Bildirim
Agile Messenger ve Active Mail (6600)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kazaadan indirdiysen uygulamalar ya yanlış cracklı yada eksik o yüzden 2-3 tane aynı programı indirmeye çalış ıcq yu gprs ile kullanıyorsun gprs ayarlarınıda yap programları sis opener la aç sis emilatörünü bilgisayarına yükle sonra telefona at daha garantili olur rnazında telefon un göçmesini engellersin -
kazaadan indirdiysen uygulamalar ya yanlış cracklı yada eksik o yüzden 2-3 tane aynı programı indirmeye çalış ıcq yu gprs ile kullanıyorsun gprs ayarlarınıda yap programları sis opener la aç sis emilatörünü bilgisayarına yükle sonra telefona at daha garantili olur rnazında telefon un göçmesini engellersin -
Thanx.. Bu arada pm attım yardımcı olursan sevinirim... -
Bu arada active mail çalışıyo da ben kullanamıyom galiba hata falan vermiyo sadece ööle duruyo napacaz nasıl ayarlayacaz??? -
Ya arkadaşlar bu agile massangera ben de yükledim ama sonra bağlanmayı denedim, baya bi bekledi... gıcık kaptım? başka yerlere bağlanmasın?? Nsonra da kaldırdım.. Sizce güvenilirliği nasıl? ne dersiniz başka bi icq programı var mı? önerebileceğiniz -
Bir de benim tel N-GAGE.. Bu agile yi kur bişey olmaz diyosanız kurcam.. ? Bende bu GPRS çok yavaş sizce nedendir? millet telsimi bırakıp TURKCELL e mi yüklendi ondan mı? acaip yavaş abii kardeşimin 6610 u coşuyo (eskişehir de) bu N-GAGE de tık yok (istanbulda).. TURKCELL ana sayfası nı bile 10 saatte açıyo.. YAHOO falan.. öle.. NE DERSİNİZ? -
Bende de baya bekledi soora hata verdi. Üstüne bi de kontör gidince dellendim sildim programı. Ama bi arkadaşımda da sorunsuz çalışmış. Sorunsuz olarak kullanan biri tarif etse ve biraz bilgi verse ne güzel olur [afro] -
bendede cok bekledikten sonra kullanici adi ve parola hatasi werdi!!! -
Walla kullanıcı adı ve parola hatası verse ben razıyım bende direk bağlantı hatası diyo :( -
belki sifremi unutmushumdur!!! [clps]aferim bana heuahe [ngt] abi cidden neydi sifrem yaa?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler