Şimdi Ara

Agp 8x HD3650 512 mb 128 bit ddr2 50 TL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ...SATILIK GİGABYTE GTX 560 1 AYLIK...
    Forumda bi abiyle i7 notebook karşılığı bilgisayar parçalarıyla takas yaptım parçalardan biri bu...

05.10.2012 tarihli faturası mevcut fatura ciddi ilgilenenlere pm ile atılacak...

Kdv dahil 450 TL fatura fiyatı var sıfır gibi ürün çok az kullanışmış overclock kesinlikle yapılmamış...

Bana fazla geldiği için satıyorum daha düşük bi kart alıcam zaten oyun kırk yılda bir oynuyorum

Kart yükseltmek isteyenlerle takas yaparım kart + para alacağım şekilde...

Kafama yatacak başka şeylerlede takas olabilir...

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3881#sp

İstediğim fiyat Pazarlıksız 330 TL alındığı fiyattan 120 lira aşağı yazıyorum...

Kartın kasamın içindeki ve dışarıdaki resimleri...

http://imageshack.us/g/1/9851933/

Satış keyfidir...lütfen kartın satılmasına engel olacak baltalamaya çalışan arkadaşlar yazmasın...
    Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan kendi kendini baltaılyor zaten
  • hocam satış keyfi yazdım oraya paraya ihtiyacım yok acil olarak satılırsa satılır satılmazsa da güzel bi sistemim var sistemime güzellik katmaya devam eder...

siz olsanız bir aylık 450 TL faturalı ürünü kaça satardınız ALLAH AŞKINA yaa...???

• kart güzel sizi anlıyorum sıfır gibi de... Fakat alıcılar sizin kaça aldığınıza değil piyasada dengi kartların kaça gideceğine bakacağı için, satışınız bu yüzden zor olur. Ya satmayın keyfine bakın, ya bi tane daha alıp SLı yapın :) Ya da mecburen 300TL altına satmayı deneyin o zaman gider.
  • hocam bu forumda bu ürünün fiyatının düşmesini bekleyen çok insan var milletin ürünlerine pahalı pahalı yazıyorlar çok ucuza alıyorlar sonra özellikle yeni üyelere hep böyle yapılıyor...
    bu ürünü 300 den aşağı satmıcam atlamayı bekleyenler uzak dursunlar...

dediğim gibi satış keyfi satılırsa satılır...

anlamıyorum sahibindene koyuyorum bir kaç kişi taks mesajı atıyor hemen hiç kimse pahalı satılmaz demiyor buraya koyuyorum sanki anlaşmışlar gibi fiyat düşürmek için pahalı,satılmaz , falan filan önüne gelen mesaj yazıyor sözlerim size değil hocam yanlış anlamayın...

herkes satıcıyı biraz kendi yerine koysa ben olsam kaça satmka isterdim diye düşünse sorun olmayacak onu da geçtim ciddi almaya niyeti varsa pm den 300 olur mu desin şu olur mu bu olur mu desin gelip buraya çok pahalı yazmasın almayacak olan...

• doğru söylüyorsun hocam işlemci de amd ekran kartındada yine amd diyenlerdenin ben zaten...
    takas la aldım bu kartı da 450 lira fatura yı görünce 380 e satarım hemen diye düşünmnüştüm ama sonra piyasaya baktım falan 330 yazdım ama duruma bakın...

• Nvidianın ekran kartları Atiden kat kat kaliteli ve Ati kadar sıkıntılı değildir o yüzden bi,raz pahalıdır İntel ve Amd gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 96-128 GB DDR5 Ram
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç kat kaliteliymiş? Pahalı satmak için uyduruk bahaneler aramayın.
  • yorum yapan satmıyor ben satıyorum saçma sapan yazılarla ilanımı kirletmeyin ben orada amd ciyim yazmışım sizin yazdığınıza bakın başkasının yorumuna cevap yazacaksanız özel mesaj atın lütfen... o arkadaş satmadığı için o yorumu satmak için yazmış olamaz...!!!

• Bu adam gibi düşnenler boş yere nvidia kaliteli deyip fiyat yükseltme bahaneleri olmasın diye yazdım. Size yazmamıştım. Yok yere celallenmeyin, fakat naçizane tavsiyem keyfi ilan açmamanız keza keyfi alıcı bulamazsınız. Hayırlı müşteriler.
  • FİYAT ÇOK YÜKSEK FALAN DEĞİL..! PİYASA BÖYLE ZATEN ÖLÜCÜLER YÜZÜNDEN BU HALE GELDİ İLAN ŞU AN BU KARTLA İLGİLİ 5-6 KİŞİYLE MESAJLAŞIYORUM...

• Ölücü kalmadı forumda onlar 5 sene kadar önceydi. Şimdi fırsatçılar moda. Fiyatınıza herhangi bir itirazda bulunmadım dilerseniz 3000TL fiyat biçin umurumda değil.
  • herkes kendine sorsun 450 TL faturalı bir aylık ürünü satmak istesem kaç yazardım diye ona göre buraya mesaj yazsın lütfen...

forumda Mezarcılarda Fırsatçılarda Baltacılarda kol geziyor sahibindene koyduktan sonra telefonlarım çalmaya başladı zaten ekran kartıyla ilgili yoksa buradan bişey olacağı yok hep aynı tayfa...

• Ölücülere ve mezarcılara pabuç bırakmayın.
  • Okudum çok şaşırdım 6950 2 gb daha iyi bir kart herhalde aynı fiyata satılıyor.. 560 bu kadar iyi madem ben kullandım o kadar neden fark edemedim anlamıyorum hangi oyunları oynuyorsunuz nerda çok iyi açıklayında bilelim bizde..
  • kart çok güzel bi kart üst düzey kartlardan... ama gtx 680 kullanan adam tabi bunu beğenmez bir çok kişiye göre çok üst düzey hatta...

hangi oyunu oynuyosunuz demek saçma bence bu kartlar her oyunu full ayarlarda oynuyor zaten eğer fps olayına gelecekseniz onun için sistemin bütün bileşenleri çok önemli...

• tarafımdan alınmıştır
  • her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah...

• Valla yazilanlari okuyunca bu arkadasimizin karti ovmesine baktigimda gtx serisinin 7xx leri mi cikti diye dusunmedim degil :D bildigin curuk 560 i şaha kaldirmissiniz hocam :) bide ti modelini deneyin ki suan sattiginiz fiyata deli gibi ti lar dolu , audi ile hyundai karsilastirilmaz :) hayirli olsun iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam evet kart süper bi anket yapsak karta çok iyi diyenler çok çok fazla çıkar fiyatını da hak ediyor...

benim hayatımda kullandığım en pahalı ve en iyi kart çoğu kişi için de böyle...

sizin çok paranız varsa 700 ler çıkınca onu alırsınız koşa koşa 2000 lira ya...ama buna çok pahalı dersiniz siz bilirsiniz...

ti ler de 300 e yok zaten 350 ye falan var onlar da benim kartım gibi 23 ay garantili değil... söylemeyecektim ama ben de kartı 300 e sattım 330 a değil...

satılmış ilanın baltalanmasını da ilk defa görüyorum...:D

kusura bakmayın çok sinirlerim bozuldu bu ilanı açtığımdan beri... satıcı tabiki ürünü över ama özellikleride belli...

sizde çok aşağılık bi kart yaptınız yani kartı...:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.