Şimdi Ara

Agumon X ve Dorumon'lu Acc SATILIR (Mihira SERVER) [<<<SATILDI>>>]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa millet. bi takım olaylar sonucu (karanlık olaylar değil ) elime güzel bir acc geçti. içinde değerli crest felan yok ama digimonları özelliklede 2 digimonu tfu olduğu için iyi para eder dedim ve satmaya karar verdim. işte acc:

Agumon X ve Dorumon'lu Acc SATILIR (Mihira SERVER) [<<<SATILDI>>>]

2 Evo Kart = Biri LvL 3 MetalTyrannomon Diğeri ise LvL 5 İmperialdramon Dragon Mode.
    Değerli Olan diğer itemler ise Kıyafetler ama Sun cap özellikli olduğu için süre sınırı vardır. Son 4 günü (4 Gün 3 Saat 6 Dakika) kalmıştır. (Özelliği ise %5 HP vermesidir)

Wecash Hesabında ise "30 WeCash" vardır. ( 20 gün eventinde 15 gün girilmiştir. 1 hafta sonrada olsa 1.000 wecash bonus gelcektir.)

Sabit bir teklif yok arkadaşlar gelen tekliflere göre değerlendireceğim. ama benim istediğim Wecash almak. yani sakın oyundan yok +5 brave vb. şeyler teklif etmeyin hazır wecash PIN ı (gameturkten alınan PIN ler gibi) yada en basiti PTT vb. yerlerden ödeme alınacaktır.

NOT: ilk PARA alınıp hemen ardından hesap tahsil edilecektir. Güvenirliliğim Konusunda ise Forumdaki Arkadaşlara Danışabilirsiniz.

NOT 2: "Bu Acc patlak çıkmasın sora" vb. sorular gelirse şimdiden söyliyeyim bişi olması imkansız. Hesabı alan kişi hesabın şifresini değiştirdikten sonra ne ben nede başkası hesabın şifresini değiştiremez. hadi diyelim şifre bir takım kişiler tarafından değiştirildi (ki olma ihitmali %000000.1 ) Alınan Para anında kuruşu kuruşuna iade edilecektir.
    (tabikide bir numara olmadıysa, ör: hesabı çaldırmış gibi gösterip parayı geri almaya çalışmak gibi ) şimdiden söyliyim yemem )

Hadi Bakalım Kim Alacak

MSN: kaan_breaker_01@windowslive.com
    __________________________________________________________________________________________

HESAP Er CoD2 (Berkay) ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.

Edit: İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 12 Eylül 2010; 17:10:16 >

• Dün oyunda biri "HyperKaan" hırsız musa4 ü çaldı felan diyordu.
    GM e rapor etmişti senin charı en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrimDışı

Dün oyunda biri "HyperKaan" hırsız musa4 ü çaldı felan diyordu.
    GM e rapor etmişti senin charı en son.

Carlosumu diosun :) şimdi iş uzun hikaye ben burak'a felan anlattım olayı ama tekrar anlatim istersen.

o yazan herif dolandırıcının teki. çinde benim 9 +4 ümü çalmıştı. nası kandın dersen kanmaktan ziyade fazla benim bilmedğim yollar kullandı. şöleki ben ilk ondan veemon acc almak istiodum çinde oda bana 9 +4 e satarım dedi tmm dedim (veemon çok istiodum) id ve şifreyi ilk almıştım ve hemen değişmiştim. bazı kişiler hemen alır kaçar dimi :) ne gerek var 9 +4 vermenin :D ama ben bunu kişiliğime yakıştıramayacağım için dediğim gibi verdim 9 +4 ü ve 1 gün sora baktımki şifre değişmiş :) herifte cssn vardı galiba öle değiştirdi. cssn ile şifre değiştiğini bilmiyordum.yani bu herif çok pis bi dolandırıcı. bildiğin yalancı düzenbazın teki. zaten herif Brezilyalı doğduğunda +1 dolandırıcı zaten. (Tek tanıdığım iyi Brezilyalı var oda Benja. he bide Ronaldinho nese konuya dönelim)

