Şimdi Ara

Ağla, easy yazan tipler :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aç West'te de bir tane kas tek başına kaldığında hazırda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özenle hepsini reportluyorum açıklamasıyla birlikte :)
  • Ağla eyüzü
  • qq wp ez
  • Rakip salty'yse durmadan atıyorum adamlar morgana sivir bot lane almıştır biz cait blitz lane kazanmışlar sonra "free win bot" "güzel taşıdılar" veya farklı bir senaryoda "10 can kaldı lucky" "igniteım yoktu o yüzden kurtuldun" yazarsa ben de oyun sonu özellikle o kişinin herosunu çağırarak easy kolaydı ağla yazarım

"Easy ezreal qq" gibi.

Iki taraf da efendi gibi oyunu oynamıştır chatte 1 kelime edilmemiştir veya güzel bir ortam hakimdir (tryhard ortamı yok yani) öyle bir oyunun sonunda biterken kim kazanırsa kazansın 7-8 kisi iyi oyundu eğlenceliydi cart curt yazarken genellikle taşınan beceriksiz herifler izi noobs yazarsa reportlayıp bloklarım. Ve dua ederim sonraki oyun karşıma gelsin aynı lanede bi avuçlarını doldurayım diye

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Yalnız westin o yönü kötü adamlar 3-4 kis premade olsunlar takımında biri afk kalsın, veya küfür etsin all chatten ya da oyun sonunda reportlar mısınız küfür , afk diyince karşı takım reportluyor sizin takımdaki premadei reportlananlar seni küfürden hakaretten reportluyor chat banı al diye. Zaten şu an ispanyol, italyan, fransızlar oyunun içine etmekle meşguller aynı türkler gibi %5i iyi oynar geri kalanı anca toxic

• Birde bu çocuklara sinirlenip konu açanlar var :D

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Neden west ve na sunucunda her el afk oluyor?(Biri 15 diğeri 18 lvl)
  • Kesinlikle hocam çok sinir bozucu tipler oyunun yaş ortalaması cidden çok düşük bende reportluyorum sürekli ama henüz geri bildirim alabilmiş değilim weste geçmeyi düşünüyorum bunların yüzünden ama arkadaşlarım tavsiye etmiyor niyeyse
  • Ah ah ko gunleri ya ne gunlerdi kardesim buraya konu acmıssında bu trolleyenlerinde hepsi 16 17 daha zaten :)

• dogukanwyy kullanıcısına yanıt
    Sinirlenmek? Yaşım geçti çocukları kafaya takmak için :) Sadece forum ne düşünüyor bu tipler hakkında onu merak ettim, gereksiz yorum yapmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Çare west.Geçen gün easy yazan adamı takımı dahil 9 kişi rapor ettik,saniyesinde bildirim geldi Trde hiç ban falan yemedim ama westte 6 kere ban yedim mesela.Toxicler iyi cezalandırılıyor

bakıyorum da çizgi gitmiş
  • QQ WP İZİ GG
  • Onu yazicak adam oyun içinde mutlaka başka birşey yazmıştır. Oyun boyu hic konusmayip bitince izi diyen görmedim hiç. O yüzden ilk konusmasindan sonra muteledigim için izi yazdığını görmem, ggwp mi yazar çıkarım.

• klasik vayne lowu blok
  • Hayatta ki tek başarısı bu oyun olduğu için kendini tatmin ediyor.
  • Lanede ezdi diye sürekli Alldan bana low noob bırak oyunu falan yazacak, ama ben TFlerde kilit rol üstlenip kötü KDA ile kazandığımda ağla,easy yazınca velet olucam ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feedleyip kazanırsam ve de karşımda report diye küfreden adam varsa derim mutluyum

• İyzi cici iy wici fiçı diçi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde ağlama yazarım efsane tilt ediyor garanti win beyler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.