Şimdi Ara

AGT Kurye'yi Amazon DE'ye şikayet etmek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

    benim sennheiser kafa üstü kulaklığım gelmedi ketçap mayonezi kolay gelsine vermişler kulaklığı agt ye :D kolaygelsin sabah 10 da kapıda zaten şaşmaz.


    AynıgötKArgo ise 10 gün oldu. 2-3 günde bir amazon tr ile görüşür bildirim yaparım ama ilgileniyoruz ivedi olarak teslim edilecek diye bildirdik diyorlar. Günler geçiyor yine sinirlenip amazona chat ten bağlanıp saydırıyorum. ilgileniyorlar ama sonuç yok. kargo beklemede biryerlerde.


    birde şahsi cep telefonundan birisi adadı dün. sizin kargonuz gelmedi mi? aa gelmedimi gerçekten diyor. zaten gelmediği sistemde görünüyor dağıtıma çıkmamış. neden arıyor beni mal mal konuşuyorlar anlamadım. geçen haftada başka biri aramıştı yine senin kargon gelmedimi diye.


    ne yaptıklarını bende anlamadım. alt tarafı amazondan sipariş verdim. hergünde veriyordum :D taaki bu olaya kadar. mal mal adamlar telefonla arayıp kargon gelmedimi niye gelmedi diye soruyor. sinirlenmiyorum bekliyorum sonunu :D hergün bakıyorum hareket yok. amazon da halledemiyor yada süre veriyor olabilir.


    ürünü primefestte yarı fiyatına yakın aldık acaba amazon bilerek yokuş yaptırıyor olabilirmi? yapmaz diye düşünüyorum ama. yada agt çalışanları hırsızmı acaba? kulaklığı beğenip aldıysa biri amazon yenisini yollar ama bida agt kapıya gelirse kavga çıkabilir bilginize.





  • Amazondan alış veriş yaparken, aldınız ürünler agt kurye kargo ile gelecek yazıyorsa direk iptal edin boşa beklemeyin. 4 ayrı ürün farklı zamanlarda siparişlerimin hiçbiri gelmedi.

    edit: 1 hafta sonra paketi kapıya bırakıp gitmişler, amazon ücret iademi yapmıştı, kurye gönderirlerse ürünü iade edeceğimi bildirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 21 Ağustos 2022; 15:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AGT Kurye'yi Amazon DE'ye şikayet etmek.

    Günlük teslimat başarı oranını yüksek göstermek için gecenin 01:00 inde "Ziyaret Edildi - Tekrar Gidilecek" istatisliklerde sahtekarlık yapan firma. Dün teslim edilmesi gereken kargom bugün dağıtıma bile çıkmamış.

    Çok açık ve net bir biçimde istatisliklerle oynadıkları aşikar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurgnmz -- 26 Ekim 2022; 16:51:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.