya malum.İçinde 23 şarkı 27'ye yakın sanatçı.Konuyu lütfen saptırmayın,ben işin sanatsal boyutunu soruyorum.Aksi halde konu dışına açardım bu konuyu.Görüşlerinizi merak ediyorum

Ahmet Kayanın şarkılarını Ahmet Kayadan başka kimse güzel söyleyemez. Öyle bir sanatçının yokluğu büyük kayıptır . Ama yinede Ahmet Kayayı anmaları çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

Albüm 2 gün önce çıktı piyasaya malum.İçinde 23 şarkı 27'ye yakın sanatçı.Konuyu lütfen saptırmayın,ben işin sanatsal boyutunu soruyorum.Aksi halde konu dışına açardım bu konuyu.Görüşlerinizi merak ediyorum

Ahmet Kayanın şarkılarını Ahmet Kayadan başka kimse güzel söyleyemez. Öyle bir sanatçının yokluğu büyük kayıptır . Ama yinede Ahmet Kayayı anmaları çok güzel...

Hemen hemen düşüncelerimin aynısı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

Hemen hemen düşüncelerimin aynısı ;)

Albümdeki müziklerin çoğu iyi ama biz bunları Ahmet Kayadan değilde sadece bu sanatçılardan dinleseydik daha da çok beğenirdik ama malesefki bi Ahmet olamadılar olmak gibi bi niyetleride olduğunu sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emir Inalbay pt alan var mi?
    7 yıl önce açıldı
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.