Şimdi Ara

Ağır Paranoya Hastasıyım Galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sebep ve nedenleri mühim değil, lakin bu işe tek çözüm psikiyatrik yardım mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 22 Şubat 2012; 18:38:18 >

• psikiyatristlere güvenme.psikiyatri sahte bilimdir.ilaçları çok zararlıdır.sana kimse psikiyatride yardımcı olmak istemiyor seni daha kötü yapmak istiyorlar.

daha önce yazdığım mesaj.

kötü bir durum asosyallik kardeş düzeltmelisin.ama burda psikoloğa git diyorlar.her zamanki mesajımı yazayım bir kişi daha psikiyatriden ve ilaçlarından dert çekmesin.pskiyatrik abd tarafından kurulmuş hastaları kontrol altına almak ve hasta insanların geçtiği kötü durumları görüp başka insanları o hale sokmayıp kendine işgücü yaratmak için vb kurulmuş sahte bir bilimdir.ilaçları hastalığı daha kötü yapar,sıkıntı yapar,katillik ve intihar yapar kanser yapar vb hatta bir yerde gördüm yılansı hareket yapar yazıyordu belki eşcinsellik bile yapar.o yüzden psikiyatriste görünme psikolog neysede.ilk başta kitap film izle oyun oyna ders çalış bunları yoketmeye çalış sonrada insan içine çık.linklere bak ve yazıyı oku.

http://bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.

• Bende de vardı biraz ama kendi kendime çözdüm. Üst posttaki arkadaşın da dediği gibi genellikle asosyallik yüzünden. Çözmeni kesinlikle öneririm çünkü hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 22 Şubat 2012; 18:50:51 >
  • Teşekkürler arkadaşlar, lakin asosyal biri değilim. Başka bir sebep vardır muhakkak. Onu da benim bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 22 Şubat 2012; 18:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

Teşekkürler arkadaşlar, lakin asosyal biri değilim. Başka bir sebep vardır muhakkak. Onu da benim bulmam lazım.

Merak ediyorum hala devam ediyor mu bu yaşadıklarınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Bende de vardı biraz ama kendi kendime çözdüm. Üst posttaki arkadaşın da dediği gibi genellikle asosyallik yüzünden. Çözmeni kesinlikle öneririm çünkü hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

Aaaaaa küçük yazmış aaaaaaa kiiiiiiiikikiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

Bende de vardı biraz ama kendi kendime çözdüm. Üst posttaki arkadaşın da dediği gibi genellikle asosyallik yüzünden. Çözmeni kesinlikle öneririm çünkü hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

O ZAMANKİ NİCK SKYBLASTER Dİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

quote:

O ZAMANKİ NİCK SKYBLASTER Dİ

MOBİLDE ESKİ NİCKLER GÖRÜNMÜYOR QNQ KB O ZMN .S

• Ilac bı aractır kendını duzeltmen ıcın , kullanmamakta hata eger durum vahımse , ben 2 yıl kullandım sonrada kendı cabalarımla astım . Ama ılac olmasaydı bu cabayı gosteremezdım .tavsıyem ; bır psıkyatr ıle mutlaka gorus veya psıkolog ıle .

• quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

psikiyatristlere güvenme.psikiyatri sahte bilimdir.ilaçları çok zararlıdır.sana kimse psikiyatride yardımcı olmak istemiyor seni daha kötü yapmak istiyorlar.

daha önce yazdığım mesaj.

kötü bir durum asosyallik kardeş düzeltmelisin.ama burda psikoloğa git diyorlar.her zamanki mesajımı yazayım bir kişi daha psikiyatriden ve ilaçlarından dert çekmesin.pskiyatrik abd tarafından kurulmuş hastaları kontrol altına almak ve hasta insanların geçtiği kötü durumları görüp başka insanları o hale sokmayıp kendine işgücü yaratmak için vb kurulmuş sahte bir bilimdir.ilaçları hastalığı daha kötü yapar,sıkıntı yapar,katillik ve intihar yapar kanser yapar vb hatta bir yerde gördüm yılansı hareket yapar yazıyordu belki eşcinsellik bile yapar.o yüzden psikiyatriste görünme psikolog neysede.ilk başta kitap film izle oyun oyna ders çalış bunları yoketmeye çalış sonrada insan içine çık.linklere bak ve yazıyı oku.

http://bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.

adam 50 kat daha paranoyak çıktı lan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.