Şimdi Ara

Ağlamıyorum, Gözüme Çapa Tıp Kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çapa,cerrahpaşa tutuyorken Ege yazdım hata mı ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. JOKER

Çapa,cerrahpaşa tutuyorken Ege yazdım hata mı ettim?

Boş yere kendini üzmenin kararsız bi duruma düşmenin bi anlamı yok bence. İzmirde ya da yakın çevresindeki illerden birinde yaşıyorsan, en doğru kararı vermişsin demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChadSmith

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. JOKER

Çapa,cerrahpaşa tutuyorken Ege yazdım hata mı ettim?

Boş yere kendini üzmenin kararsız bi duruma düşmenin bi anlamı yok bence. İzmirde ya da yakın çevresindeki illerden birinde yaşıyorsan, en doğru kararı vermişsin demektir.

Bi an kararsız kaldm ya izmirde oturuyorum diye yazdım

• senin gibi yapan cok kisi var. yine ege tipin siralamalari yuksek. puani yuksek olmasina ragmen anadoludsni basit universitelerden maddi imkansizliklardan dolayi gelemeyen cok ogrenci var. 450-460 taban puani olan tiplarin bir coguna 500 ustu puanla girenler var. ege tip egitimi gayet iyi kendisi de koklu bir universitedir uzulmenize gerek yok. hayirli olsun.

• Ege Tıp'ın diğer üniversitelerdeki tıplardan farkı var. Normal müfredat değişik işleniyor. Örnek veriyorum diğer üniversitelerde 3.sınıfta görmen gereken ders sana 1. sınıfta veriliyor. Yani ortak müfredattan farklı olarak işleniyor. Bu da sana dezavantaj getiriyor. Çünkü başka bir üniversiteye geçiş yapmak istediğin zaman gideceğin üniversitenin geçmişte verdiği dersler sende olmadığından geçiş yapamıyorsun. Aynı durum eğitim değişim programlarında da geçerli. Erasmus, Farabi falan giderken senin derslerine uygun üniversite bulman gerekiyor. Bu da alternatifleri azalttığı için işin çok ama çok zorlaşıyor. Keşke yazmadan bunu da bir düşünseydin.
  • tıpta okuyan bir abin olarak söylüyorum.izmirde oturduğuna göre en doğru kararı vermişsin. hiç aklın kalmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatının hatasını yaptın kardeş. Ege tıp, sanmıyorum aracının mazotuna yetebileceğini :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.