selam..agile nin nas1l kurulduuna dair bir topic var san1r1m ama buray1 kuramayanla riçin açt1m..mesela ben
Sx1 var,www.agilemobile.com dan çektim bana uygun olan1 ve data kablosuyla telefona geçirdim..sora kabloyu ç1akr1p telefona bi bakt1m menude böle bisi ç1kmam1s..sadece menu>kurulum>yönetici de gördüm..yüklendi dior bilgiler de fakat nas1l aç1ca1m1 bilmiyorum.Haf1za kart1m henuz yok bundan kaynaklanabilirmi acaba?
lütfen yard1mc1 olun agileye çok ihtiyac1m var!!
ya usta karttanmı bilmiyorum fakat telden sistem apps içine gir orda olması lazım bende yükledim (hafıza karına) ve kullanıyorum gayet başarılı bi program kullandıgın hat acaba nedir
saol dostum ama çok acemiyim sistem apps nedir
turkcell-haz1rkart kullan1yorum
menude hany file diye bi dosya var onun içine gir ve C. sürücüsü olması lazım orda sistem var
menude; telefon,internet,kamera,kay1tlar,mesajlar,oyunlar,müzik,rehber,ajanda,extralar,tercihler ve kurulum var
ayarlrı iseeeee ayarlar bağlantı erişim noktaları seçenek yeni erişim noktası varsayılan ayarları kullan ve Bağlantı adı : N-Gage Turkcell Veri taşıyıccı Gprs Erişim noktası adı: internet kullanıcı adı şifre yok ve şifre sorma hayır olcak dogrulama : güvenli ıp boş geç
ya eger yüklediysen ana menüye atmaı lazım nasıl oluyo anlamadım valla bende handy file var ordan giriyom hepsi çıkıyooo
en iisi fexplorer programını yükle o görüyooooo maxicep.com da var
hay1r yanl1s anlad1n san1r1m ben agile messengeri acsam direk cal1s1cak ama agile die bi dosya olsumad1 menumde bi de n-gage deil ki sx1
ya kusurabakma sen en iyisi cepforum.com a gir siemens bölümü var orda git sor gereken yardımı yapacakşlardır
su sorun için 5-6 siteye üye olduk bu gün umar1m olur.. hersey içöin saol yinede
arkadaşım aynı şeyi bende yaşadım... önce sis dosyasını nokia/others a at bilgisayardan. sonra telefondan dosya yöneticisinden o klasöre gir. orda sis dosyasını çalıştır yüklenecek.
S700i de messenger kullanabilir miyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme