Aradığın adam değil, iyi bir oyuncu değil, büyük takım oyuncusu da değil demişsin. O zaman niye alıyorsun arkadaş? Yani hiç işine yaramayan, kullanmayacağın, belki de birileri sakatlanmadan kadroya giremeyecek bir adama niye para veriyosun? Elinde zaten benzer türde adamlar varken.
Piêr Dé Sans
kullanıcısına yanıt
Değil demedim belki dedim ve değilse bile biraz eğitimle olacağına inandigimi söyledim. Şimdi hocam üst seviye bir takımdan 3 sezondur düzenli oynayan 22 yaşında bir adam alsak 15mden aşağı bırakmazlar. Kusura bakmayın bunun düşük seviyede oynayan versiyonu budur buyuk takımda oynamadan nasıl olacağını anlayamazsın 2-3mye değer alınır denenir.
Tabi şunu tekrar belirteyim düzenli oynamış istikrar yakalamış bir oyuncu olacak sakatlık sorunları olmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Bir şey sorucam ,
Aradığın adam değil, iyi bir oyuncu değil, büyük takım oyuncusu da değil demişsin. O zaman niye alıyorsun arkadaş? Yani hiç işine yaramayan, kullanmayacağın, belki de birileri sakatlanmadan kadroya giremeyecek bir adama niye para veriyosun? Elinde zaten benzer türde adamlar varken.
KO-MİS-YON
Şu anda yönetimdekiler Galatasaray'ı sömürmeye geldiler. 500m dolarlık Riva+Florya'yı da devlete 500m TL'ye resmen peşkeş çektiler. Adamlar Galatasaraylı filan değil. İktidarın hırsız maşaları.
Maaşı iyi en azından. Önüne gelene 2MN Euro veren yönetim bu sefer 1MN bile vermemiş.
Aradığımız adam mıydı, bilemiyorum ve sanmıyorum. Ancak Türk + 22 yaşında vs. olması avantaj. Tutarsa ve yanına adam gibi bir stoper alabilirsek iyi bir tandem oluşturabiliriz. Hakan - Ahmet ikilisi nasıl olur bilemiyorum, biraz karamsarım. Deneyip görmek lazım yine de.
Transfer döneminin başında sağ bek, stoper, sağ kanat garanti alınmalı demiştim ki ikisini aldık bile. İyidir, kötüdür vs. girmeyeceğim. Artık oynadıklarında görürüz. İkisi de beklentilerimizin altında ama malum finansal kriz. Bir de sağ bek alsak sanki tamam gibi. Tabii ki mükemmel olmayız ama FFP hala ensemizdeyken, döviz uçuyorken çok da transfer beklentisinde olmayın bence.
Fiyat aşırı değil fakat oyuncu riskli. Dursun'un Çöpleri kervanına katılmamasını umut ediyoruz, milli takımın stopere ihtiyacı var.
İyi bir alternatif olur diye düşünüyorum büyük kulüpte oynamak zordu bundan önceki performansının üstüne baya koymalı. Alındıktan sonra eleştiri yapmak bana artık anlamlı gelmiyor sahadaki perfoemansını görmeliyiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme