Şimdi Ara

Agents of S.H.I.E.L.D. (2013 - 2020) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.370
Cevap
44
Favori
95.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda ya, bi sene daha keyfini çıkarabiliriz dizinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney rezil reytinglere rağmen şu diziye 6 sezon izlettirdi ya, Avengers 4 diye vizyona Akasya Durağı kolajı koysa bile ses etmem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Disney rezil reytinglere rağmen şu diziye 6 sezon izlettirdi ya, Avengers 4 diye vizyona Akasya Durağı kolajı koysa bile ses etmem artık
    Diziyi sinematik evrenle iyice bağlasın R2-D2 spin off bile izlerim
  • Sonunda geldi 6. sezon onayı. İşlenecek konu merak konusu. Eğer yeni bir konuya geçmezlerse sezon finaline delalettir bence. Ama yeni bir konu işlenirse devam ettirebileceklerini düşünerekten 7. sezona geçerler diye düşünmek istiyorum. Bitsin istemiyorum :( Sinematik evren sıfırlanacak malum. Acaba dizi de bitec..... :((

• oh be onay gelmiş. 13 bölüm olup final olacaksa birşey demem. çünkü adamlar tak diye yarıda bırakabilirdi diziyi finalsiz şekilde. birde o açıdan bakmak lazım
  • #AgentsofSHIELD 6. sezonu #Avengers4 sonrasında geçeceği için 2019 yaz aylarına kadar yayınlanmayacak.

Bağlantı yok yok diyorduk şimdi 2 filmle birden bağlantı yaptılar
  • Kim bekleyecek 1 yıl yav

Bu sezon finalinde ekibin bir kısmı toza dönüşüp, Avengers 4'te işler düzelince geri gelecekler muhtelemen. Böylelikle Avengers 4'teki zaman yolculuğu mu olur paralel evren mi olur bağlantı kurulması çok zor işlerden de kurtulmuş olacaklar.
  • Daha 1 bölüm daha var devam etmesi güzel alternatifi Yok bence her türlü izletiyor. Sezon finali nasıl olacak bakalım.

• Yapımcılar 19-22 bölüm arasını bir gün gibi düşündük demiş.
    IW'un sonuna denk geliyor mu tam anlayamadım, gelmiyor galiba. IW'da ilk gün New York dövüşü, 2. gün Wakanda savaşı oluyordu benim tahminimce. Eğer öyleyse toza dönüşme falan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Yapımcılar 19-22 bölüm arasını bir gün gibi düşündük demiş.
    IW'un sonuna denk geliyor mu tam anlayamadım, gelmiyor galiba. IW'da ilk gün New York dövüşü, 2. gün Wakanda savaşı oluyordu benim tahminimce. Eğer öyleyse toza dönüşme falan olmaz.

Dizide daha Wakanda savaşı olmadı. Önce New York sonra Hüsnü kebab oradan eve dönüyorlar sonra da Wakanda'ya gidiyorlar. Şu an muhtemelen daha Wakanda'ya gitmediler. Dizide olaylar bu ara çok hızlı ilerliyor, bölümdeki olayların süresi 1-2 saat sürüyor o yüzden filmin sonuna anca bölümün sonlarında gelirler.

• Fitz'i neden öldürdünüz Allahsızlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5x22
    COULSON NOOOO

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt

fitz ölmedi bundan önce uzaya gitmişti şuanda uzayda gidip fitzi bulacaklar yeni sezon bunla alakalı da olabilir zaten 13 bölüm olacakmış

• Muhteşem bir sezon finaliydi. Umarım uzun yıllar kemik kadro ile devam eder bu yapım.

• Tam öldürülebilecek en son kişiyi öldürdüler, televizyon tarihinin en iyi çiftini bozdular diye diziye sövüyorken, en sonda ki konuşmalarda bi duraksadım, kafam karıştı. Fitz i getirecekler heralde geri. Şuan uzayda biyerde kapsülün içinde uyuyan halini alıp gelirler heralde. İçim rahatladı valla :D
    Coulson a yazık oldu ama anlamlı ölüme her zaman varım, güzel veda etti. Keşke yoyo da öleydi bi çapraz ateşte filan :D ilk baştan beri sevemedim kadını.
    Son 10 dk infinity war bağlantısı bekledim istemsizce, ama olmadı ne yazık ki.
  • infinity war spoiler

şu sahnede yarısının yok olmasını beklerken hiç birşey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Mayıs 2018; 17:13:1 >

• Garibanım Deke'e yazık oldu....Götüremedi Daisy'i...
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

infinity war spoiler

şu sahnede yarısının yok olmasını beklerken hiç birşey olmadı.

He ya zaten geri gelecekler ölseydiler keşke
    Finali, filmden önce çekmişler hep ondan oluyor bu işler.

• Ulan

Coulson'sız dizi çer çöp. 6 sezonu izleyip izlememekte epey kararsızım.

Bir yolunu bulup geri getirseler keşke.

Keşke bitseymiş ya, çok güzel bir final olurmuş.
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam hiç aklıma gelmemişti o yazdığım zaman

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.