Şimdi Ara

Agile messenger nas1l kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam..agile nin nas1l kurulduuna dair bir topic var san1r1m ama buray1 kuramayanla riçin açt1m..mesela ben

Sx1 var,www.agilemobile.com dan çektim bana uygun olan1 ve data kablosuyla telefona geçirdim..sora kabloyu ç1akr1p telefona bi bakt1m menude böle bisi ç1kmam1s..sadece menu>kurulum>yönetici de gördüm..yüklendi dior bilgiler de fakat nas1l aç1ca1m1 bilmiyorum.Haf1za kart1m henuz yok bundan kaynaklanabilirmi acaba?

lütfen yard1mc1 olun agileye çok ihtiyac1m var!!

• ya usta karttanmı bilmiyorum fakat telden sistem apps içine gir orda olması lazım bende yükledim (hafıza karına) ve kullanıyorum gayet başarılı bi program
    kullandıgın hat acaba nedir
  • saol dostum ama çok acemiyim sistem apps nedir

turkcell-haz1rkart kullan1yorum
  • menude hany file diye bi dosya var onun içine gir ve C. sürücüsü olması lazım orda sistem var
  • menude; telefon,internet,kamera,kay1tlar,mesajlar,oyunlar,müzik,rehber,ajanda,extralar,tercihler ve kurulum var
  • kurulumda yok mu
  • kurulumu söylüyorum ; :P

ayarlar,aktarma,bluetooth,k1z1lötesi,modem,ses,sekreter,yönetici,k1sayol,hakk1nda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft PE Server Kurma (ios)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayarlrı iseeeee
    ayarlar bağlantı erişim noktaları seçenek yeni erişim noktası varsayılan ayarları kullan ve
    Bağlantı adı : N-Gage Turkcell
    Veri taşıyıccı Gprs
    Erişim noktası adı: internet
    kullanıcı adı şifre yok ve şifre sorma hayır olcak
    dogrulama : güvenli
    ıp boş geç
  • ya eger yüklediysen ana menüye atmaı lazım nasıl oluyo anlamadım valla bende handy file var ordan giriyom hepsi çıkıyooo

en iisi fexplorer programını yükle o görüyooooo
    maxicep.com da var
  • hay1r yanl1s anlad1n san1r1m
    ben agile messengeri acsam direk cal1s1cak ama agile die bi dosya olsumad1 menumde
    bi de n-gage deil ki sx1
  • ya kusurabakma
    sen en iyisi cepforum.com a gir siemens bölümü var orda git sor gereken yardımı yapacakşlardır
  • su sorun için 5-6 siteye üye olduk bu gün umar1m olur..
    hersey içöin saol yinede
  • arkadaşım aynı şeyi bende yaşadım... önce sis dosyasını nokia/others a at bilgisayardan. sonra telefondan dosya yöneticisinden o klasöre gir. orda sis dosyasını çalıştır yüklenecek.
  • S700i de messenger kullanabilir miyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.