Şimdi Ara

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.370
Cevap
44
Favori
94.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maria Hill'in olduğu bölümden fotoğraflar

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020)

• Ben en çok Sky'ın olayı ne onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Ben en çok Sky'ın olayı ne onu merak ediyorum.

benim de dizi de en çok merak ettiğim gizem bu aslında. onlar da zaten bunu biliyor hiç açıklamıyorlar sağolsunlar...
  • kalıcı olarak gelse keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Ben en çok Sky'ın olayı ne onu merak ediyorum.

benim de dizi de en çok merak ettiğim gizem bu aslında. onlar da zaten bunu biliyor hiç açıklamıyorlar sağolsunlar...

Belki sezon finaline açıklarlar...

• Bence sezon finalinde Furry Reyizi görürüz. Ben hep Natsha yada Barton'u görmeyi bekledim ama şimdilik öyle bişey yok. Ayrıca koskoca SHIELD dağıldı CA filminde. İnsan hacı çok pis savaşa giriyoz bir gel demezmi Hawkeye'a? Diğer Avengers üylerini geçtim ama Hawkeye SHIELD ajanı sonuçta. Allah bilir Furry ona da gizli bir görev vermiştir :) Ward çift taraflı ajan çıkabilir bence hala. Furry ona HYDRA'ya sızmak için ne gerekiyorsa yap demiş olabilir gerekirse bir SHIELD ajanını öldürmek dahil. Diziyi filmlere bağlamak çok iyi. Bu da olmasaydı dizi iptal edilirdi bence.
  • yeni bölümde amy acker, audrey adında bi karakteri canlandıracak sevdiğim bir oyuncudur diziye katılması güzel olmuş sürekli görünmez büyük ihtimalle ve bölüm fotoğraflarından anladığım kadarıyla
    bizim ajan coulson'un viyolonsel çalan manitasını canlandıracak
  • son bölümüyle ekrana gelmiştir.19.bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jcan -- 23 Nisan 2014; 11:52:37 >
  • Arkadaşlar son bölümden sonra wardın %99 hydra olduğunu düşünüyorum. %1 ihtimalde kaptan amerikanın 2. filminin sonunda
    Hydradan daha derin bir grup çıktı sanırım yanlış anlamadıysam,bizim ajanlar tarafındada shieldden daha derin daha farklı bir organizasyon olabilir.ward onun elemanlarından biri çıkabilir diye düşündüm

Birde Tardis diye bir muhabbet geçiyor ne olduğunu bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 24 Nisan 2014; 9:00:55 >
  • Person of Interest'ten root'u görünce şaşırdım bi an son bölümde.

Skye Ward'u öğrendi ama yine de onunla gitmek zorunda kaldı. Ekibe haber ulaştıracaktır muhtemelen bir şekilde.
    May'in amacı ne ne yapmaya çalışıyor acaba.

Doctor Who göndermesi de çok iyiydi ayrıca. Bir DW sever olarak gülümsetti.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba , sorulan kutu sorusuna tardis diyen bayan (Elizabeth Henstridge) ingiliz olduğu için doctor who (ingilizlerin meşhur dizisi) dizisinde yer alan mavi kutu olarak anılan tardis'e gönderme yapıyor.
    Tardis (Time And Relative Dimension In Space) dizide(doctor who) mavi bir kutu( telefon kulubesi).
    http://tr.wikipedia.org/wiki/TARDIS
    @emrebo

• iquana kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Person of Interest'ten root'u görünce şaşırdım bi an son bölümde.

Skye Ward'u öğrendi ama yine de onunla gitmek zorunda kaldı. Ekibe haber ulaştıracaktır muhtemelen bir şekilde.
    May'in amacı ne ne yapmaya çalışıyor acaba.

Doctor Who göndermesi de çok iyiydi ayrıca. Bir DW sever olarak gülümsetti.

Skye'ın kesinlikle bir planı var ama uygulayamayacak sanırım, zira gelecek bölüm fragmanında Deathlok Skye'ı yakalıyor. May ise sanırım Tahiti projesinin detaylarını öğrenmek için Maria'yı arıyor.

• Dizide Root'un daha önce bahsi geçen Cellist olarak çıkması ileride belki de daha oturaklı bir karakter olarak dizilerde/filmlerde kullanılacak olmasındandır. Dedim bu kadın konuk oyuncu olarak ne arıyor burada?
  • Diziye basladim ve gercekten cok hosuma gitti. Tabi yine dayanamayip bir haftasonunda 19 bolumu birden izledim ve yeni bolumleri merak ediyorum
    Bu ward i izlerken hic boyle birsey olacagi aklima gelmedi dizi ters koseye yatirdi beni yeni bolumde buyuk ihtimal coulson skye biraktigi not gibi birsey bulucak. May e ne olucak anlamadim. Maria kim ? Merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 27 Nisan 2014; 18:39:41 >
  • 2. sezon onayını aldı mı dizi?

Malum SHIELD dağılınca artık dizinin isminin bir anlamı kalmıyor. Güzel bir final ile bitebilir. Lola sahnesi güzel düşünülmüştü ama çok fena kötü göründü gözüme. Arka planın ekran olduğu çok barizdi. Maria Hill'i görmek güzel oldu. Furry reyizi bekliyoruz artık.
  • 1*20

SHIELD tamamen dağılmış durumda ama toparlayacaklardır eminim. Daha yeni Avengers filmi falan gelecek SHIELD olmadan olmaz. Muhtemelen Fury finalde ortaya çıkar ve toparlarlar diye düşünüyorum.
    Lola sahnesi güzel olmak üzereymiş ama batırmışlar. Efektleri beğenmedim.
    Maria Hill'i görmek güzel oldu.
    TAHITI'nin başında Coulson'un olduğunu öğrenmek de enteresan oldu.
  • Henüz alamadı 2. sezon onayı.

Beyler şimdi Coulson klonlanmış mı tam anlayamadım?
    Bu arada Fury sezon finalinde yani 22.bölümde çıkacak.

@PHI @mrtem

• bölümün en can alıcı noktası coulson'un gerçeği öğrenmesiydi ve gerçekten lola sahnesinde efekt hiç yakışmadı böyle bi yapıma
    birde ward'un skye ile yaptığı konuşmaya anlam veremedim çifte ajan mı olduğunu anlatmaya çalıştı yoksa hydra için yapıtığını mı orayı çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Henüz alamadı 2. sezon onayı.

Beyler şimdi Coulson klonlanmış mı tam anlayamadım?
    Bu arada Fury sezon finalinde yani 22.bölümde çıkacak.

@PHI @mrtem

Klonluk bi durum yok.
    Coulson TAHITI'nin başındayken programın çalışmadığını söylemiş Fury'ye ve muhtemelen program sonlandırılmış Coulson'un bildiğine göre. Ama Coulson ölünce Fury yeni gelişmelerle birlikte TAHITI projesini yeniden başlatmış ve Coulson'un zihninden hepsini silmiş.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.