Şimdi Ara

AĞRISIZ SIZISIZ VARİS TEDAVİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere artık ağrısız sızısız, bıçak altına yatmadan varis tedavi edebileceksiniz.

Öncelikle kısaca varisi tanıyalım. Çünkü çoğu kişi varis sahibi olmasına rağmen bunun farkında değil. Bacaklarımızdaki toplardamarların uzamış, genişlemiş, kıvrılmamış, kapakçıkların yetersiz hale gelmesine varis denir. Varis vücudumuzdaki tüm yüzeyel toplardamarlarda olabilir, ancak varis deyimi sadece bacak toplardamarları için kullanılmaktadır. Aynı zamanda varis hem acı veren hem de kötü görüntüsü ile insanlara sıkıntı veren bir hastalıktır. Belirtileri ise, gece kramplar yaşanır, bacaklarda kaşıntı ve şişkinlik olur, ayakta kalınca ağrı başlar. Varisin neden olduğu konusuna gelirsek tam net olarak bir teşhis koymamız zordur fakat belli başlı etkenleri vardır: Yaş, cinsiyet, kalıtım, gebelik, şişmanlık, meslek, enfeksiyon vb. Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz. Fakat ben burada uzun uzun şeyler yazmak yerine size bu dertten kurtulmanın yolunu söyleyeceğim. Hem de doktora gitmeden, etkisinin ne olduğu bilinmeyen halk arasında koca karı ilaçları adı altında geçen şeyleri yapmadan, tedavi için çuvallarca para dökmeden en önemlisi tedaviyi kendinizin yapacağı bir yöntem. Evet sadece bir kitap satın alarak. Yanlış duymadınız aşağıdaki adreste verdiğim kitap sizin için biçilmiş kaftan bir kitaptır. Aşağıdaki linkte varis ve varisin ilacı olarak nitelendirebileceğim kitap hakkında detaylı bilgiler mevcuttur. Aynı zamanda sizi daha üst seviyede tatmin etmesi amacıyla ve ürünü almaya ikna edebileceğini düşündüğümüz müşteri yorumları da ve sık sorulan sorular ile cevapları sitede bulunmaktadır. Fiyatına geldiğimizde ise Doğal ve Bitkisel Varis Tedavisi adlı e-kitap kısa bir süre için 99 TL yerine satış kotası dolana kadar 69 TL olarak satışa sunulmaktadır.

Eminim kitabı okuduktan sonra çevrenizdeki kişilere önereceksiniz ve bu güzel kitapla sizi tanıştırdığımız için bize dua edeceksiniz. Unutmayın bu kitapla tedavi sizin ellerinizde.

SİTEYE GİRİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayg -- 13 Mart 2014; 15:30:39 >

• Sizden Allah razı olsun gerçekten. Bu kitabı en yakın zamanda alıp yaşlı akrabalarıma okutturmayı planlıyorum.
  • Asıl ben teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayg -- 19 Mart 2014; 23:14:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Kuru iğne tedavisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.