Şimdi Ara

Ağır Dolandırıldım Okur Musunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim diğer arkadaşlar gibi olmayıp destek verdiğin için, gerekli işlemler başlatıldı ama çocuk genç olduğu için birşey olmayacak büyük ihtimal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun :(

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    'Kimsenin hukuki bir sorumluluğu yok' bu yazıyı yazdığınıza göre ya siz de birilerini dolandırıyorsunuz ya da dünyadan haberiniz yok.

Umarım arkadaşımız hakkı olanı almak için davasını açarda yüzünüze dava sonucunu yapıştırır.

Edit: Bu arada arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum ve bir tüyo veriyorum. Hesabına para yolladığınız kişiler o paradan bir nevi sorumludur yani birisi sizin hesabınıza alakasız bir şekilde 100.000₺ attığında o para size ait olmuyor bankanızı arayıp böyle bir para beklemediğinizi belirtmek zorundasınız diğer türlü sebepsiz zenginleşmeye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Eylül 2020; 23:33:33 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Bencede arkadaşın dediği çok saçma... Çok teşekkür ederim. Dava sonuçlarını paylaşıcam ne zaman olursa olsun

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :(

Eşek dediğinin 20 yaşında 4 dil biliyor yurt dışındq okuyor peki ya sen ne yapıyorsun ? Demekki Yurt dışındaki gibi değilmiş buradakiler :D

Bakın 'sattım' dediniz. Ortada satılan bir mal var. Bu arkadaşın durumunda ortada bir mal yok ve direkt olarak dolandırma var. Ayrıca parayı alan taraf içinse sebepsiz zenginleşme söz konusu.

Hukuk sandığınız kadar basit bir şey değildir ufak bir açık ufak bir kanıt bile davanızda haklı çıkmanıza yol açar bu da benden size bir tüyo.

• Ağır Dolandırıldım Okur Musunuz

• Ucuz alan pahalıya alır. Geçmiş olsun

• ben bu donanım haberi cok eskiden beri takip diyorum son 3 senedir 2.el sayfasını takip ediyorum mıllet refaranslı jaydolma yılını flan baz alarak onden para atıp alısverişimi yapıyorum sarı sşte letgo nedir ac burdan ilanını illaki alıcı cıkıyor kaldiki bence % 70 ide benım gibi düşünüyor

• Eyvallah :D

• Telefon senin eline geçmeden sen parayı yolladın çocuk da sana telefonu yollamadı ama parayı aldı? Doğrumu anladım? Peki burada get ne işe yarıyor? Zaten bunun için değil mi o önlem?

• Selam kardeşim, başıma buna benzer bir olay geldi ama ben alışveriş yapmadım bena direk ulaştılar bilmem nereye borcunuz var falan diye araştırdım ve aile avukatlarımızla görüşüp dolandırıcı oldukları kanaatine vardık. Hiç bir şey yapmadık bana geri dönüş yaptıklarında şu saate kadar yatirmazdaniz icra takibi başlatacağız diye sonrasında polis akrabam üzerinden şikayette bulunduk. Velhasılkelam şöyle özetleyeyim, bu olaylardan çok sonra avukatlarımızla ve polislerle oturup konuştuğumuzda yüklü bir meblağı olduğundan hemen kendi başıma işe kalkışmadığım için şanslı olduğumu düşündüm. Yani elinde ne kadar evraklar kanıtlar olsa da dava ve avukat için harcadığın para atıyorum 5k TL olacak ama zaten çocuk parayı çoktan harcanmıştır oldumu sana 7k zarar, geri dönüşü olur mu? Bilemem fakat dava sonucu ödenen paranın geri alınması için karar çıksa bile dava için kalmadığın tutar 5k kazandığın daha doğrusu yerine geri koyduğun tutar 2k, oldumu sana 5k zarar yani uğraşmana değmez satıcı zaten bir firma değil sokaktan geçen herhangi biri. Bu arada benim verdiğim tutar kafadan atma saha düşük te olabilir.

Benim naçizane önerim eğer tanıdığın aile dostun bir polis, avukat, savcı vs. Bu işlerin içinde olan birisi onlara olayları baştan sona detaylı anlat ve beraber karar verin.

İyi geceler...

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Getdede dolandırıcılık yöntemi var reis artık elden cihaz alıcan yada 0 alıcan

• canismy C kullanıcısına yanıt
    Yaa arkadaşım sen cihazı almadan parayı yolladın çocuk da sana cihazı yollamadı ama paranı aldı olay bu mu şimdi sen onu de hele?

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Evet abi

• Size tum samimiyetimle söyliyim ortaokul 1 deyken birinin facebook üzerinden bir kez birinin hesabını çalmıştım(oyun hesabıydı) o hesabı hiç bir şekilde kullanamadım,hiç hayrını göremedim.İlla bir pürüzü çıkıyordu.Sonra yine bir alışverişte bu sefer ben dolandırıldım(güya çok çakalım) beni tokatladılar ana oyun hesabımdan.O günden sonrs anladım haram şeyin yar olmadığını.Uzun lafın kısası o çocuktan o para illa çıkar.Size kötü olmuş ama emin olun o para ondan illa bir yerde çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.