Age Of Shadow serverında oynuyan arkadaşlar buraya nicklerini yazarsa sevinirim yeni girdim clan kuran varsa sölesin bi clanda toplanalım.
bn bugün başladım daha level le falan uğraşmadım goddard da adamın biri herkesi pk'lıyodu kimdese ellemiyodubide dual zariche gördüm oha fln oldum +65k enchant limitle full item yapmayada ömrüm yetmes heralde
oyundaki nickim TheKusmux şuan elimde dual +1000 zariche var
Benin nickde Damir şu an 78 lvlim daha bisi annamadım serverdan +16 soul bow 400kk anca yaptım
arkadaşlar server hakkında bilgi verir misiniz kaç x ortam nasıl türkler arasında nasıl bir ilişki var?
quote:
Orjinalden alıntı: memoxcan
serverin rate leri soyle Features : Sieghard XP/SP : x500 Adena : x1000 GMShop in All Towns Global GateKeeper in All Towns Buzz the Cat for change Job BufferShop with Dances and Songs (1 hour) Autolearn and mixed Skills Enchant rate 100% max +65535 Tattoos bonus (bonus increase by enchant) Interlude Spawns/Skills/Clans/Items Zariche/Aka Events Custom Weapons/Items/Maps Blessed Scroll +100, Crystal Scroll +1000 Acik fazla konustuk galiba sry Sunu da soylim tam olsunhttp://www.age-of-shadows.com/ serverda ozel armor larda var
bu arada ben lionna serverındayım sanırım siz sieghart da oynuyosunuz
eskiden lvling vardi simdi de enchantmi kasiliyo 65 k yi nasil basiyosunuz be program filan yokmu???
bende oradayım lionnadayım nick : 2sexy4u2 hertürlü yardımcı olurum server hergeçen gün daha da gzl oluyo walla beklerim
Bende lionna ya geçtim sieghart da full warrior classların skillerini okudum lag başladı ve anca 8k silah yapabildim kimse sölemio nerden düstügünü bide lionnayı denicem
+65k basmak zor deil full +65k itemli adam gördüm(armorlar takılar silah) blassed sc larla +1000 basılıyo tek seferde :)
abi bunun patch i kucukmus
Shigarrta "Puskinans" die biri var(küfür etmek istemiorum)ya herkezi pklolar +3000 double slayermim war siizlere o serveri tavsiye etmem!
Ben de Lionnadayım. Karakter adim WaHSHe :) Bu arada Kusmux söylesene abi ben Türküm diye... :) 5k deil 50k verirdim. :D
hehhe bende anca 8k dıydı sanırım pole yaptım kasmak zor ama kasıoz işte 5dk=200gb böle böle gidiom
WaHSHe inanmıyorum yaa:D saatlerce ing konuştuk lan..