Şimdi Ara

Ağız yarası nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün maç yaparken arkadaş yanlışlıkla kafa attı, ağzımda 4 adet yara var şuan, tamda dişime gelen yerde doğru düzgün yemek yiyemiyorum. günde 3 defa gargara yapıyorum tuzlu su ile sürekli dişimi fırçalıyorum ama gene en ufak bir küçülme yok yaramda, 2-3 gün içinde şehir dışına çalışmaya gidicem 2-3 gün içinde iyileştirebilecek ilaç veya başka bir öneriniz varmı?

• gece gece ev ayaga kalktı
  • em onu
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 gün anca geçer.
  • Ceviz ve sütlü ürünler yememeye dikkat et. Baska ne iyi gelir bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı nasıl geçer
    3 yıl önce açıldı
    AYAK MANTARI NASIL GEÇER ??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis'

dün maç yaparken arkadaş yanlışlıkla kafa attı, ağzımda 4 adet yara var şuan, tamda dişime gelen yerde doğru düzgün yemek yiyemiyorum. günde 3 defa gargara yapıyorum tuzlu su ile sürekli dişimi fırçalıyorum ama gene en ufak bir küçülme yok yaramda, 2-3 gün içinde şehir dışına çalışmaya gidicem 2-3 gün içinde iyileştirebilecek ilaç veya başka bir öneriniz varmı?

Doğal yöntem nar kabuğu çiğne yapay yöntem kenacort(?) ağız ilacını kullan. İkisi de etkildir.

• Ağız yarası için satılan özel merhemler var yatmadan önce sür 1-2 günde geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 1 Mayıs 2013; 3:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

Orijinalden alıntı: Nemesis'

dün maç yaparken arkadaş yanlışlıkla kafa attı, ağzımda 4 adet yara var şuan, tamda dişime gelen yerde doğru düzgün yemek yiyemiyorum. günde 3 defa gargara yapıyorum tuzlu su ile sürekli dişimi fırçalıyorum ama gene en ufak bir küçülme yok yaramda, 2-3 gün içinde şehir dışına çalışmaya gidicem 2-3 gün içinde iyileştirebilecek ilaç veya başka bir öneriniz varmı?

Doğal yöntem nar kabuğu çiğne yapay yöntem kenacort(?) ağız ilacını kullan. İkisi de etkildir.

Sağol hocam, yarın eczaneye sorayım ilacı.

• Açır ama karbonat al parmağına yaralara bastır yakacak ama etraftaki mikrop temizlenecek çabuk kapanır yoksa daha genişler
  • karbonat sür. Pekmez varsa pekmez ye.
  • Sirkeyle gargara yap.

• hocam sigara külü agiz yaralarina iyi gelir bas sigara kulunu yara olan yere biraz yakar ama iyi gelir ayrica bulabilirsen karadut veya şurubu iyi gelir

• Kenacort diye merhem var ağız yaraları için. Onu sür 2 dk sonra sanki ağzında yara yokmuş gibi olur.
  • ağızdan denemeyin daha fazla 2 3 gün içerisinde biraz iyileşme görülebilir.
  • benim denemedigim yontem kullanmadigim ilac kalmadi ama bu illetten kurtulamadim yaralar yaklasik 1 hafta suruyor.
    yara oldugu zamanlar acimasin diye cok fazla konusmuyorum bile boylelikle yaralar gittikce hassaslasiyor ardindan herhangi bir sivi ile(su, tuz+su, kaynamis karanfil)gargara yapiyorum biraz olsun toparliyor 30 dk konusabiliyorum yemek yiyebiliyorum sonra tekrar dinlenmeye aliyorum.

yok sigara kulu yok karbonat onlar sadece 1-2 saatlik gecistirmece gercek cozum sadece beklemek

birtek protefixi kullanmadim sanirim oda yara uzerinde tampon bolge olusturuyor o sekilde muhafaza ediyor kullanilabilir ise yarar.
  • karbonat tek çözüm 2-3güne geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.