sora baktım musa4 die bir acc satıo (ki o acc onun deil onuda çalmış düzenbaz)2 +5 braveye sora carlosishidamıdır nedir bu ismi okuyunca hatırladım dedm " bu o haysiyetsiz, beni çinde dolandıran". ilkten plan kurtum id şifre alıcam trade pw sini bilmesem bile acc ona geri vermicektim. ve zate hemen şifreyi de verdi. hemen şifreyi değiştirdim.ama sonra ben bunu yapamam o hayvanlık yaptıysa illa benimdemi yapmam lazım dedim ve "vazgeçtim al şifreni" felan oda ok bye dedi gitti. sonra işte içimdeki intikam duygusumudur nedir içimi parçaladı. geşke vermeseydimde benim yaşadığım olayı oda tatsaydı die düşündüm ve şifreyi denim dedim ve salak herif şifreyi değişmemiş. ondan sonra ipler koptu zate intikam gözümü kör etmişti. ve şifresini aldım. salak trade şifreside ilk verdiği şifre ile aynıymış onuda öğrendim. Yani başkasından aldığı accyi yine başkasına kakalicakti güya ama başaramadı. şifreyide kimse değiştiremez accnin gerçek sahibi yahoo mailli birisi. adi musa galiba (türkmüdür bilmiorum ama galiba oyunu başlarında görmüştüm bu hesabı önceden türk olmayada bilir israilli biri olabilir bilmiyorum.) ondan çalmış her halde pezevenk çocukta bakmış itemlerim gitti oyunu bırakmışki acc yi geri almamış hayvandan. (nerden biliosunuz derseniz acc o carlos hayvanının değil çünkü hiç bi brezilyalı acc sini musa die nick atmaz :) bunlar hep acc çalar başka saflar arayıp satmaya kalkar. ve bazıları benim düştüğüm durumdaki gibi bi takım yollarla şifreyi değiştirir.)

He o GM report olayı ise tamamen yalan. hırsızlıkta king olmuş birisi nası GM ile irtibata geçebilir sence ? dbo dada bi çok hırsızlık yapmıştır ki (kulağıma carlos isiml birinin trade bugu zamanında çok hırzılık yaptığı gelmişti)

bir sürü shout attı aklı sıra herkes bana cepe alcak. benim girdğim odalara girip shouttn yazdıkalrını ordada yazmaya kalkıştı ve onca insan a nasıl duyurttuysa kendini millet dinlemeden kickledi odadan onu sora durudm biyerde konuşuoduk bana 10 sn saydı ve 0 dan sonra banlandın dedi ama 2 gün oldu 2 acc de sapa sağlam (benimki (HyperKaaN ve musa4 acc) adam tam bir yalancı yani.

KISACA BENİMKİ Bİ DOLANDIRICILIK DEĞİL İNTİKAMDI :) Kİ İNTİKAMDA OLSA DOLANDIRDIĞIM İÇİN BİRAZ KENDİME KIZGINIM Kİ BEN DOLANDIRMAYA KARŞI BİR İNSANIM AMA O HAYVANA İİ BİR DERS OLDU BENCE.

zate acc ye ısınamadım birisine vercektim bedava sora aklıma geldi 2 tfu var bizim siteden alan biri çıkar ii acc. şu *** oyunu bana bi yarar sağlasın dedim ve satmaya karar verdim.

TMM SATIŞ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİO, HİKAYEYİDE ANLATTIM KILLANACAK HİÇ BİR DURUM YOK YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 7 Eylül 2010; 16:59:39 >

• Konu Yenilendi :)))
  • Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Hayırlı satışlar

saol knk
  • hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

hayırlı satışlar

Kaçın Berkan geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

hayırlı satışlar

Kaçın Berkan geldi

@CreoNn... : saol knk

@Bligzer : herif Lord

nese beyler cıvımayalım satış var

• Bump...

İlgilenen Yok Heralde
  • UP...

25 TL TEKLİF VAR YOKMU ARTTIRAN ?
  • (ç)alıntı hesaba daah fazla veren olmaz en iyisi sen o vazgec meden ver o hesabı
  • Kaan teklifi iyi bence, tekrar düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er CoD2

(ç)alıntı hesaba daah fazla veren olmaz en iyisi sen o vazgec meden ver o hesabı

çalıntı ise nolmuş ? bişi olsaydı benim elimdeyken olurdu, bizans oyunlarına gerek yok yani yemem O teklif aklımda merak etme 1-2 gün daha beklicem baska teklif gelmesse satıcam O kişiye

EDİT: O teklif veren kişi msn sini PM ile yollasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 12 Eylül 2010; 14:00:16 >

• BEYLER HESAP Er CoD2 ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Er CoD2 (Berkay).

KONUYU UPLAMAYINDA KAPANSIN YADA NE YAPARSAIZ YAPIN.

NOT: MERAK EDENLERE SÖYLİYİM.HESAP 40 TL KONTÜRE SATILMIŞTIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.