Selam. 2-3 sene önce bir parça duymuştum.Karışık kasetteydi. Parça o kadar ilginçti ki.Önce adam ağlamaklı bir ses tonuyla başlıyor ve sonunda ise kendini yırtıyordu(Ağlayarak) Bu parçayı Kimin söylediğini ve parçanın adını bilen duyan varsa bi zahmet yazsın. İnanın duyunca gülmekten kırılacaksınız.Sözlerini hatırlayamadığım için yazamıyorum.Yalnız arkadaşın biri bu "papasa" galiba demişti. Bir çağrışım yapıyorsa lütfen bu parçayı bulmama yardım edin. Senelerdir arıyorum.[bwlng] Teşekkürler
valla benim eskilerden ağlamaklı söylenen multilanguage bir parça vardı falco-jennie
FrEaK_BaRoN dediğin şarkıyı biliyorum ama ismini degil sadece dinlemiştim müziğide iyiydi aslında bende arıyorum onu fakat ismini bilmedigimiz için bulma ihtimalimiz cok dusuk. sarkıda sankı sitem ediyordu birisi ona nedensiz kızmısta kendikendine söyleniyor gibiydi. ;) di mi?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Skorp</i> <br />FrEaK_BaRoN dediğin şarkıyı biliyorum ama ismini degil sadece dinlemiştim müziğide iyiydi aslında bende arıyorum onu fakat ismini bilmedigimiz için bulma ihtimalimiz cok dusuk. sarkıda sankı sitem ediyordu birisi ona nedensiz kızmısta kendikendine söyleniyor gibiydi. ;) di mi? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Evet senin dediğinde sanırım aynısı.Ban söyleyen sanki siyahi biri gibi geliyor hep nedense.Belkide beyazdır. Müziği ritmik bişeydi.söyleyen sanki konuşurmuş gibi söylüyordu.İlk başta normal sonra giderek artan şekilde sanki birine kırılmışta sitem ediyor gibi en sonunda da abartarak ve yırtarak bitiriyordu.Adam ağlıyordu ama biz gülüyorduk.Dinleyenler bilir çok matrak ve ilginç bişey..
Umarım buluruz da bu parçayı millete yararımız olur.Zira bu sıralar gülünecek şeye ihtiyaç fazlasıyla mevcut[bwlng]
Arkadaşım acaba o dediğin parça "papasan" olabilirmi?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HAKAN ARIN</i> <br />Arkadaşım acaba o dediğin parça "papasan" olabilirmi? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [clps] Ewet öyle bişey demişlerdi. Varmı indirebileceğimiz bi link. parçanın adımı papasan yoksa söyleyenin adımı?
aradığınız şarkıyı buldum galiba lush-papasan kazaadan buldum:)
yok yaw bu şarkı gayet slowmuş bu değil şimdi bir de papa san dan grannt die bir parça indiriyorum descriptionda comedy falan yazıyo ama bakalım bu ne çıkıcak merak ettim bakalım
yok bu da değil başka da papasan yok zati kazaada :))
ahanda buldum parçayı papasan-maddy maddy cry :)))
Eğer oysa (isminden ağlamakla ilgili gözüküyor) varsa linkini yazabilirmisin.
Sanırım kazaada arıyorsunuz dolayısıyla linki de olamaz.Fakat bir yere upload edebilirseniz tüm forum dinleyebilir.
Ewet aradığım parça buymuş. Papa San - Maddy Maddy Cry. İlgilendiğiniz için Teşekkürler. Tavsiye ederim komik bir parça. Ama yalnızca kazaa ile indirlebiliyor.Sevabına birisi biyere upload ederse ve bizimle paylaşırsa memnun olurum.
PapaSan - Maddy Maddy Cry.
Baba ben bu parçaya 5-6 yıl önce kendimce küçük bir mix yapmıştık dinleyen gülmekten altına zı..... manyak bişeydi.Kaset şu sıralar bi arkadaşta kaseti geri alınca pcye sokabilirsem yayımların sizde bezlerinizi takıp dinlersiniz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bad_cat_sero</i> <br />PapaSan - Maddy Maddy Cry.
Baba ben bu parçaya 5-6 yıl önce kendimce küçük bir mix yapmıştık dinleyen gülmekten altına zı..... manyak bişeydi.Kaset şu sıralar bi arkadaşta kaseti geri alınca pcye sokabilirsem yayımların sizde bezlerinizi takıp dinlersiniz <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Mix ilginç olmuştur eminim. Bir yere upload yapıp bizlerle paylaşırsın umarım. Kolay Gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme