Arkadaşlar ben bizmuda kasıyorum her zaman söylemisimdir bana göre en iyi server bizmu oyunun teknik özelliklerinden bahsetmiyorum ortam, arkadaşlık, saygı bence cok ön planda heee diceksiniz ki ben oradada oynadım oyle bisey göremedim aslında cok var siz ustune gitmemisinizdir olmadi gelin bana yardim ederim biraz para vs... nick: Wintersun ama bizmu server olarak ne kadar iyiyse o kadarda bozmaya basladi server her gece kapatiliyor server offlineye düsmüyor belli cunku her gece 00:40 da kapanırsa doğal olarak holy abimizin parmağı olduğu anlasılır Turkiyede Mu OFFLİNE oynamak istiyorsanız BizMu her zaman offline buyrun gelin yinede bir seye deginmek isterim hic kimse mecbur bu isi yapmıyor zaten pek kazançlarıda yok bazı serverlar para ile set satıyor olabilir bazılarıda sponsorla geciniyor olabilir ama bizmu gibi bir cok server bunu kullanmıyor dogal olarakta bize serverin surekli online olacagi garantisini vermiyor Mu-Turkey guzel bir server ama exp cok dusuk yani guzel ama denge pek oturtulamamis cok kasmaniz gerekiyorki res atabilesiniz bazıları öyle seviyor saygı duymak lazım ben sevmiyorum böyle oluncada biraz server bulmada zorluk cekiyorum yani bazı serverlar 1000 exp lerden bahsederken bazılarıda 35-60 exp seviyelerinde yani tam ortaları yok gibi veya ben goremedim bizmu ile aynı özellikleri tasiyan bir server varsa soyleyin orayada bi üye olayım... şimdi ben bu topigi neden actım söyliyeyim kendi oynadığınız serveri bana yazıp artı ve eksi değerlendirmesini sunabilirmisiniz neyse simdiden herkese tesekkurler
BizMU Düzelene kadar en iyisi diger serverlar, düzeldikten sonra server tanımam :P