4kg ve üstü ile 5 dakika çalışınca 12/7 olan normal tansiyonum 13/8 13.5/8.5 lara çıkabiliyor baş ağrısı başlıyor yarım saat sonra 178 boy 60kg ağırlığa sahibim bu tansiyon çıkması herkeste olur mu şınav,mekik ile bu kadar olmuyor kolay da geçmiyor 1 1.5 saat limonlu suyla düşürmeye çalışıyorum. Nefesleri yanlış alıp vermek ortamın oksijeninin az olması buna sebep olur mu
Nefes yanlış alip vermek ve ortamda ki oksijen azligi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hareketleri yaparken fizyolojik olarak kan basıncının yükselmesi lazım. Yükselmemesi problem fakat hareketleri yaptık sonrada kalıcı oluyorsa bir doktora gözükmeni öneririm.
* Ortamda oksijenin azalması ( her set sonrası açık havada 5-6 derin nefes alıp verilmesi yeterli olur ) * Yeteri kadar su içilmemesi ( kg ne olursa olsun her set sonrası en az 2-3 yudum su içlmesi YUDUM yanlız kafaya dikmek değil ) * Doğru nefes alıp vermemk kendini sıkmak (bu durum bayılmaya kadar gidebilir) yapılan harekete göre internetten nefes kontrol konusunda bilgi bulabilirsiniz * Yareri kadar besinn alamaış ve/veya antremana yakın yemek yemiş olmak