Şimdi Ara

Ağlatacak bir film (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ağlatacak bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 4 Nisan 2015; 10:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black
  • leon
  • Guguk Kuşu.

• 50/50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtydog tlounc -- 5 Nisan 2015; 14:12:30 >
  • Remember me
    http://www.imdb.com/title/tt1403981/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalB -- 5 Nisan 2015; 20:48:19 >
  • Ayni yildizin altinda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

İzlediğimde içimi bir burukluk bir hüzün kaplamıştı. Duygusal biriyseniz ağlamamak için kendinizi zor tutarsınız.
    Tavsiye ederim.
  • My Name is Khan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Daha önce defalarca film ile ilgili makale yazdımda hayatımda hgiç bir filmde ağlamadım sadece gözlerim doldu bunda resmen ağladım + gözleri yaşlanmayan izleyicinin ruhu yoktur bana göre..dünyanın en iyi dramı aç izle beğenmezsen gel beni burda göm..o kadar diyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum..

Ağlatacak bir film

Hocam bu nasıl filmmiş böyle,

muhteşem , ağlama garantili

• quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Daha önce defalarca film ile ilgili makale yazdımda hayatımda hgiç bir filmde ağlamadım sadece gözlerim doldu bunda resmen ağladım + gözleri yaşlanmayan izleyicinin ruhu yoktur bana göre..dünyanın en iyi dramı aç izle beğenmezsen gel beni burda göm..o kadar diyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum..

Ağlatacak bir film

Hocam bu nasıl filmmiş böyle,

muhteşem , ağlama garantili

İzledin değilmi dost,yani ne desem son sahnelerde içim gitti ya bir babanın zeka seviyesi düşükte olsa sevgi kalpte biter, duygunun zeka ile ilgisi yoktur bu nasıl bir dram bu nasıl bir senaryo.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    bir ara bende bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

bir ara bende bakayım

Bir ara hiç bakma hemşerim hemen aç izle ,yıllarca dram izlerim, adını sanını duymadığımız filmleri bile izledim, bu film ayrı bir olay, yani nasıl bir dram hayal gücü senaryo akıllara zarar izle gel burda yorum yap o kadarda ısrar ediyorum.

Orjinal dilde tr altyazılı izleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 9 Nisan 2015; 18:10:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.