Şimdi Ara

AH PTT KARGO AHH!(Bide sen özelleşsen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar standart bir ptt kargo mağduriyetinden öte bu ülkede bedava maaş alan memur tayfasınadır feryadım(Bütün memurlar için değil tabiki bu dediğim)..Vede bunları bu kadar rahat çalıştıran denetleme sistemine..

Sitede ikinci el alışveriş yapan ve genelde ilgili bölümde aktif olan bir üyeyim..Belki bin tane alışverişim olmuştur 5 senede.abartmıyorum.Şehir dışı alışverişlerdede tabiki kargo ile ürünleri gönderiyorum..Genelde yurtiçi,aras kargo kullanırım çok nadir sorun yaşarım,yaşadığım sorunlardada muhattap olduğum ilgili kişi sorunu halleder.Çünkü özel firmalarda muhattap olacağın adam sayısı üçü geçmez..Fakat bazen gönderici arkadaş ptt kargoda ısrarcı oluyor maalesef bende eyv.diyorum..

Şimdi belki ben ptt kargoyu kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum diyenler olabilir..Belki denk gelmemiştir yada bulundukları bölgedeki çalışanlar işlerini düzgün yapıyorlardır..

Şu an üçüncü defadır denk gelen bir sorun yaşıyorum..Kargo 20 haziranda Mardinden adresime gönderilmek üzere teslim edildi ve 23 ünde İzmir 'e vardı.Fakat bugün ayın 27 si olmasına rağmen hala elime ulaşmadı.

Evet bu dakikadan sonra çile başlıyor.Ptt kargoyu arıyorum karşıma danışman çıkıyo,derdimi anlatıyorum,sizi ilgili yere bağlıyorum diyor..Bağladığı yerde çıkan kişi ''burası değil siz şu numarayı arıyacaksınız'' diyor..Tamam diyorum o numarayı arıyorum bu sefer burası ptt bilmem ne müdürlüğü burayı değil kargo işleme yi arıyacaksınız oranın numarası şudur diyor ve verdiği numarayı arıyorum..çıkan kişi ben size yardımcı olamam siz şu numarayı arayın diyor.o numarayı arıyorum çıkan kişi ben sayım memuruyum sizin arıyacağınız yer hemen üst katta oranın numarasını vereyim arayın numarası şudur diyor(Ben artık kızarmaya başlıyorum tabi artık)Verdiği numaradaki adam kuryeyi arayın diyor..... Aman yazması bile işkence yemin ederim elli yeri aramışımdır bu şekilde...En sonunda ilgili yere bağlandığımda oradaki hanımefendi diyorki kargonuz burada..

-Aman allahım diyorum gerçekten kargom şu an yanınızdamı?

-Evet burada.

-Peki göndermek için ne bekliyorsunuz?

-Dağıtıma çıkan arkadaşa sorun?

-Size bağlanana kadar ben neler yaşadım bide o arkadaşa bağlanmaya kalkarsam..

-AMAAAN BEYFENDİ İŞİMİZ GÜCÜMÜZ VAR

Diyip telefon suratıma kapatılıyor..

Tekrar aradım ptt yi bu sefer kargodan bahsetmedim bu kadını şikayet etmek için çıkan bayanada durumu anlattım bide ondan fırça yedim..

-Burası sizin umduğunuz gibi küçük bir oda değil burada bir sürü insan çalışıyo!!

-Bir sürü insan mı çalışıyo?Ondan mı bi kargoyu 8 günde elime ulaştıramadınız?O kadar insan ne iş yapıyor orada?

Diğer kargolarda 3 kişinin yaptığı işi ptt kargoda 300 kişi YAPAMIYO!Hepsi ayrı ayrı maaş alıyor ve o kadar rahatlar ki istedikleri gibi davranabiliyorlar müşterilerine!

Acaba o memur arkadaşlar,normal bir kargo çalışanı olsaydı bu kadar vurdum duymaz olabilirlermiydi?

Neyse arkadaşlar sonunda telefon ile bu işi halledemiyeceğimi düşünüp en yakındaki ptt kargoya gittim belki şikayet edebileceğim birini bulabilirim diye..müdür v.s.

Kargoya gittiğimde içerisi bomboştu ve çalışan adam resmen uyuyodu..Adam oturmaktan yorulmuş,mayışmış..Uyandırdım kendisini ama durumu anlatırken bile kendi kendime ben kime ne anlatıyorum yaw dedim

Şu an saat 3 oldu ve kargo hala gelmedi sanırım gelmiyecekte..Kargo orada bekliyor ve neden beklediğini dahi soramıyorum kimseye..aradığım elli tane numara var hangisi o kadının numarasıydı ve o kadına ulaşsam bile bana yardımcı olacakmı ki?Resmen bi kargo insana bu kadar dert olur mu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 27 Haziran 2011; 15:24:21 >

• Okumadım ama neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. PTT'yi adam gibi çalıştıracak bir yönetim gelse ülkede kargo şirketi kalmaz.

Devlet memurunun işten çıkarılma korkusu olmadığı için kafasına estiği gibi çalışır. Başındaki amiri de devlet memuru olduğu için her şey boka sarar.
    Erdemir'in özelleştirme öncesi ve sonrasındaki işçi sayıları-üretim değerlerini karşılaştırırsanız görürsünüz.

Ben de isterim stratejik noktaların devlet kontrolünde olmasını ancak özelleştirmeye sebep olan memurların ta kendisidir.
  • hak ediyorsunuz.bu millete müstehak.
  • BaRko numarasınıda vereyim kendiniz görün..

kp01176334586
  • Senin gene iyi ptt hesap açmıştım 1 yılı geçti sonunda banka kartı elime ulaştı.İlk gönderdikleri yok oldu ortada en son çalışanları dovucektım sikayetvar.com şikayetleri bile okumuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hak ediyorsunuz.bu millete müstehak.

Doğru sen Türk olmadığın için sen değil ''biz'' hak ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

hak ediyorsunuz.bu millete müstehak.

+1

Ayrıca Sorunu Kurumu Özelleştirmeden , İyileştirerek Yapılması Taraftarıyım..
    Disiplinli İnsanları Yönetici Yapacaklar , İşini Düzgün Yapmayan Kovulacak..
    O Zaman Sorun Kalır Mı?
    Ama Devir Birilerine Yağ Çekme Devri Olduğundan İmkansız Gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    11 ay önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forum kurallarından:

quote:

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.